КПК

Прагляд Поўнай Версіі : [EDC16C39 145_421] Map Pack "СУПОЛЬНАСЦЬ"

gionag
Прывітанне !
прыкладаю map pack, які я распрацаваў для маей alfa brera 2.4 200л. з 2006 года з hw edc16c39 145 sw 421.

АДМОВА ад адказнасці : я Не сцвярджаю, што гэта што-то канчаткова не поўны... толькі забяспечыць добрую базу/кропку адліку. Я, на сённяшні дзень, з гэтай map pack, магу рабіць ўколы ў "парадак" і "адукацыя" больш 100mm3 і не мець ніякіх праблем на органы кіравання, пытанні ў вас усё добра прыбраць у скрынкі ў гаражы. Такім чынам, не будзе ідэальным... але мне і, думаю, іншым, можа хапіць.

І гэта ў значнай ступені вытворная ад damos EDC16C39 Альфа-Рамэа 147.

Там павінна быць накшталт усё... калі, калі я пачынала, мне б давялося такога файла для рук, я б дапамог... і не мала.
Я заяўляю, рэліз досыць сырой... я не занеслі ў чыстым я зладзіў усё ў адпаведнасці з жалезнай логікай.

Я пазбягаў усе карты, якія адносяцца да функцыі рэгенерацыі, таму што я планаваў гэта з таго дня нуль разабраць DPF і, такім чынам, мяне можна змяніць, але толькі тое, што рэальна я б выкарыстаў.

Ёсць усё, што трэба для таго, каб:
-адключэнне EGR (фізічна) [не чапаючы DTC не паставіць рэзістары на праводку]
-выдаленне DPF рэгенерацыі і лупіцца дыферэнцыяльны датчык / датчык тэмпературы каталізатара/вадасьцекавая труба [без дотыку DTC не паставіць рэзістары на праводку]
-выдаліць SWIRL і адлучыць рухавік [без дотыку DTC не паставіць рэзістары на праводку]
-ачысціць корпус дросельнай засланкі і зняць цалкам прывад [не дакранаючыся DTC не паставіць рэзістары на праводку]
-паўторна выраўнаваць (гл. іншы паток, напрыклад) інструмент індыкатар адноснага ціску turbo прыборнай панэлі дапаможны
-усе карысныя карты (па крайняй меры, мне...), каб змяніць ін'екцый і празмернага харчавання
-кіраваць ў рэшце рэшт і поўнай геаметрыяй (усе PID і карты "pre-кантролю")

Для рашэнне, я магу казаць толькі за гэты hw/sw тэхнічныя характарыстыкі, і я абяцаю, што, калі трэба, напішу, як я прыступіў.

Дайце мне ведаць вашыя думкі.

gionag
План апошняе было б ідэальна з вашымі адчуванні/пошукі і зрабіць што-то добра адаптуецца да ўсіх EDC16, Alfa romeo (ФІЯТ ?)

gionag
Даруюць Admin (маштабаваць, а таксама колькасць паведамленняў), але я думала, што ёсць функцыя рэдагавання паведамленняў... зноў чытаю, і зноў я буду думаць лепш, перш чым націснуць "АДПРАВІЦЬ".

Дадам, што ў map pack ёсць таксама :
- Лінейны датчык MAP (карысна, каб падключыць датчык ад 3.5/4 Бар)

Backgroop
Выдатная Праца, Вам, безумоўна, выдаткавалі час на такі падрабязны свой мод

асабліва добрая Ідэя, каб адключыць switches Для EGR TVA і ВІХУРАЙ, не дакранаючыся dtc's

cinqueturbo
Віншуем!!! :)

guidotacco
віншуем брава

Errecinque
План апошняе было б ідэальна з вашымі адчуванні/пошукі і зрабіць што-то добра адаптуецца да ўсіх EDC16, Alfa romeo (ФІЯТ ?)

Прыкладаю Map pack з нейкім дадаткам ў тэчку МЕЛОДЫЯ

gionag
Вельмі добра !
гэта дух...

Ты ведаеш, што мне смяяцца, што ў гэтай тэме, я не магу спампаваць файл, каб убачыць, дапаўненні...
Мне не ўсё яшчэ ясна на 100% з палітыкай гэтага форуму, што тычыцца доступу да розных раздзелах

Я спадзяюся, што хто-небудзь мяне адукуе

Errecinque
Дзіўна, таму што я больш, чым 80msg. Вы зможаце спампаваць

gionag
Прыгожая таямніца.
ёсць нейкі адмін, што вы можаце звярнуцца ?

alex210392
выдатная праца! калі вы даручаеце таксама damos родам 147 я магу супрацоўнічаць, я таксама, і на выпадак, калі стварыць map pack таксама для alfa mito €5 абсталяваны таксама edc16c39 маючы зыходны файл, атрыманыя ад аўто майго сябра

gionag
Гэта класіка, якая ўжо даўно.. думаю.
У любым выпадку, вы знойдзеце ў дадатку.

Калі б я знайшоў спосаб для таго, каб спампаваць Супраць. файлы, арганізаваць усё ў першы пост, а хто прыходзіць, не павінен слізгаць 1000 старонак, каб знайсці ўсю інфармацыю.

gionag
Ясна... я не хачу палемікі, і таму, што я не магу праверыць, ці файл.
Менавіта таму мне цікава, што вы дадалі.

З карты пазначаны ў файле вы можа спакойна зрабіць ін'екцыі > 100mm3 з картай "інфармацыя" (як я ненавіджу гэты тэрмін...).

Я б падсумаваў свае дапаўненні ?

Дзякуй

alex210392
Гэта класіка, якая ўжо даўно.. думаю.
У любым выпадку, вы знойдзеце ў дадатку.

Калі б я знайшоў спосаб для таго, каб спампаваць Супраць. файлы, арганізаваць усё ў першы пост, а хто прыходзіць, не павінен слізгаць 1000 старонак, каб знайсці ўсю інфармацыю.

дзякуй, дзень толькі я 2 хвіліны я таксама ўдзельнічаю

jack91
Сапраўды вельмі карысна

gionag
Кошт размясціць map pack з новым дадаткам.
Сёння я тэставаў магчымасць "адключыць" кантроль лямбда і кіравання pcr проста праз крывыя гістарэзісу прыведзены...
Гэта вельмі карысна, на мой погляд, протоколировании з абедзве функцыі выключаны так, каб бачыць, ФАКТЫЧНА, што робіць карту прамой сувязі VNT.
Я ўсе адрамантаваў зменнай геаметрыі з pid ўведзеныя і ў святле часопісы, якія я зрабіў сёння, я зразумеў, наколькі бескарысна/недакладна, як метад працы.

Ухіляючы кожны аўтамабіль, карэкцыі і рэгулявання машыны вы бачыце на самай справе, калі вы знаходзіцеся па-за і вы можаце працаваць у надзвычай больш дакладнай і мэтанакіраванай.

Гэта, як гаворыцца, чытаю і адчуваю сябе па-ранейшаму ў кола людзей, якія называюць пікі "наддува" і, што правіла, каэфіцыенты ПІД "густ".
Не існуе нічога такога. Гэта не пытанне мастацкай... але і тэхніку. Паняцце Пікавага ціску і пастаяннага ціску, гэта проста глупства.
Калі ў вас ёсць пік і сталым, гэта значыць, што не была адрэгулявана правільна змянянай геаметрыяй.

Рэкамендую вам зрабіць, гэта паспрабаваць і паглядзець, калі гэта праўда ці не.