КПК

Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне maf edc15-16 пагаворым..

манро
28-10-2012, 21:25
.............................

msport (exil77grande)
29-10-2012, 19:51
hhhmmm 27 наведванняў да гэтага часу ? ніхто не кажа нічога??

я ведаю, што не так проста, як вы думаеце.........

magi1984
29-10-2012, 20:03
gi?...і, перш за ўсе, я не думаю, што працэдура аднолькавая на ўсіх блокаў кіравання

elettro72
31-10-2012, 01:01
калі вы хочаце рабіць эксперыменты, я магу даць вам файл пола 1900 sdi, а не c? гэты датчык выдатку паветра? на паветраны фільтр c? датчык тэмпературы всасываемого паветра.....? я не зразумеў, як зрабіць inseriro на форуме

rego88
31-10-2012, 02:23
хлопцы.... менавіта ў гэтыя дні я думаў аб такім змене на маей alfa 147 edc16c39.... я не думаў, мінімальна адкрыць пост.... але мы думалі, што хто-то іншы зрабіць гэта замест мяне.... а таксама я чуў, што ухіляючы масы паветра, вы switcha на map.... але нават з damos, я не змог знайсці нічога карыснага.... для, калі гаворка ідзе аб файле sdi, мне гэта было б вельмі карысна для змены, напрыклад, гольф-3, турбіны плюс, і заўседы гэтая праблема перапаўнення ;)

sa80libero
31-10-2012, 08:54
трэба зрабіць шмат выпрабаванняў, каб зразумець, які кантроль....

rego88
31-10-2012, 10:57
у сэнсе, я думаю, што тут мы зможам калі-небудзь... я для edc15c7 спосаб трохі самаробная l' я знайшоў... вы атрымаеце шмат магутнасці, але гэта будзе не правільна... калі я дазволіла данііл месца, тут рашэнне...

elettro72
31-10-2012, 16:59
ок, я павінен быць здолеў яго ўключыць у файл ori vw

msport (exil77grande)
31-10-2012, 19:35
у сэнсе, я думаю, што тут мы зможам калі-небудзь... я для edc15c7 спосаб трохі самаробная l' я знайшоў... вы атрымаеце шмат магутнасці, але гэта будзе не правільна... калі я дазволіла данііл месца, тут рашэнне...

ну, можа быць, адкрыць канкрэтнай пасады так жа meto пацеркамі.

blackwolf76
31-10-2012, 22:10
Гэтай сістэмы ? быў прыняты першапачаткова на некалькіх сродкаў камерцыйных і было б цікава зразумець, дзе ўмяшацца. Як згадвалася раней, вызваляюцца ад maf і княства, якія штодня, для? гэтыя сродкі не маюць параўнальныя у сферы " аўтамабілі, а затым ? цяжка знайсці блок параўнання. ? існуе таксама mercedes sprinter, не памятаю канкрэтную версію (413 можа быць), што ўстанаўліваецца такі ж рухавік, які мы знаходзім на mercedes cdi 220/270, з якім падзяляе ўсе сістэмы харчавання, а затым фарсункі, помпа, рэйку, датчыкі і ўсе астатняе, за выключэннем maf дакладна, калі ван ? няма.

Магчыма, было б цікава аднавіць файлы спрынтар, і параўнаць з той аўтамабіля і, магчыма, паспрабаваць зразумець, дзе ўмяшацца. Безумоўна, ecu будзе лічыць у разгляд іншыя параметры кіравання рухавіком, і струмень паветра, улічваючы, што фургон у аб'ект здымкі, не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну, у той час як аўтамабіль спыняецца, да 5000, калі датчык выдатку паветра ? у добрым стане, у адваротным выпадку ен спыняецца перад... і гэта ? таксама добрая сістэма, каб зразумець, калі ж ? замяніць.

rego88
31-10-2012, 22:51
няма няма.... ducato 2.8 jtd.... калі вы кажаце мне, што не мае расходомера паветра.... збіраюся ўзяць ноўтбук і postro файл.... мантуе edc15c7

rego88
31-10-2012, 23:02
я паскорыўся занадта.... у раздзеле касцюмы c'? ужо файлаў княства.... але я лічу, што яны добрыя, каб узяць кій, каб выдаліць індыкатар..... а дзе я адкрываю пост x файл, які я зрабіў??? гасціны offlimit???

rego88
31-10-2012, 23:21
так, але ducato мае той жа рухавік, але з электронікай edc15c7..... павінны быць без датчыка таксама тое,..... я, бачачы, і я знайшоў пару адрозненняў..... так мы гаворым біта ў 0, і павінен быць перамешчаны ў 1.....

rego88
31-10-2012, 23:24
я магу размясціць тут файл врі і мод, які, я мяркую??? хто damos або a2l ў edc15c7???

cicciogsr
01-11-2012, 11:10
я s? што на ecu з vag c'? сколкава? зрабіць камутатар? не s? як вы f? і нават у edc16 c'? таксама абмежаванне дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску, вымеранага... можа нават быць так, каб выдаліць deb...

rego ведаеце, выпадкова, як выдаліць deb на 105jtd?..

msport (exil77grande)
01-11-2012, 15:21
манро пошты, а таксама экран

rego88 вы, калі ў вас есць файл, напрыклад, золата і мод пратэставаны, якія жадаеце апублікаваць артыкул чытаць у новай пасадзе у раздзеле ecu дызель, што то я пераходжу ў off limits так што застаецца насенне нябачным.

rego88
01-11-2012, 17:38
ок, данііл.... я раблю адразу.....

rego88
01-11-2012, 17:46
я s? што на ecu з vag c'? сколкава? зрабіць камутатар? не s? як вы f? і нават у edc16 c'? таксама абмежаванне дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску, вымеранага... можа нават быць так, каб выдаліць deb...

rego ведаеце, выпадкова, як выдаліць deb на 105jtd?..

глядзіце.... я зрабіў тое ж выпрабаванняў, нават на jtd105, але, на жаль, няўдала..... не працуе ж ... калі вы пацягніце прыбор на jtd100 або 115, ідзе на фіксаванае значэнне ў 700mg... калі вы адключыце на edc16c39 або edc15c5 працягваюць хадзіць.... але што-не разумею... на чым грунтуецца x вылічыць l' всасываемого паветра????

rego88
01-11-2012, 18:10
але што я магу сказаць ? гэта.... пасля адключэння maf на edc15c7 ? вельмі хутка расці хуткасць машыны, але паліць трохі... а іншыя 2 застаюцца амаль нязменнымі.... як застаюцца нязменнымі значэння.... на edc16, як я раблю, а затым павялічыць значэнне індыкатара????

msport (exil77grande)
01-11-2012, 19:37
ок, данііл.... я раблю адразу.....

rego, на форуме я msport (exil77grande) (admin)

rego88
02-11-2012, 12:18
rego, на форуме я msport (exil77grande) (admin)
прабачце... nn я думаў, што вы arrabbiavi xk? вы называла свае імя....

isfedale82
03-11-2012, 23:48
googlando p? я чытаў, што гэты мод заснаваны на выдаленні maf, і грунтуецца на map-сэнсар swichando у асноўным карту газаў ад maf a map ўвагу..
для edc15 напрыклад, калі не памыляюся, існуе пола-гольф sdi ўсмоктваецца, што працуе без расходомер паветра, магчыма, было б карысна параўнаць гэтыя аўтамабілі з, чым тыя ж групы, каб убачыць розніцу...
што скажаце?

добры дзень, я мяне есць клас A 170 cdi, што не прыносіць датчык выдатку паветра, у пачатку мне здавалася дзіўным, чаму? у параўнанні з двума іншымі, у іх, я заўважыў, што не хапае правадоў ад эбу павінен быць такім? з завода

msport (exil77grande)
04-11-2012, 12:18
прабачце... nn я думаў, што вы arrabbiavi xk? вы называла свае імя....

няма ціхі міхі я arrabiato але для руцінных справах і ці правільна, што выклікаецца, як нік.

isfedale82
04-11-2012, 21:43
Прывітанне isfedaele82....дзіўна гэта, што вы мне скажыце...у вас есць спосаб чытання файла ecu і снд?? я быў бы вельмі цікава вывучыць яго р?.....

прывітанне ? у сельскай мясцовасці, чаму? ? аварый не было, як я магу той пост

cicciogsr
04-11-2012, 21:56
яшчэ адзін экран для maf камутатар vag edc15
[
http://imageshack.us/a/img855/2676/edc15mafswitch.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/855/edc15mafswitch.jpg/)

прывітанне выбачайце, але гэтыя каналы не іх, не маглі б вы зрабіць архіў, cos? і, магчыма, мы вывучаем тым лепш, чаму? яны бачаць мала добрага...

rego88
05-11-2012, 03:00
c'? некаторыя espertoin winols, што можа іх інтэрпрэтаваць???

isfedale82
18-11-2012, 22:30
Прывітанне isfedaele82....дзіўна гэта, што вы мне скажыце...у вас есць спосаб чытання файла ecu і снд?? я быў бы вельмі цікава вывучыць яго р?.....

я прашу прабачэння за чаканне, я не забыўся на абяцанне :)

isfedale82
19-11-2012, 08:59
ок, папрасіў прабачэння isfedaele...але ці есць у вас магчымасці размясціць файл?ці, па крайняй меры, апублікаваць нумар hw і sw, так што я магу даведацца па-іншаму?

выбачайце, няма...але, вядома, сення я не магу ісці ў сельскай мясцовасці, паставіць акумулятар і прыняць ecu

isfedale82
19-11-2012, 09:00
але com'? можаце мне 49 msg ўчора, і цяпер 30?

cos? nn добра

msport (exil77grande)
19-11-2012, 14:47
але com'? можаце мне 49 msg ўчора, і цяпер 30?

cos? nn добра

першы вы не па тэме, па-другое, калі ў вас узніклі праблемы, вы можаце звярнуцца ў лічку-трэцяе, калі чытаць правілы, усе вам будзе больш ясна.

dott.chem
07-12-2012, 23:56
Гаворачы аб групе VAG, выдаленне MAF ? можна, і ўпэўнены, што перавага. Праца ў карту ? не банальна, і ў выпадку, калі ціск наддува вышэй 2 бар ? у адпаведнасці з ўстаноўкі датчыка MAP 4 бар.
Фізічнай ліквідацыі ? можна без рэзістараў, і няма сігнальнай лямпы няспраўнасці рухавіка гарыць.

msport (exil77grande)
08-12-2012, 15:11
Гаворачы аб групе VAG, выдаленне MAF ? можна, і ўпэўнены, што перавага. Праца ў карту ? не банальна, і ў выпадку, калі ціск наддува вышэй 2 бар ? у адпаведнасці з ўстаноўкі датчыка MAP 4 бар.
Фізічнай ліквідацыі ? можна без рэзістараў, і няма сігнальнай лямпы няспраўнасці рухавіка гарыць.

не хапае толькі прыклад ori і mod:rolleyes:

rego88
08-12-2012, 18:04
у некаторых форумах замежных, мы шмат гаворым аб ліквідацыі maf на tdi... але файла бетон з врі і мод выпрабаванні, я ніколі не выгляд... але я бачыў, што вы будетепридется перамяшчэння 2 біта, адключыць maf і актываваць карты, затым c ? зрабіць назад карту, якая ўласціва абмежавальнік дыму ў функцыі map... калі я, напрыклад, добра магу арганізаваць у снд?....

dott.chem
08-12-2012, 21:38
Змяненне, аб якім вы кажаце, не дазваляе выдаліць MAF без праблем...

манро
09-12-2012, 01:23
dooc..f? брава...слухайце, наш адмін..пошту файл крычы, і мадэляванне гэтага хацелася "maf off", калі вы v?....відавочна,....

franco75
09-12-2012, 10:59
карту замяніць датчык выдатку паветра, што я знойдзены на damos audi і bmw edc16 можа навесіць што-то, або ен выкарыстоўваецца толькі пры выяўленні няспраўнасці на датчык выдатку паветра?

rego88
09-12-2012, 13:38
Змяненне, аб якім вы кажаце, не дазваляе выдаліць MAF без праблем...
я кажу... не я, ніколі не правяраў і, тым больш, я не знайшоў канкрэтны прыклад... калі ў вас есць файл, крычы і mod?.... вы бы ўдзячны, так як мне трэба, нават мне, што я павінен выдаліць на гольф-3, так як кожны раз выразаць і кажа мне, перавышаная максімальная маса паветра прынятая і машыны не ходзіць!!

dott.chem
09-12-2012, 14:44
Ну, няма ? за зло, але тыя змены, ледзь-ледзь дэталяў

rego88
09-12-2012, 16:30
Ну, няма ? за зло, але тыя змены, ледзь-ледзь дэталяў
выбачайце, але асабіста я зразумеў, што вы маеце на ўвазе!!!

dott.chem
09-12-2012, 16:40
Інфармацыі "адчувальныя" рэчы, якія для ведаць, я плюнуў крывею, і яны р? раўнаваць. Робяць розніцы паміж тымі, хто супастаўленні гэтых ECU стандартным спосабам, і тых, хто іх вельмі добра ведае і любіць.
Прабачце мяне, я спадзяюся, вы зразумееце.

rego88
09-12-2012, 17:13
Інфармацыі "адчувальныя" рэчы, якія для ведаць, я плюнуў крывею, і яны р? раўнаваць. Робяць розніцы паміж тымі, хто супастаўленні гэтых ECU стандартным спосабам, і тых, хто іх вельмі добра ведае і любіць.
Прабачце мяне, я спадзяюся, вы зразумееце.

манро
09-12-2012, 17:35
rego не злуйцеся інш chem і хлопца ў нагу, як і ты!....калі ен не адчувае, падзяліцца некаторымі рэчамі, не ? крытыкаваць ці асуджаць....проста адзін ? ****** рабіць тое, што лічыць патрэбным....вядома, калі б хацеў і лічыў патрэбным зрабіць гэта, вы б не зрабілі праблем размясціць сваю працу.....
але, мабыць, не хоча "ахвяраваць", што яго ў карысць іншых, якія затым могуць "farsi вялікіх" за свой кошт....
я не бачу ў гэтым нічога дрэннага, калі чалавек хоча ці не хоча падзяліцца чым-то.....е? частку сваей свабоды думкі або дзеянні.....

rego88
09-12-2012, 18:08
rego не злуйцеся інш chem і хлопца ў нагу, як і ты!....калі ен не адчувае, падзяліцца некаторымі рэчамі, не ? крытыкаваць ці асуджаць....проста адзін ? ****** рабіць тое, што лічыць патрэбным....вядома, калі б хацеў і лічыў патрэбным зрабіць гэта, вы б не зрабілі праблем размясціць сваю працу.....
але, мабыць, не хоча "ахвяраваць", што яго ў карысць іншых, якія затым могуць "farsi вялікіх" за свой кошт....
я не бачу ў гэтым нічога дрэннага, калі чалавек хоча ці не хоча падзяліцца чым-то.....е? частку сваей свабоды думкі або дзеянні.....

вы маеце рацыю, манро... але я ведаю, выгляд, што не думаю так... калі дапамога чалавеку 100/200/300 км ад цябе.... вы не робіце нічога дрэннага.... так вы не ruber? ніколі не праца.... акрамя гэтага, калі я не падзяліцца, што.... я пазбягаю нават кінуць камень і схаваць руку.... мае сэнс сказаць, не так, што-то я не месцаў, рашэнне.... затыкніся... і зрабіць больш прыгожы малюнак.... я думаю, што гэта лепш!!!

blackwolf76
09-12-2012, 18:10
Я не хачу рабіць выгляд на сан-томе? выхваляцца, ведаючы, як зрабіць, што тады вы лічыце, што не прыйдзецца дзяліцца ў большасці выпадкаў гэта падман. І, магчыма, мы паспелі вельмі добра і, безумоўна blockquote? без праблем машыны, але калі вы былі так раўнаваць мод, не хадзіў, нават не вакол, каб сказаць, што яны былі здольныя.

манро
09-12-2012, 18:15
калі я не памыляюся? інш & nbsp; не сказаў нічога, як вы f? ці не е?....толькі сказаў, што яго вопыт, яго прывезлі ў сказаць, і, што лічыць мэтазгодным ведаю...не бачу ў гэтым нічога дрэннага....

dott.chem
09-12-2012, 18:20

Прабачце, што вазьмі cos?.
Не ? гаворка, адчуваць сябе вышэй, я лічу аматар, n? pi? п? няма.

І тваей ? запыт асабістага (тое, што я не павінен пісаць) або назва форуму? Чаму? паглядзіце, у мяне няма праблем, каб не пісаць у форуме. Калі іншыя таксама аддаюць перавагу, што не напішыце, ну я limiter? чытанне, часта прымушае мяне смяяцца. Мне не выходзіць n? сыходзіць нічога не пісаць, я не ведаю, калі вы ? гэта ясна.

Я даў савет не рабіць змены, якіх ты, чаму? калі прыбраць maf з гэтым змяненнем, вы будзеце мець праблемы... мне здаецца, ва ўсякім выпадку, савет.

Што я пішу, часта даючы вельмі карысныя звесткі для таго, каб скрасці што-то (ці нават больш? што-то) адтуліны запоўненыя...акрамя Таго, мне здаецца, нідзе не напісана (гл. правілы), што калі я табе скажу, пасля абавязаны публікаваць файлы .на врі і .мод на здароўя для ўсіх.

Я загадзя прашу прабачэння, з адтулінай ўвесь і ўсе добра, але, з майго пункту гледжання, глядзець было непазбежным.

манро
09-12-2012, 18:26
doc за ўсе, што вы маглі б асабіста не перастаць пісаць у гэты форум.....і гэта не я кажу гэта, каб адвесці ў шчэ, таму што, здаецца, відавочна, што ведаеце, добра з вамі, але пішу гэта таму, што я зразумеў з кім я маю справу....калі хто-то не л? ен яшчэ не зразумеў, хто ? інш & nbsp; проста andarsia прачытаць абмеркаванне на авансы і разумее, пасля двух радкоў, з кім мае гонар размаўляць...

dott.chem
09-12-2012, 18:29
Я не хачу рабіць выгляд на сан-томе? выхваляцца, ведаючы, як зрабіць, што тады вы лічыце, што не прыйдзецца дзяліцца ў большасці выпадкаў гэта падман. І, магчыма, мы паспелі вельмі добра і, безумоўна blockquote? без праблем машыны, але калі вы былі так раўнаваць мод, не хадзіў, нават не вакол, каб сказаць, што яны былі здольныя.

Што я магу зрабіць змены, калі вы хочаце яго табе прадэманструю праз прыгожае відэа, што з машыны, якая ідзе спакойна, без maf..., калі захочаце.
Калі я кажу, што вы можаце? зрабіць, ? чаму? на ведаю, што рабіць.

Спадары, пастаўце сябе на галаве, што форумы-гэта месца, дзе людзі, у поўнай адпаведнасці з іншымі людзьмі, падзяліцца вопытам і інфармацыяй. Тып інфармацыі, якую вы вырашылі даць на меркаванне карыстальнікаў. Я спадзяюся, што вы пашкадуеце фасадаў прычыне, для мяне ? cos? празрысты, што Супраць. правакацыі былі зусім бескарысныя.

msport (exil77grande)
09-12-2012, 19:09
інш. & nbsp; я думаю, што вы памятаеце мяне, бачылі, што мы ведаем адзін аднаго ў твар ці, можа быць, паняцця не маеце, хто я, і я, як чалавек, не іншы,я хачу, каб вы заўважылі, як вы і вы будзеце чытаць на гэтым форуме, што тут мы не ў звычайны кіеск, дзе вы стваралі вы і я, што яшчэ шмат часу таму, але ў сапраўдны форум, дзе нават калі цяпер вы бачылі, што ў вас privileggi вы не можаце бачыць і" знаходлівы верныя, і ўсе бясплатна, дзе людзі, як вы, і многія іншыя, нават калі тэхнічна падрыхтаваны не прыйдзе калі-небудзь даведацца, таму што ў іх няма належнага вопыту на поле, таму што пісаць прыгожыя словы, ведаць формулы, etc гэта не значыць, што больш добра для тых, хто хоча нам факты, а не прыгожыя словы,сказаў, у гэтым я цалкам згодны з rego88, што тут ніхто не абавязаны дзяліцца тым, што не хоча, але наш дэвіз' тут і ці напісаць і месцаў, фактаў і законаў і заткнуцца так што для мяне ты хацеў сказаць, я ведаю, што рабіць, але не скажу вам, як так што па гэтай прычыне я вымушаны забаніць вас на 3 дні ў якасці папярэджання, на нашы звычаі, і я спадзяюся, што гэта вы, так і выкладання на добрыя намеры, якія мы маем тут,тут не базар-ўніз і не есць вечара ручнік, я, малы і інш, або калі есць у нашай insaputo і выводзяцца прымаем адразу меры,для астатніх я застаюся ў вашым распараджэнні кабельнае ***** у гэтых 3-х дзен, то вы будзеце працягваць пісаць спакойна,добрае нядзелю.

rego88
09-12-2012, 21:14
трохі шкада, меры прыняты.... але я рады, што l' admin вы, як і я, чаму? калі я ў першую чаргу мне ўдалося крыху вырасце на гэтым furum трохі іншыя ? дзякуючы вучэнняў мне на БЯСПЛАТНА ад іншых карыстальнікаў, самыя прыгатаваныя мной... няма ? нарадзіўся, вучыўся, і ніхто яго nascer? ніколі, хто з намаганнямі, хто з дапамогу, усе прайшло на маей жа лодцы.... і для гэтага я думаю, што ў наступным мае патрэбу ў нашай дапамозе, каб расці.... у гэтай галіне людзей, загадкавыя, людзі, якія вераць, што лепш за іншых, есць infinit? але не creder? ніколі не, што ўсе яны не атрымалі інфармацыю ад іншых людзей.... хто за курсы, хто з-за форуму.... хто бясплатна, хто платна, усе ў нас есць, і мы будзем працягваць мець прамыя... так што я думаю, што дапамагчы хто ? яшчэ і назад нас наша абавязак....

dott.chem
12-12-2012, 19:26
Я мог бы паспрачацца, але я не... я не люблю спрэчкі.
Мне шкада толькі быць забанены без парушылі правілы ні ў адной з яго частак, але толькі супраць так зрабіць.
Адключаныя, гэтак жа, мой акаўнт.
З павагай

msport (exil77grande)
12-12-2012, 19:39
Я мог бы паспрачацца, але я не... я не люблю спрэчкі.
Мне шкада толькі быць забанены без парушылі правілы ні ў адной з яго частак, але толькі супраць так зрабіць.
Адключаныя, гэтак жа, мой акаўнт.
З павагай

я напісаў дакладна, то, з нашага пункту гледжання,я таксама напісаў, што калі ты што-небудзь сказаць, я быў гатовы слухаць вас без праблем, як я зрабіў і з іншымі, даўшы зразумець, тое, што адбылося, але ты не толькі не існуе, вы хацелі вылічыць, але ты аддаў перавагу напісаць тут, у аўдыторыі,у любым выпадку вы ўпэўненыя, што жадаеце быць забанен назаўжды?

dott.chem
12-12-2012, 21:20
Мой не ? можаце snobbare, проста я не хачу, каб спрэчкі.
З майго боку c'? мала растлумачыць, чаму? я зразумела ваша пазіцыя, як я думаю ? светлая мая. Усе цюй?.
Пацвярджаю, як вышэй напісана, дзякуй.
З павагай

admin
13-12-2012, 00:06
Не і, каб зрабіць аргумент, што вам адказваю, але і каб зразумець, што калі вы кажаце, што ведаеце, як зрабіць адно, а потым не выкласці гэта не ідзе з тым, што гэта дух форума
што гэта процілегла ваша паводзіны, што сэнс сказаць, я ведаю, што рабіць, але не ручнік, кажу,

spiki_x
20-07-2013, 14:21
Прывітанне.

На EDC15 dell групы WV вы можаце выбраць, калі эбу вымярае паток паветра з MAF, а то ен вылічае з дапамогай MAP (ціску турбіны).

У файле прыкладу, вы робіце змены значэння switch 71C30 (і 51C30) ад 0 да 101 hex (257 dec).

Але затым, калі вы хочаце надаць больш-ду-60 мг дызельнага паліва за цыкл, вы павінны падняць абмежавальнік дызель MAP адрасы 4E32C 6E32C . Гэта можна зрабіць непасрэдна ў 2D, таму што і ў табліцы адно значэнне.

Спадзяюся, што каму-то дапамог.

Cristiano75
22-07-2013, 21:48
4760

Прывітанне.

На EDC15 dell групы WV вы можаце выбраць, калі эбу вымярае паток паветра з MAF, а то ен вылічае з дапамогай MAP (ціску турбіны).

У файле прыкладу, вы робіце змены значэння switch 71C30 (і 51C30) ад 0 да 101 hex (257 dec).

Але затым, калі вы хочаце надаць больш-ду-60 мг дызельнага паліва за цыкл, вы павінны падняць абмежавальнік дызель MAP адрасы 4E32C 6E32C . Гэта можна зрабіць непасрэдна ў 2D, таму што і ў табліцы адно значэнне.

Спадзяюся, што каму-то дапамог.

Прывітанне..
Карту, якую вы ўказалі, не ? карта скіду, але карта, якая становіцца актыўнай з моманту ўжываецца змяненне біта, што ў вас вышэй.
Калі ўстаеш толькі значэнне, не трэба нічога.. машына fumer? пад accelerezione, як паравоз вугаль, вы павінны перарабіць карту з 16x10 = 16x13 cos? мець поўную карту, як у maf, і пералічыць у залежнасці ад prex turbo, колькі паветра выходзіць і з суадносінамі стехиометрической такі ў калідоры, але яе паліць, даць патрэбную колькасць? дызель...
Гэтыя mod робяцца, як правіла, пасля змены глыбокая рухавіка, дзе гэта прывядзе maf на перапаўненне.. сенна? на мой погляд ? мод, які, калі не мае прыбытку..
Адзінае, што можна сказаць, што cos? гэта дазваляе пазбегнуць замены maf, калі вы deteriorasse.... але, улічваючы нізкія цэны, якія вы знойдзеце ў інтэрнэце, я х мод, класічная давайце ўсе com'?....

spiki_x
23-07-2013, 00:05
Зірнуўшы на карты, якія або згадана:

Карту сумесі (innezione parcializzato ў ECM), то есць для абодвух рэжымаў працы. Дзве карты на пытанне, складаюцца выключна з адно значэнне, а менавіта : 60mg. Глядзець у 2d, плоская лінія.

Я спрабаваў катацца на passat працягу аднаго месяца ў рэжыме MAP, і згодны, што няма ніякай выдатнай "рэванш", за выключэннем эканоміі новы MAF....
У тэорыі павінен лепш рэагаваць, таму што maf знаходзіцца ў пачатку трубы паветра і есць некаторая затрымка рэакцыі ў працэсе рэгулявання..... і MAP знаходзіцца недалека ад размеркавальніка паветра і падаюць звесткі яшчэ ў temp рэальныя. Але на практыцы regiscie горш, таму што ўсе табліцы ў праграме эбу і параметры рэгулятараў PID разлічаны, каб кампенсаваць затрымкі ў MAF. Вынік і ў тым, што аўтамабіль у рэжыме MAP sfumazza трохі ў разгоне.

Толькі сення я выратаваў MAF. :) Рэдка, і неабходна купіць новы.
Праблема была ў паветраны фільтр-брудны.... Але мне здаецца, што было брудна, нейкі металічны парашок - кіроўцы. Што чапляючыся да паверхні датчыка папярэджання яго ў выпадку кароткага замыкання. MAF-не што іншае, дроту, таму няма прычын паломкі. Нават тое нямногае, электронікі над датчыкам, не мае падстаў трэскі, за выключэннем, калі і скуры, альбо ад асновы адзін ад аднаго aqua, што выходзіць, калі вы мыеце рухавік.

Каб зрабіць выснову. Я памяняў паветраны фільтр, промывают MAF ў ультрагукавой ачышчальнік з растворам aqua кран і обезжириватель для кухні.... пасля risaquato і отжатую , паставіць у духоўку на 70 градусаў на працягу паўгадзіны і вала. (я прыбраў вечка, дзе воск, ланцугі і сушаць і riacollato). Машына ідзе як новая. А гаспадар думаў, што гэта яго віна, FAP.... Я пашкадаваў разрыў zminuzzarlo і ачысткі выхлапных труб.

:)

Для далейшага ўдакладнення:

Колькасць паветра вымяраецца з MAF або разлічваецца з дапамогай MAP (ціск) х шчыльнасць паветра (Ftemp) x аб'ем рухавіка .

Два розныя шляхі, каб прыбыць у той жа вынік - пункту працоўнага ў наступнай сумесі.

манро
29-09-2013, 15:54
і так, хлопцы..што вы е???? вы moddano дзве карты, названыя, як кажа хрысціянін ці што??
там я зразумеў, вельмі...

Cristiano75
30-09-2013, 17:04
і так, хлопцы..што вы е???? вы moddano дзве карты, названыя, як кажа хрысціянін ці што??
там я зразумеў, вельмі...

калі за камутатар вы, што заблакаваць карту MAF і уключаны ў карту МАП. І выдалення DTC можна выдаліць і фізічна датчык выдатку паветра і опорожните яго ў pd 130/150/163, так што ў той момант ты будзеш служыць? толькі для злучэння алюмініевай трубы да скрынцы фільтра.
Карта MAP у 130/150/163 вам трэба аднавіць яе з 16x12 двухмернымі 16x13, як аснова х пачатку можна скапіяваць на карту 130cv ibiza FR, уключаючы кропкі супыну, то з drive 823-966 (ці наадварот іду ў памяці), у асноўным, ад пачатку і да канца, а затым рабеце moddarla, як вы хочаце..... па Восі Y=пра / мін Вось X=prex turbo Z=mg дызель..

манро
30-09-2013, 18:39

kingsnake
04-01-2014, 21:46
Якія адрасы для выдалення dtc і дзе знаходзіцца карта map на гэты файл?

lupeen90
15-01-2015, 11:42
але не прыкладанне нічога?

tranky
Прыгожая абмеркавання, шкада, што вы пайшлі OT, каб вялікую частку часу..
Спрабуючы працягнуць размову і, можа быць, мець правільны інфармацыя адносна тэмы.
У мяне ёсць групы vag edc15p, па якой быў зняты фізічна датчык выдатку паветра, і, вядома, зараз аўтамабіль мае памылку ў ecu.
Пошты, файл-крычы і памылкі:
17552 - Mass Air Flow Sensor (G70): Open or Short to Ground
P1144 - 35-00 - -
19561 - Shareware Version. To Decode all DTCs
P3105 - 35-10 - Please Register/Activate - Intermittent

Адна з памылак, павінны быць ўласцівыя якія-небудзь памылкі зрабіў ад ўласніка ў зборцы трубаправодаў..
Ці ведаеце вы даць паказанні ?