Прагляд Поўнай Версіі : [DOC] тэхнічная Дакументацыя блок кіравання EDC16 FIAT / ALFA / LANCIA
Месца... калі хто-то быў хворы, палова мая, і я хацеў зразумець логіку працы праграмы кіравання ЭБУ.
Мне зразумець шмат рэчаў, і я блытаць аб тым, многія іншыя...
Я спадзяюся, што змагу параўнацца з вамі !
дзякуй, вельмі добры дакумент
Дзякуй за дзень, шкада, не магу глядзець, але мне было б вельмі цікава паглядзець ... калі не пойдзем супраць ўрэгулявання можа адправіць для *****?
Дзякуй за дзень, шкада, не магу глядзець, але мне было б вельмі цікава паглядзець ... калі не пойдзем супраць ўрэгулявання можа адправіць для *****?
У вас ёсць 2 паведамленні з 2016 года!!!!
Я ведаю, але, на жаль, будзе цяжка размаўляць і вучыцца для пачаткоўцаў, як я бачыў, абмежаванні, якія ёсць для нас на гэтым форуме... Я абяцаю, што буду больш актыўным, хлопцы
Я ведаю, але, на жаль, будзе цяжка размаўляць і вучыцца для пачаткоўцаў, як я бачыў, абмежаванні, якія ёсць для нас на гэтым форуме... Я абяцаю, што буду больш актыўным, хлопцы
Па іроніі лёсу, нават мае паведамленні служаць вельмі.. мабыць, калі вы не ў рэжыме "гіперактыўнасць" 24/25 7/7 сюды, я скручу цябе.
І, дарэчы, я згодны з вамі... парадаксальна... вы павінны быць здольныя для таго, каб стаць здольнымі. Гэта хлусня, што ён распавядае на працягу дзесяцігоддзяў толькі для таго, каб абмежаваць да "мінакоў" спампаваць з форуму.
Я вярнуўся, каб пісаць што-то сюды толькі таму, што ў той час, вядома, "sandroMarciano" я стымулявала вырашальным чынам, і я павінен да яго і, адпаведна, на гэтым форуме шмат.
Акрамя гэтага...
я ў 2016 годзе я падпісаўся на гэты форум, каб даведацца і праверыць на маей машыне...потым я амаль здаўся і зрабіў маю машыну на "зарэгістраваны" цяпер у двух гадоў я правёў больш за 1000 запчастак для рамонту пашкоджанняў, і, да шчасця, сілы мяне ад мяне ... я думаю, што шкоду, панесены былі за карты, і я купіў кесс цяпер я хачу вучыцца добра, каб зрабіць з мяне, каб гэта было цікава, гэта тэхнічная дакументацыя прыкладаю на врі і мод чытаць
я ў 2016 годзе я падпісаўся на гэты форум, каб даведацца і праверыць на маей машыне...потым я амаль здаўся і зрабіў маю машыну на "зарэгістраваны" цяпер у двух гадоў я правёў больш за 1000€ запчастак для рамонту пашкоджанняў, і, да шчасця, сілы мяне ад мяне ... я думаю, што шкоду, панесены былі за карты, і я купіў кесс цяпер я хачу вучыцца добра, каб зрабіць з мяне, каб гэта было цікава, гэта тэхнічная дакументацыя прыкладаю на врі і мод чытаць
намеры, якія я падзяляю ў поўнай меры... я і... на самай справе... я яшчэ на той стадыі...
вашы файлы не магу спампаваць, таму што не уключаны (я таксама адправіў паведамленне ў службу падтрымкі, але адмін ўцекачы)
я дапамагу табе з радасцю, каб тое, што я ведаю...
я баюся, што калі я хачу памяняць файл, трэба зрабіць у іншы спосаб (sk1p3 ?)
я б сказала, што гэта добра, як рашэнне дадаць да майго імя 70 без месца
намеры, якія я падзяляю ў поўнай меры... я і... на самай справе... я яшчэ на той стадыі...
вашы файлы не магу спампаваць, таму што не уключаны (я таксама адправіў паведамленне ў службу падтрымкі, але адмін ўцекачы)
я дапамагу табе з радасцю, каб тое, што я ведаю...
я баюся, што калі я хачу памяняць файл, трэба зрабіць у іншы спосаб (sk1p3 ?)
Дзень і праблема ў тым, што ты апынуўся заняты, і вы ўжо дапамаглі, дзелячыся карыснай інфармацыі. А пётр у другім паведамленні на форуме пасля 3-х гадоў запісы, калі ён сыходзіць з "мы можам абмяняць **** " да чорта правілы, што правільна ці няправільна, што там. Калі вы ў самым пачатку матэрыялу дастаткова, каб пачаць, нават проста чытаючы абмеркавання тут і ў іншых берагах, і ў аўтамат, вы можаце размясціць які-то пытанне больш мэтанакіраванай, у якой хто-то rispinderà. Як мы, усе мы-самавукі
цікава і тое, што я магу або што я вам даў, я тут, каб вучыцца, як усе мы ў цяперашні час запытаў на форуме ў нас толькі ў таёта, што неахвотна я не я нават спрабаваў на розных сайтах, але я не змог знайсці ....