КПК

Прагляд Поўнай Версіі : ГОЛЬФ 5 170 ECU Siemens водгук карце

gimarras
Прывітанне, хлопцы.
Хто хоча выказацца на гэтую карту, Golf 5 170 SIEMENS. Аўтамабіль не так дрэнна, але я думаю, што мы не зарабілі шмат Л. с. і крутоўнага моманту.
І г. Д. не пераконвае мяне, з прызнаннем карты і некаторыя з драйвера, я іх не ведаю.

ugoboss
вы далі мала на абмежавальнік і на турбо, вы можаце смей больш і зрабі першыя абмежавальнікі, якія важныя.

gimarras
Дзякуй Іван. Першыя абмежавальнікі гэтыя 4 панеттоне ад 04AB8A ? Для значэнняў Ўпырску, карэкцыі і parzializzato хто-то можа даць? Я ведаю, што фарсункі Сіменс не з'яўляюцца максімальнымі. Turbo, што вы кажаце: 100 кропак на ўсёй карце можа ісці? Абмежавальнікі turbo, дзе яны знаходзяцца. Тыя, хто ECM паказвае, як ціск турбо?

ugoboss
добры дзень, я кажу вам на ўсе вашы пытанні, для ін'екцый, мне цяжка сказаць, чым павялічыць , у любым выпадку я павялічыць.

gimarras
Узнагароджаны!!!! Вялікі бос.
Дзякуй

gimarras
Дапамога!!!!!!
Машына была ўжо супастаўляецца з той карты, што я выклаў. Збіраюся мяняць значэння, нават ледзь-ледзь адчуваюць, што Л. с. і крутоўны момант павялічваюцца, але да мінімуму сыходзіць з розуму, пачынае разгойдвацца з павелічэннем і памяншэннем колькасці абаротаў у хвіліну. Ад дыягностыкі выяўляе памылкі P3130 Сістэма РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ адпрацаваўшых газаў. Была Defappata і выдаліць EGR ад старога ўладальніка і з павелічэння непрыкметныя, машына ідзе добра. У гэты момант я мяркую, што гэта была выдаленая дрэннага кіравання EGR. Хто можа даць мне пацверджанне? У 5 панеттоне 04A9FA да 4-абмежавальнікі крутоўнага моманту павінны быць прыняты да нуля?

ugoboss
пошце карту, што ты зрабіў, што мы бачым, дзе можа быць падвох.

gimarras
Я прыкладаю файл Крычы, і двух мод. Крок 0-гэта тое, што я знайшоў, загрузіў і машына ў парадку. Крок 1 з крокам, які я даў, і як толькі загружаная машына або добра, як размяркоўваць, але да мінімуму сыходзіць з розуму і ад памылкі P3031 EGR. Я мяркую, што праблема закрыцця EGR зроблена дрэнна, і я думаю, што яны ідуць даведзены да нуля 2 panettoni ў 04AA38. Наступныя крывыя да абмежавальнікаў, верагодна, з праграмнага забеспячэння, выдаленне EGR, не павінны быць закрануты, але ў карту, крок 0, машына ідзе добра.

ugoboss
я не бачу укладанняў, новыя.

gimarras
ой ...Вось

ugoboss
ты памыліўся ў limitatorri, у 5 ад 04abba вы пачалі занадта рана, ты за межамі карты, і тыя, у 055610 вы далі занадта шмат, пакладзеце на месца тых кропак, паўтарыце спробу.

ugoboss
для таго, каб, так сказаць, так, тады, вядома, усё змяніць на свой лад і па сваім гусце,

gimarras
Дзякуй, БОС. Я загрузіў новую карту, таксама, вынікаючы твайму радзе, але ў мяне ўсё ж праблема. Потым я вырашыў вывесці ў нуль усе panettoni EGR 04A9FA, і я вырашыў праблему. Мінімальны рэгулярны і EGR ад дыягностыкі да 0%. Цяпер я прашу цябе (і ўсіх, хто чытае) : на адным форуме я чытаў, што і г. Д. на гэтай ECU паказвае час ўпырску, ЦІСКУ ТУРБА (карт), у той час як ціск турбо-паказвае, з ЦІСКАМ PARZIALIZZATO карта 1 і карта 2 (5+5 карт). Можна? Не ведаю значэння, але ад крывых, мне здаецца, па-дурному. Тым не менш, гэты карыстальнік пацвердзіў, двойчы яго паняцце (даслоўна піша табе паўтараю, што ціск турбо карты, ecm 1.61 называецца ціскам parzializzato карта 1 і карта 2, што 5 + 5 карты і карты часу ўпырску 6, што ecm 1.61 выклікае ціск турбо ....) Калі б гэта было так, турбіны, ecu, што я напісаў, я ведаю, што доўжыцца нядоўга. Дайце пацверджанне.

sportknight
не заўсёды яны паказаны так, каб і г. д., залежыць ад файла да файла