Прагляд Поўнай Версіі : Інфармацыя адрас карта з драйвера, і г. д. alfa 147 150cv 883 006
Прывітанне, хлопцы, мне трэба дапамагчы з прапановамі і пытаннямі гэты мод на аўтамабіль, калі ціск turbo падымаецца да 1.9 бар.
Адрасы 1E1592 да 1E15B0 у канцы ціск турбо я бачу, павелічэнне ад 75 да 50%, я думаю, гэта абмежавальнік, хто ведае, даць мне дакладны вуліцу?
я таксама хацеў бы ласкава тлумачэнне на карце, калі газ зноў і аб значэнні гэтай карты, гучыць egr, але на карту і быў выдалены egr, то чаму павелічэнне?
Прыкладаю файл ВРІ і МОД , у адваротным выпадку ніхто не будзе шукаць файл, каб зразумець, што папросіце.
з чаго ты вымераць ціск turbo.
Я правяраў з двух датчыкаў ціску turbo адрозніваюцца ў поўны паскаральнік 1.7 і ў гару, нават з 50% газу прыходзіць у 1.9
Іван, ты ведаеш, для чаго патрэбны гэты адрас адразу пасля канца карты ціску турба?
І карэкцыі ціску турба/Атмасферны ціск
але не ўпэўнены, што тое, у цябе over boost.. вядома, вы можаце выправіць...
надвор'е Ў VGT, каб пачаць з 1DF1C6 да 1DFC82
1C356C бескарысна
Вам прыйдзецца знізіць таксама і дызельнае паліва на час, што ён 20% раскіданыя паўсюль..
І карэкцыі ціску турба/Атмасферны ціск
але не ўпэўнены, што тое, у цябе over boost.. вядома, вы можаце выправіць...
надвор'е Ў VGT, каб пачаць з 1DF1C6 да 1DFC82
1C356C бескарысна
Вам прыйдзецца знізіць таксама і дызельнае паліва на час, што ён 20% раскіданыя паўсюль..
прывітанне cinqueturbo, што трэба змяніць, выправіць ціску турба/Атмасферны ціск? што паляпшэння ў аўто ў плане прадукцыйнасці/надзейнасці?
Прывітанне cinqueturbo дзякуй за адказ, гэтая карта мне была загружана каля 2 гадоў таму на маю машыну ад "зарэгістраваны" 3 месяцы таму мне прыйшлося замяніць турбіны, ўнутры ўстаноўка выцяжкі...цяпер я зноў карту ў ...мне было цікава, у канцы, калі не памыляюся, як частка кантрольнай сумы 1fdf7c чаму мае значэння ў 0, я вярнуць аўтамабіль у гэтай версіі я пакінуў гэтыя значэння роўныя ў гэтай ложка, што зменіцца, калі паставіць гэта? ...1C356C калі я не памыляюся, то гэта было б egr?... і г. д. газавыя перамовы зноў чаму іх развіць?замест таго, што памяншаецца? што то ў карце вы бачыце, адключаны egr,...невуцкі, але з жаданнем вучыцца ў матэрыі сумняваюся ведаў хлопцам, якому я даў 2 гады таму ...аб тэрмінах дызельнага паліва incementato ўсё на 20% для таго, каб даць вам больш дызельнага паліва, але без пазнання логікі карту turbo, якая вар'іруецца з крокам, я думаю, у выпадку з 50 пунктаў на 200 ...нават на карту педалі, я, здаецца, не падыходзіць у агульным, мне лепш ricorrergerla або ад 0 з і г. д. я бачу, крокам і карты з драйвераў, якія мне прапануе праграма... для тых, мне патрэбна дапамога, каб зразумець іх функцыі і тое, што я магу ацаніць, калі я павінен пакінуць або захаваць тыя, што ёсць
прывітанне cinqueturbo, што трэба змяніць, выправіць ціску турба/Атмасферны ціск? што паляпшэння ў аўто ў плане прадукцыйнасці/надзейнасці?
Можа быць карысна, калі вы жывяце ў высокая гара, каб кампенсаваць страты
прывітанне errecinque бачыў, што ты просіш мяне пытанне, мэтанакіраванай, калі гэта не віна гэты адрас, чаму, адкуль гэтая карта прымушае мяне дабрацца да значэння ціску turbo такія высокія ... я не жыву ў 10000 метраў і я не думаю, што тыя, хто жыве высока ў гарах павінен перапрызначыць, каб пераканацца, што аўтамабіль серыі работ у парадку