Прагляд Поўнай Версіі : Тое, што нас аб'ядноўвае! як абараніць сябе ад кліентаў!
Добры дзень, сябры.
існуюць законы для нас карабель, што мы і рэкамендацый на свае працы ?
калі мы выключаем адзін fap-сістэмы рэцыркуляцыі ог зачынены,-перапрызначэньне , мы здзяйсняем што-то не законным, мабыць! (inquiniamo навакольнага асяроддзя, і мы зменім дадзеных, праграмаванне ecu)
Для канкурэнцыі можна выкарыстоўваць? прабіць азон?забруджванне навакольнага асяроддзя?
і калі кліент або майстэрні зайздросныя хацеў зрабіць, праблемы, асуджаючы тое, што мы робім!
як мы можам tutelarci ад гэтых рогне?
кліенты добрыя і дарагія , але, калі мы хочам, дрэнна нам, чорт!..
дзякуй усім
заканадаўства існуе, калі я быў у дзейнасці? асабліва x piaggio мапеды былі дастаўленыя з вядомых "вузкіх месцаў", але кліент пытаецца, заўседы іх савет заўседы сабе зрабіць адмову, cos? па крайняй меры адказнасць? ricadeva на кліента, за выключэннем х mini car, што змены могуць панесці за крымінальныя злачынствы, фарсі зрабіць адмову ад кліента ? заўседы лепш, паказаўшы, што аўтамабіль ? прызначаўся для падрыхтоўкі да спаборніцтваў.
але, калі ? усе гэта заклікана агоніі, пу? забруджванне навакольнага асяроддзя?'
але, калі ? усе гэта заклікана агоніі, пу? забруджванне навакольнага асяроддзя?'
Прывітанне, таксама, не здзіўляць: яны звычайныя controsensi па-італьянску! У адрозненне ад замежных, дзе сцвярджаюць, што зацвярджэнне змяненняў, унесеных у аўтамабілі з дапамогай тэставання і праверкі, у Італіі гэтага няма ? магчыма, і тады мы звяртаемся да хітрасці...
blackwolf76
29-10-2012, 22:41
У італіі, рухавікі служаць толькі для стварэння крэслы для сяброў сяброў палітыкаў, а затым убачыў, што ніхто не мае кампетэнцыі ў пытаннях пазбегнуць сертыфікацыя любое змяненне, калі не канструктар.
У іншых краінах тыпу германіі, што, як звычайна ? заўседы вельмі далей, для кожнага змены проста пайсці ў нейкі спецыяльны упаўнаважаны, які ўносіць змены дэ-выпадку і бярэ на сябе адказнасць? працы, і з дапамогай гэтай дакументацыі вы гамалагічных ўсе. Таму нават просты пераназначаны порт для абнаўлення карты звароту з усім тым, што варта.
У італіі вы нават не будзе дазволена, па законе, ўсталяваць шыны з кодам хуткасці? больш таго, што пазначана на паперы цыркуляцыі....
прывітанне, перш чым стаць бліжэй да свету цюнінгу быў ад складальнікаў і я заўважыў, што ен, я думаю, каб абараніць сябе рабіў квітанцыі, дзе паказвалі, як умяшальніцтва "аптымізацыя электроніка", хоць я не думаю, што трук, як, можа абараніць вельмі.
Адзіны спосаб, каб абараніць сябе ? пакажыце ў квітанцыі або рахунку, які modfiche зробленыя прызначаныя толькі для скачак і не для выкарыстання на дарозе, і што кліент, калі бярэ на сябе цалкам адказнасць? у выпадку няправільнага выкарыстання.
Таксама, і асабліва пераўтварэнні не працуюць на вуліцы (нават калі змены будуць зробленыя ў асноўным на аўтамабілях нармальных), прызначаныя выключна для аўтамабіляў, якія ходзяць па трасе. Важна ? як вы кажаце з кліентам.
Я кажу, што калі б тут хто-то кампетэнтны ў гэтым пытанні
напісаць два кароткіх словы для таго, каб стварыць з папярэдне зрабіць
падпісаць кліенту пры выкананні работы ўсе аўтамабілі
tonyteam
20-08-2013, 13:42
Адзіны спосаб, каб абараніць сябе ? пакажыце ў квітанцыі або рахунку, які modfiche зробленыя прызначаныя толькі для скачак і не для выкарыстання на дарозе, і што кліент, калі бярэ на сябе цалкам адказнасць? у выпадку няправільнага выкарыстання.
але ў любым выпадку заўседы павінна быць cos?...цікава, калі гэта адбываецца ў майстэрнях, як парано
dantesfx
01-09-2013, 19:20
Залежыць ад таго, што адбываецца, вельмі часта майстэрні, верагодна, вельмі шмат.
я працую ў майстэрні, на самай справе, і не ? ўжо бачыў гэтую тэму, нават, чаму? затым кліент хоча зрабіць карту, чаму? cos? машына цягне больш, так лепш, але тады кожны раз, калі есць праблема driin тэлефануе тэлефон, але не ? што гэта звязана з картай? я не ведаю, як адправіцца туды? але якім-то чынам, каб tutelarmi вам трэба? хоць знайсці яго. хто мае якую-небудзь распіску ад мяне бачыць, cos? я раблю ўяўленне аб тым, як маглі развівацца, адзін мой, дзякуй
cristianbomberos
06-09-2013, 20:14
Прывітанне gick, на жаль, я не думаю, есць дакумент, які можа нас абараніць, калі не здаровы сэнс
spatullo
07-09-2013, 10:21
Для некаторых аперацый, такіх як пераўтварэнне блока кіравання, вы пу? абароны з выхлапных адказнасць? добра зроблена.
Невялікае адступленне, у адрозненне ад гаворкі для тых, хто апрацоўвае (напрыклад microcar або скутэры для НЕПАЎНАЛЕТНІХ, бярэ на сябе тыпу адказнасць? іншы менавіта таму, што? есць сярод людзей лічыцца юрыдычна не ў поўнай меры адказнымі за свае дзеянні, чаму? не саспелыя.
Для гэтага ФІЗІЧНЫМ выдаленнем сажевый фільтра, ПА МНЕ, не c'? сліва адказнасць? што трымаеце, калі вы не насілі толькі разрадка, а не машына цалкам, у гэтым выпадку вы не можаце ведаць, што выкарыстанне ne будзе? факт. Як для тых, хто tamper i cronotachigrafi, не пу? меркаваць, НЕ нясуць адказнасць за рэчы.
я, напрыклад, не магу зрабіць выдаленне фізіка, я не маю адпаведнае абсталяванне і ўбачыў, што майстэрня, у якой я працую, не ? я не магу рабіць тое, што мне здаецца, я меў на ўвазе супрацоўніцтва з механічнай манеры, што яны выконваюць частка фізічнай ліквідацыі, і я, электронная частка, мой**** майстэрня з кліентамі, якія хацелі б гэта зрабіць, - кажа фінч? не ад праблем, пакінуць іх, потым вы пра гэта думаеце, але пакінем іх тым часам забіваюцца, трэба зрабіць прымусовай рэгенерацыі з дапамогай інструментаў дыягностыкі, каб быць упэўненым, што вы очистьте, а затым зняць, змацаваць фланцы картэра на трубе і ўсталяваць, што, калі заўтра вы хочаце прадаць аўтамабіль і не сутыкнуцца з юрыдычнымі праблемамі, паставіць на арыгінальнай карце і fap ў парадку, што ўсе ідзе і няма праблем. Вы ніколі не ведаеце, хто вы, наадварот, я не rischierei.
cristianbomberos
07-09-2013, 12:08
Шчыра кажучы, я таксама gick я, як ваш**** цэх па мне ? правільна так
spatullo
07-09-2013, 13:45
І ці правільна, што? Пакінуць яго ўстаноўкі і адключыць ад карты? Мне здаецца, сапраўды ўдар ніжэй па адносінах да ўладальніка аўтамабіля.
cristianbomberos
07-09-2013, 13:59
Няма, магчыма, я дрэнна растлумачыў, я казаў ? патрэбнае пакінуць, не чапаць нічога ў максімальна магчымай ? ясна, у адваротным выпадку, калі вам трэба выключыць яго выключыць, але цалкам
гэты аргумент defap ? ужо быў згаданы некалькі разоў, калі майстэрня робіць гэты сэрвіс па законе, на машыны, якія цыркулююць на дарозе не можа? быць праведзена толькі спартыўнага адзінае, што мы можам зрабіць, каб падпісаць кліенту дакумент, дзе ен ? на працягу працы, што зроблена і што мы робім гэта толькі таму, што? ен патрабуецца, а потым назад спартыўнае....ці дарогі-й? хуткая і найменш рызыкоўная, не дапускайце ніякай квітанцыі аб рамонце, а затым кліент ў выпадку, калі гэта пашкодзіць вам трэба? пацвярджаю, што аўтамабіль ? выхад без fap з вашай майстэрні....
на самай справе прызнаюся, я цалкам супраць fap з моманту мелкодісперсного пад 0,7 мікрон легкія не фільтруюць, fap сказаў grezzamente сее 0,3. Тое, што ен робіць мяне нервовай ? то бздура, зробленая тыпова італьянскі, які пазначае, колькі мы arguti, я стараюся, каб закрыць круг, лагічна.
fap ? апісана, як прылада анты-забруджвання, затрымлівае ўсе дробныя часціцы і рана ці позна забіваюцца, калі ен забівае і становіцца поўны рухавік павінен нагрэць і выдаліць гэты пыл, гэты працэс называецца рэгенерацыя, аўтамабіль не мае сэнсар, які вызначае, дзе мы знаходзімся, што прыводзіць практычны прыклад я модены, калі ўвечары на бульварах ў цэнтры з маей morosa піць-то і праходзяць тры машыны, адна за іншы, што ў рэгенерацыі паветра становіцца дыхае, каб не думаць, што ўсе, што матэрыял заканчваецца прама ў кроў людзей. Першы закон хіміі вучыць, нічога не стварае і нічога не разбурае, ну я да гэтага часу не ўдалося высветліць, з рэгенерацыяй гэтыя капусты частак, якія выдаляюцца, што гэта такое, я не знайшоў названага ў нікуды. рэгенерацыя пу? адбыцца ў любы час і ў любым месцы, таму не ? нават не вызначаецца правілы, як, напрыклад, нумар спецыяльна, які здабывае гэтыя рэчывы, пэўныя шкодныя.
Пакуль хто-то не, каб справа атрымалася? абвергнуць гэты тэзіс з дапамогай аргументаў, дастаткова пераканаўчых, каб мяне змяніць свае меркаванне, я застаюся маей, cio? што ? лепш яго зняць як мага хутчэй, машына ? pi? свабодны, спажывае менш, і ўсе ідзе гладка.
? як у банана ўнутры, працадзіць.
Затым, каб усе юрыдычныя пытанні, на самай справе есць шмат спосабаў, мой разбору было паказана, каб хто-то хацеў бы мець магчымасць? для таго, каб вярнуцца назад.