Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне і запіс эбу Alfa Mito 1.4 155CV
Прывітанне, у мяне ёсць неабходнасць адключыць праверку лямбда-зонда 2, таму што каталізатар ад праблем, гэта ўжо другі курс, і пасля крыху больш за год я апынуўся ў тым жа стане, што правёў на ўра!
Я хацеў бы ведаць, што мне трэба, каб падлучыцца і чытаць (пасля нават пісаць) эбу?
У мяне ўжо ёсць кабель, які выкарыстоўваецца для дыягностыкі, але я, здаецца, зразумеў, што не ўсё ў парадку.
Дзякуй усім, хто захоча дапамагчы.
Прывітанне, у мяне ёсць неабходнасць адключыць праверку лямбда-зонда 2, таму што каталізатар ад праблем, гэта ўжо другі курс, і пасля крыху больш за год я апынуўся ў тым жа стане, што правёў на ўра!
Я хацеў бы ведаць, што мне трэба, каб падлучыцца і чытаць (пасля нават пісаць) эбу?
У мяне ўжо ёсць кабель, які выкарыстоўваецца для дыягностыкі, але я, здаецца, зразумеў, што не ўсё ў парадку.
Дзякуй усім, хто захоча дапамагчы.
прывітанне, як ужо згадвалася, сам кабель для дыягностыкі не падыходзіць, трэба адпаведнае абсталяванне, каб зрабіць гэта правільна, каб назваць каго-то: kess, пеўнік, mpps і г. д. і да т. п., то вы павінны зразумець, які эбу выкарыстоўваецца аўтамабіль, паказаны вамі, каб зразумець, як гэта зрабіць, калі ў школе або праз паслядоўны порт, праз порт obd
Блок кіравання-гэта Bosch Me 7.9.10, можа чытаць і пісаць непасрэдна ў раз'ем OBD?
З K ў раз'ем OBD я ўпэўнены, што вы можаце зрабіць, толькі ID чытання і запісы , а затым пачаць чытаць дадзеныя з ECU, потым знайсці файл з такім жа нумарам HW і SF, адрэдагаваць яго з дапамогай рэдактара (ты павінен быць добры, каб зрабіць гэта, і калі няма, то неабходна звярнуцца да прафесіяналаў ), а затым паўтарыць спакойна і драты, МОД.
певень, калі ён у банку даных цябе ад віртуальнай
пеўнік, здавалася, што ён чытае і піша ў бд, як кажа са свайго спісу, што прыведзены тут
"Mito 1.4 l 16V/16V Tjet Bosch ME 7.9.10 Цнота/W Yes Flasher"
певень, калі ён у банку даных цябе ад віртуальнай
а на самай справе ў спісе з'яўляецца чытання, віртуальная
Калі вы не чытання, віртуальная даступны згаджаецца з тым, што адкрываеш і ты ў boot, некалькі pin-код, каб пакласці ў масу.
А паміж fgtech і кесс вам два файла памер розныя, так што калі вырашылі пісаць у бд, пераканайцеся, што файл падыходзіць.
недахоп у школе, што вы выключыце праблемы непатрэбных.. марнуйце менш часу, каб адкрыць, чытаць і пісаць, чым чытаць і пісаць бд
недахоп у школе, што вы выключыце праблемы непатрэбных.. марнуйце менш часу, каб адкрыць, чытаць і пісаць, чым чытаць і пісаць бд
Ну і дарма.....і таму, што Такім чынам, у вас ёсць добры рэзервовага капіявання вашага Ecu, і затым вы можаце напісаць бд, і калі што-небудзь здарыцца, у рэзюмэ, у любым выпадку ў Boot
Mpps 18 цябе чытае і піша без праблем, без дэмантажу,у мяне зроблена 5 або 6 толькі сыход, каб прачытаць гэта займае паўгадзіны, так што так ці паскаральнікі або зарада акумулятара мне давялося адзін раз, што батарэя ўпала да 12, 3 вольт і разбіўся, і ўсё , і адключыць спячы рэжым і г. д. і г. д. на пк, каб пазбегнуць, што цікавасць падчас чытання.
Дзякуй усім. Рашэнне silver, мне здаецца, добры кампраміс.