КПК

Прагляд Поўнай Версіі : кіраўніцтва, каб змяніць паказальнік ціску турба на alfa brera/159

gionag
Я заяўляю :
Праверана асабіста на alfa brera 2006 200hp hw 145 sw 421 (апошняе абнаўленне альфа-рамэа)

Калі хто-то служыць...

На Альфа-рамэа Brera / 159 мае ў наяўнасці на пульт дапаможны паказальнік ціску турба. На мой погляд, становіцца цалкам бескарысна для мэтаў маніторынгу не толькі ціску перамяшчаюцца вышэй на 1.5 барах (дзе спыняецца стрэлка..)

Робячы якія-небудзь доказы і даследуючы на damos (EDC16C39) я знайшоў спосаб, каб "герой" шкалу індыкатара.
Практычна, у маім выпадку, я зрабіў супадаць 1.6 бар інструмент на 1.8 бар чытання... так што ў той, што вы бачыце на стрэлка v дадаў сістэматычна 0.2 падчас чытання.

Для таго, каб гэта зрабіць, ёсць карта : BPSCD_rCnv_CUR (1C78AA, у маім выпадку)

Пераўтворыць ціск (адносна) чытаў, у круг абавязкаў, каб адправіць з блок даступны для чытання.

для таго, каб зрабіць мод проста захаваць значэння сітаватасць арыгінальныя і змяніць пункту восі-X, так, каб супасці з новымі сведчаннямі, якія вы хочаце.
для дакладнасці, мой спыніцца крыху раней, чым 1.6, я змяніў значэнне duty cycle, каб апошні крок такім чынам, каб яна супадала з ніжняй маштабе рэальнага інструмента. Пры змене значэння максімальнага duty выдаецца, існуе высокая single-value з змяніць (BPSCD_rOutMax_C, 1C78DC), які вызначае максімальна дапушчальныя.

У дададзеным файле прыклад маёй brera.

У дадатку прыклад

Спадзяюся, я зрабіў, што заўгодна

Errecinque
Белін гэтага не ведала. Брава

cinqueturbo
Таксама выдатна падыходзіць у гэтым выпадку.

gionag
Я думаў аб гэтым, а я... але так як я фанат sleeper... я заўсёды аддаю перавагу не рухаць нічога, сілуэты арыгінал.

guidotacco
яшчэ раз дзякуй