КПК

Перегляд Повної Версії : Те, що нас об'єднує! як захистити себе від клієнтів!

також
28-10-2012, 11:37
Привіт, друзі.
існують закони для нас корабель, що ми і рекомендацій на свої роботи ?

якщо ми виключаємо один fap-системи рециркуляції ог закритий,-перепризначення , ми робимо щось не законним, мабуть! (inquiniamo навколишнього середовища, і ми змінимо даних, програмування ecu)

Для конкуренції можна використовувати? пробити озон?забруднення навколишнього середовища?

і якщо клієнт або майстерні заздрісні хотів зробити, проблеми, засуджуючи те, що ми робимо!

як ми можемо tutelarci від цих рогне?

клієнти хороші й дорогі , але, якщо ми хочемо, погано нам, чорт!..

спасибі всім

giarras
28-10-2012, 17:33
законодавство існує, коли я був в діяльності? особливо x piaggio мопеди були доставлені з відомих "вузьких місць", але клієнт запитує, завжди рада завжди собі зробити відмова, cos? принаймні відповідальність? ricadeva на клієнта, за винятком х mini car, що зміни можуть понести за кримінальні злочини, farsi зробити відмова від клієнта ? завжди краще, вказавши, що автомобіль ? призначався для підготовки до змагань.

також
29-10-2012, 08:27
але, якщо ? все це покликане агонії, пу? забруднення навколишнього середовища?'

bart
29-10-2012, 10:58
але, якщо ? все це покликане агонії, пу? забруднення навколишнього середовища?'

Привіт, також, не дивувати: вони звичайні controsensi по-італійськи! На відміну від зарубіжних, де стверджують, що затвердження змін, внесених в автомобілі за допомогою тестування і перевірки, в Італії цього немає ? можливо, і тоді ми вдаємося до хитрощів...

blackwolf76
29-10-2012, 22:41
В італії, двигуни служать тільки для створення крісла для друзів політиків, а потім побачив, що ніхто не має компетенції в питаннях уникнути сертифікація будь-яку зміну, якщо не конструктор.

В інших країнах, на кшталт німеччини, що, як зазвичай ? завжди дуже далі, для кожної зміни просто піти в якийсь спеціальний уповноважений, який вносить зміни де-разі та бере на себе відповідальність? роботи, і за допомогою цієї документації гомологічних все. Тому навіть простий перепризначений порт для оновлення карти поводження з усім тим, що слід.

В італії ви навіть не буде дозволено, за законом, встановити шини з кодом швидкості? більш того, що вказано на папері циркуляції....

badboy
07-01-2013, 22:28
привіт, перш ніж стати ближче до світу тюнінгу був від укладачів і я помітив, що він, я думаю, щоб захистити себе робив квитанції, де показували, як втручання "оптимізація електроніка", хоча я не думаю, що трюк, як, може захистити дуже.

chicco
08-01-2013, 08:39
Єдиний спосіб, щоб захистити себе ? вкажіть у квитанції або рахунку, який modfiche зроблені призначені тільки для скачок і не для використання на дорозі, і що клієнт, якщо бере на себе повністю відповідальність? в разі неправильного використання.

egs
08-01-2013, 10:19
Також, і особливо перетворення не працюють на вулиці (навіть якщо зміни будуть зроблені в основному на автомобілях нормальних), призначені виключно для автомобілів, які ходять по трасі. Важливо ? як ви говорите з клієнтом.

admin
08-01-2013, 12:47
Я кажу, що якщо б тут хтось компетентний в цьому питанні
написати два коротких слова для того, щоб створити з попередньо зробити
підписати клієнту при виконанні роботи всі автомобілі

tonyteam
20-08-2013, 13:42
Єдиний спосіб, щоб захистити себе ? вкажіть у квитанції або рахунку, який modfiche зроблені призначені тільки для скачок і не для використання на дорозі, і що клієнт, якщо бере на себе повністю відповідальність? в разі неправильного використання.

але в будь-якому випадку завжди повинна бути cos?...цікаво, коли це відбувається в майстернях, як парано

dantesfx
01-09-2013, 19:20
Залежить від того, що відбувається, дуже часто майстерні, ймовірно, дуже багато.

gick
06-09-2013, 20:03
я працюю в майстерні, насправді, і не ? вже бачив цю тему, навіть, чому? потім клієнт хоче зробити карту, чому? cos? машина тягне більше, так краще, але тоді кожен раз, коли є проблема driin дзвонить телефон, але не ? що це пов'язано з картою? я не знаю, як відправиться туди? але якимось чином, щоб tutelarmi вам треба? хоча знайти його. хто має якусь розписку від мене бачити, cos? я роблю уявлення про те, як могли розвиватися, один мій, спасибі

cristianbomberos
06-09-2013, 20:14
Привіт gick, на жаль, я не думаю, є документ, який може нас захистити, якщо не здоровий глузд

spatullo
07-09-2013, 10:21
Для деяких операцій, таких як перетворення блоку управління, ви пу? захисту з вихлопних відповідальність? добре зроблено.
Невеликий відступ, на відміну від мови для тих, хто обробляє (наприклад microcar або скутери для НЕПОВНОЛІТНІХ, бере на себе відповідальність типу? іншої саме тому, що? є серед людей вважається юридично не в повній мірі відповідальними за свої дії, чому? не стиглі.

Для цього ФІЗИЧНОЮ видаленням сажового фільтра, ПО МЕНІ, не з'? зливу відповідальність? тримайте, якщо ви не носили тільки розрядка, а не машина цілком, в цьому випадку ви не можете знати, що використання ne буде? факт. Як для тих, хто tamper i cronotachigrafi, не пу? вважати, НЕ несуть відповідальності за речі.

gick
07-09-2013, 11:51
я, наприклад, не можу зробити видалення фізика, я не маю відповідне обладнання і побачив, що майстерня, в якій я працюю, не ? я не можу робити те, що мені здається, я мав на увазі співпрацю з механічною манері, що вони виконують частину фізичної ліквідації, і я, електронна частина, мій **** майстерня з клієнтами, які хотіли б це зробити, - каже фінч? не від проблем, залишити їх, потім ви про це думаєте, але залишимо їх тим часом забиваються, потрібно зробити примусової регенерації з допомогою інструментів діагностики, щоб бути впевненим, що ви очистіть, а потім зняти, скріпити фланці картера на трубі і встановити, що, якщо завтра ви хочете продати автомобіль і не зіткнутися з юридичними проблемами, поставити на оригінальній карті і fap у порядку, що все йде і немає проблем. Ви ніколи не знаєте, хто ви, навпаки, я не rischierei.

cristianbomberos
07-09-2013, 12:08
Чесно кажучи я теж gick я, як ваш **** цех по мені ? правильно так

spatullo
07-09-2013, 13:45
І правильно, що? Залишити його установки і відключити від карти? Мені здається, дійсно удар нижче по відношенню до власника автомобіля.

cristianbomberos
07-09-2013, 13:59
Ні, можливо я погано пояснив, я говорив ? залишити потрібне, не чіпати нічого в максимально можливої ? зрозуміло, в іншому випадку, якщо вам потрібно виключити його виключити, але повністю

sno74
07-09-2013, 15:11
цей аргумент defap ? вже було згадано кілька разів, якщо майстерня робить цей сервіс за законом, на машини, що циркулюють на дорозі не може? бути здійснена тільки спортивного єдине, що ми можемо зробити, щоб підписати клієнту документ, де він ? протягом роботи, що зроблено і що ми робимо це тільки тому, що? він вимагається, а потім назад спортивне....або дороги-ї? швидка і найменш ризикована, не допускайте ніякої квитанції про ремонт, а потім клієнт в разі, якщо це зашкодить вам треба? підтверджую, що автомобіль ? вихід без fap з вашої майстерні....

gick
07-09-2013, 15:58
насправді зізнаюся, я абсолютно проти fap з моменту дрібнодисперсних під 0,7 мікрон легені не фільтрують, fap сказав grezzamente сіє 0,3. Те, що він робить мене нервової ? то фігня, зроблена типово італійський, який позначає, скільки ми arguti, я намагаюся, щоб закрити коло, логічно.
fap ? описано, як пристрій анти -- забруднення, затримує всі дрібні частинки і рано чи пізно забиваються, коли він забиває і стає повний двигун повинен нагріти і видалити пил, цей процес називається регенерація, автомобіль не має сенсор, який визначає, де ми знаходимося, що призводить практичний приклад я модени, якщо ввечері на бульварах в центрі з моєї morosa пити-то і проходять три машини, одна за одною, що у регенерації повітря стає дихаючий, щоб не думати, що все, що матеріал закінчується прямо в кров людей. Перший закон хімії вчить, нічого не створює і нічого не руйнує, ну я до сих пір не вдалося з'ясувати, з регенерацією ці капусти частин, які видаляються, що це таке, я не знайшов зазначеного в нікуди. регенерація пу? статися в будь-який час і в будь-якому місці, тому не ? навіть не визначається правила, як наприклад, номер спеціально, який отримує ці речовини, визначені шкідливі.
Поки хтось не, щоб справу вдалося? спростувати цю тезу за допомогою аргументів, достатньо переконливих, щоб мене змінити свою думку, я залишаюся моєї, cio? що ? краще його зняти якомога швидше, машина ? pi? вільний, споживає менше, і все йде гладко.
? як у банана всередині, процідити.
Потім, щоб всі юридичні питання, насправді є багато способів, мій розгляду було зазначено, щоб хтось хотів би мати можливість? для того, щоб повернутися назад.