КПК

Перегляд Повної Версії : kess v2 друкованих плат червоний 5.017 читає, але не пише (невірний код) edc 16 c39 alfa 159

scinti
Як випливає з назви, у мене ця проблема за допомогою цього інструменту, вперше на Fiat sedici edc 16 c 39, вдруге ж проблема, код неправильно edc 16c39 альфа 159, файл, ліжко в порядку, написано після мод з півень 48 все ок, спасибі, ви знаєте, якщо ви можете вирішити проблему, спасибі

scinti
В мережі я знайшов це рішення, хто з вас пробував, спасибі.

У меню ksuite є пункт "setup", яка дозволяє вибирати швидкість треба покласти їх "мінімальна" якщо ви також не повинні піти в налаштування перейдіть в пункт pull-up і запчастини вибравши більш низьке значення, поки йде

ugoboss
ви можете спробувати знизити швидкість, на деяких ecu працює, на це ніколи не було ніяких проблем, можливо, ваш може мати проблеми з гв, з компонентів фальшивка замінити.
не забудьте оновити всі бібліотеки visual c+ в пк.

scinti
ви можете спробувати знизити швидкість, на деяких ecu працює, на це ніколи не було ніяких проблем, можливо, ваш може мати проблеми з гв, з компонентів фальшивка замінити.
не забудьте оновити всі бібліотеки visual c+ в пк.

Як бібліотеки, я все,як інструмент, мені здається, досить добре, єдине сумнів, що колега надав мені інше програмне забезпечення для установки, а не той набір інструменту в будь-якому випадку спасибі для вашого хорошу роботу

пробач, катання на лижах..., що wersione sw ви?....мені здається, що з допомогою цієї прошивки ви не можете дозволити собі остання версія.
завтра, якщо у мене є час, я дивлюся на мій, що версія має...це трохи застарілою, але досі не зазнали ще жодної поразки.

blackwolf76
іноді буває, коли автомобіль не має в ecu файл орі і кесс не вдалося перевірити, cks, перш ніж писати йде в блок.

scinti
Як sw не знаю, що тобі сказати, я всі протоколи включені, як FW 5.017, спасибі

scinti
Як sw не знаю, що тобі сказати, я всі протоколи включені, як FW 5.017, спасибі

я знайшов замовлення sw 2.23

ugoboss
sw 2.23 нормально, на межі працює навіть з 2.47, спробуйте з іншого edc16c39 fiat, якщо вам ту ж помилку, але я повторюю, це не має проблеми якщо і все в порядку з гв.

scinti
У 2 випадках у мене була проблема, фіат 16 і альфа 159, єдине сумнів у мене, що не я встановив програмне забезпечення на інструмент, надійний колега мені надав ще один більш простий в установці навіть без установки , я тільки оновлені бібліотеки скопіював в диск з, програми, драйвера встановлені і все працює, я піду ваших порад, як ще edc 16 c 39 розумію, в даний час-це інструмент, в кінці кар'єри спасибі всім і гарної роботи

gionag
У 2 випадках у мене була проблема, фіат 16 і альфа 159, єдине сумнів у мене, що не я встановив програмне забезпечення на інструмент, надійний колега мені надав ще один більш простий в установці навіть без установки , я тільки оновлені бібліотеки скопіював в диск з, програми, драйвера встановлені і все працює, я піду ваших порад, як ще edc 16 c 39 розумію, в даний час-це інструмент, в кінці кар'єри спасибі всім і гарної роботи

Використовую kess v2 клон червоний такий як на brera 159 (ecu) edc16c39 hw 145 і 417. Немає проблем
Використання sw 2.47 з усіма Dll-бібліотеки оновлені до останньої версії.

Не промахується.

gionag
дай мені **** що ви навколо sw, які я використовую, а ти робиш тест !

scinti
дай мені **** що ви навколо sw, які я використовую, а ти робиш тест !

вінченцо.ріполі*********** спасибі і гарної роботи

gionag
вінченцо.ріполі*********** спасибі і гарної роботи

scinti

Ми повинні дотримуватись правил форуму я забув ви не можете відправляти особисті повідомлення

scinti

Ми повинні дотримуватись правил форуму я забув ви не можете відправляти особисті повідомлення, якщо хочете посилання, де завантажити файл я не знаю, якщо це можливо, але давай спробуємо, може служити в якийсь інший компонент форуму дякую, хороша робота

micheleyr6
які помилки дає конкретно?