КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Інфармацыя для чытання карты ў bmw e87

maxgen
Прывітанне, хлопцы,
якія праграмы трэба спампаваць на кампутар, каб чытаць карту ў bmw 120d e87 163cv 2006? Акрамя таго, мы хочаце, каб пеўнік obd2 або кабель k-dcan? Дзякуй вялікі загадзя

blackwolf76
Ты проста пеўнік...

maxgen
Ты проста пеўнік...
Ок, але праграма для загрузкі на пк?

blackwolf76
Чытайце файл з праграмным забеспячэннем, якія даюць разам з інтэрфейсам, што калегі да машыны. Затым, каб апрацаваць і праверыць файлы, табе патрэбен рэдактар тыпу Ecm Titanium.

maxgen
Чытайце файл з праграмным забеспячэннем, якія даюць разам з інтэрфейсам, што калегі да машыны. Затым, каб апрацаваць і праверыць файлы, табе патрэбен рэдактар тыпу Ecm Titanium.
Калі ў мяне была Альфа 159 мог чытаць і пісаць карту з праграмка, што мне было дадзена з кабелем obd2, але цяпер не знаходжу яго ў спісе маё аўто і таму я не магу, вядома, чытаць карту...я толькі ад е46, але не e87.
Вы не можаце падказаць праграму спампаваць ? Дзякуй

blackwolf76
Калі не нам, відавочна, не падтрымлівае. Не проста змяніць праграму.
Як я зразумеў у цябе гал 1260 і па-мойму не падтрымлівае.

PS: калі задаяце пытанні, паспрабуйце быць падрабязнай ў запытах і ясна дала зразумець, што тыпу праблемы ў вас. Мы не можам чытаць вашыя думкі на дадзены момант.

maxgen
Калі не нам, відавочна, не падтрымлівае. Не проста змяніць праграму.
Як я зразумеў у цябе гал 1260 і па-мойму не падтрымлівае.

PS: калі задаяце пытанні, паспрабуйце быць падрабязнай ў запытах і ясна дала зразумець, што тыпу праблемы ў вас. Мы не можам чытаць вашыя думкі на дадзены момант.
Мне здаецца, што няма нічога мутнавата, на мой пытанне ад таго, каб нават быць неабходна ўвайсці ў мае думкі...пытанне на самай справе просты і паўтараю, як у пачатку паста...
што кабель і праграмнае забеспячэнне для ўстаноўкі на пк патрэбныя, каб чытаць і, магчыма, напісаць карту bmw 120d e87 2006 163cv?

ugoboss
для таго, каб прачытаць эбу, табе трэба як мінімум пеўнік v48, звязаныя з sw або kess заўсёды з sw, вы павінны мець bosch edc16c35, на гэтых можна нават зрабіць чытанне ў BDM да школы (рэкамендуецца).
p.s. калі ў вас ёсць абсталяванне і вопыт (што мне здаецца) мой савет, і спадзявацца на каго-то, хто ведае, што рабіць

maxgen
для таго, каб прачытаць эбу, табе трэба як мінімум пеўнік v48, звязаныя з sw або kess заўсёды з sw, вы павінны мець bosch edc16c35, на гэтых можна нават зрабіць чытанне ў BDM да школы (рэкамендуецца).
p.s. калі ў вас ёсць абсталяванне і вопыт (што мне здаецца) мой савет, і спадзявацца на каго-то, хто ведае, што рабіць

Мой цікавасць толькі чытаць карту, каб потым паказаць яго спецыялісту,таму што ў мяне ёсць сумневы, што гэта ўжо супастаўленыя бачыў, што аўтамабіль мае dpf, але ў мяне ніколі не было праблем і нават не чуў, рэгенерацыі на працягу трох гадоў. Вы хочаце паказаць мне на спасылку, каб купіць пеўнік падыходзіць? Дзякуй

ugoboss
па зразумелых прычынах (якія я падзяляю) не могуць паставіць паставіць спасылкі на сайты, якія vendome некаторы матэрыял, у любым выпадку, калі вы робіце пошук у інтэрнэце, абавязкова знойдзеце.

maxgen
І для таго, каб абнавіць steptronic 6marce з файлам alpina як мне гэта зрабіць? Мой рухавік з'яўляецца m47 163cv