Перегляд Повної Версії : Інформація адреса карта з драйвера, і т. д. alfa 147 150cv 883 006
Привіт, хлопці, мені потрібно допомогти з пропозиціями та питаннями цей мод на автомобіль коли тиск turbo піднімається до 1.9 бар.
Адреси 1E1592 до 1E15B0 наприкінці тиск турбо я бачу, збільшення від 75 до 50%, я думаю, це обмежувач, хто знає, дати мені точне вулицю?
я також хотів би люб'язно роз'яснення на карті, коли газ знову і про значення цієї карти, звучить egr, але на картку і був видалений egr, то чому збільшення?
Додаю файл ОРІ і МОД , в іншому випадку ніхто не буде шукати файл, щоб зрозуміти, що попросите.
з чого ти виміряно тиск turbo.
Я перевіряв з двох датчиків тиску turbo відрізняються в повний прискорювач 1.7 і в гору, навіть з 50% газу приходить в 1.9
Іван, ти знаєш, для чого потрібен цей адресу відразу після кінця карти тиску турбо?
І корекції тиску турбо/Атмосферний тиск
але не впевнений, що те, в тобі over boost.. звичайно, ви можете виправити...
погода В VGT, щоб почати з 1DF1C6 до 1DFC82
1C356C марно
Вам доведеться знизити також і дизельне паливо на час, що він 20% розкидані всюди..
І корекції тиску турбо/Атмосферний тиск
але не впевнений, що те, в тобі over boost.. звичайно, ви можете виправити...
погода В VGT, щоб почати з 1DF1C6 до 1DFC82
1C356C марно
Вам доведеться знизити також і дизельне паливо на час, що він 20% розкидані всюди..
привіт cinqueturbo, що потрібно змінити, виправити тиску турбо/Атмосферний тиск? що поліпшення в авто в плані продуктивності/надійності?
Привіт cinqueturbo дякую за відповідь, мені ця карта була завантажена близько 2 років тому на мою машину від "зареєстрований" 3 місяці тому мені довелося замінити турбіни, всередині установка витяжки...тепер я знову мапу ...мені було цікаво, в кінці, якщо не помиляюся, як частина контрольної суми 1fdf7c чому має значення 0, я повернути автомобіль в цій версії я залишив ці значення рівні в цій ліжка, що зміниться, якщо поставити це? ...1C356C якщо я не помиляюся, то це було б egr?... і т. д. газові переговори знов чому їх розвинути?замість того, що зменшується? що то в карті ви бачите, відключений egr,...неосвічений, але з бажанням навчатися в матерії сумніваюся знань хлопцем, якому я дав 2 роки тому ...про терміни дизельного палива incementato всі на 20% для того, щоб дати вам більше дизельного палива, але без пізнання логіки карту turbo, яка варіюється за кроком, я думаю, у випадку з 50 пунктів на 200 ...навіть на карту педалі, я, здається, не підходить загалом, мені краще ricorrergerla або від 0 с і т. д. я бачу, кроком і карти з драйвери які мені пропонує програма для тих, мені потрібна допомога, щоб зрозуміти їх функції і те, що я можу оцінити, якщо я повинен залишити або зберегти ті, що є
привіт cinqueturbo, що потрібно змінити, виправити тиску турбо/Атмосферний тиск? що поліпшення в авто в плані продуктивності/надійності?
Може бути корисно, якщо ви живете в висока гора, щоб компенсувати втрати
привіт errecinque бачив, що ти просиш мене питання, цілеспрямованої, якщо це не вина цю адресу, чому, звідки ця карта змушує мене дістатися до значення тиску turbo такі високі ... я не живу в 10000 метрів і я не думаю, що ті, хто живе високо в горах повинен перепризначити, щоб переконатися, що автомобіль серії робіт в порядку