Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Alfa mito 8f3 - пасля паслядоўнага запісу частка без памылак, а пасля ледзь не больш

emilground
Добрай раніцы, хлопцы, учора я напісаў міф 8f3 з kess 5.017 - 2.47, а пасля таго, як напісаў, і пасля ўсіх працэдур на ўключэнне і выключэнне рамкі, машына рэгулярна, без памылак. робім тэст-драйв і ўсё ок. затым пасля выключэння машыны, паспрабуйце пакласці ў рух, і нічога, паліўнага помпы, што не частка, нягледзячы на иммо гэта добра распазнае ключ. тады я раблю працэдуру разблакоўкі ecu з kess, і кажа цалкам, але ўсё роўна не заводзіцца. у дыягностыцы рухавіка з'яўляюцца дзве памылкі, адзін eprom з ладу, што ён сцірае ціха з multiecuscan, іншы кажа эбу ў бяспекі (safety), якая не чысціцца. каб хутка вырашыць я не расшыфраваныя коды памылак, на жаль. Раблю яшчэ адну запіс з па файлаў, і адбываецца тое ж самае. Мы ў руху, на гэты раз, дзесяць разоў, і зрабіў некалькі км без праблем, потым мы спыняемся і праз некаторы час паспрабуем яшчэ раз паставіць на матацыкл, але нічога, тыя ж памылкі. Такім чынам, рашэнне пакласці файл крычы, і цяпер, здаецца, ок. Самае смешнае, што мне гэта ніколі не зразумець, што машына некалькі разоў.. і потым нічога больш і не мае памылак, за выключэннем блока кіравання ў абарону, але тады абарона ад чаго ? што? улічваючы, што бакі ў пачатку

ugoboss
прывітанне, устаноўлена, што з файлам крычы, машына ў парадку, праблема ў тым, нітка мод, вельмі верагодна, ці ты закрануў біты, якія нельга чапаць, ці вы перастараліся з некаторымі зменамі, і эбу не можа кіраваць, і гэта ставіць у абарону, cks вы падлічылі, перш чым пісаць файл мод?

emilground
Прывітанне, адзіныя змены dpf і egr. Кантрольная сума разлічваецца kess 2.47 fw 5. 017.

ugoboss
з чаго вы зрабілі defap і egroff? ручная або з sw, ты ўпэўнены, што гэта было зроблена?

emilground
Файлы ўжо правераны. Можа быць, сёння ўвечары, калі я вярнуся, месца файлы. Магчыма, магу паспрабаваць напісаць з fgtech v54. Некаторыя 8 я зрабіў з гэтым і павінна ісці добра, нават з 8f3

blackwolf76
памылка kess 5.017, што на mj8f3 памыляецца cks. Пісаць з fgtech і ўсё будзе добра. Мне давялося некалькі разоў на блокі кіравання, якія пачынаюцца з нумарам soft 1xxx...

emilground
Вось файл без DPF і EGR, які я загрузіў, і з якой гэта матч, але затым пасля некалькіх асечак не хацела больш даведацца, і мне прыйшлося паставіць арыгінальны файл. Так што можа быць праблема кантрольнай сумы не разлічылі з дапамогай інструмента. хоць дзіўна, што матч некалькі разоў, і затым нічога больш. Я хацеў бы пазбегнуць адкрыцця, і альтэрнатывай з'яўляецца fgtech v53, што, аднак, не мае ў пэўнай 8f3, хоць павінна быць, як папярэднія 8. Файл з'яўляецца правільным ?

emilground
Я падлічыў, а рэгістрацыя з winOLS, павінна быць правільным. Хто-то можа праверыць ?
магчыма, я мог бы напісаць файл з kess, я ўбачыў, што не выпраўляе кантрольную суму ( або выпраўляе няправільна ? )

ugoboss
прывітанне, калі вы просіце савета на зменены файл заўсёды трэба таксама прыкласці арыгінал, вы не можаце сцвярджаць, што тыя, хто табой кіруе, павінна быць, або ісці на яго пошукі, аднак свой файл і адрэдагаваў, але не ведаю, з якой sw, і вельмі адрозніваецца ад defap класічныя на гэтыя ecu, яны выключаныя многія рэчы (dtc), а таксама сістэмы рэцыркуляцыі ог і зроблена так, як ведаю яго я, але гэта, безумоўна, мая праблема, cks на другі файл, гэта добра, але, на жаль, кесс, ты можаш змяніць у роўнай ступені, у мяне ніколі не было праблем cks з kess, на гэтыя ecu, і ў любым выпадку запісаць у файл з cks правільна потым перачытваеш і кіравання з winols і паглядзець, калі я няправільна змяніў, я не думаю, што гэта праблема cks ў любым выпадку.

emilground
Прывітанне, прабач, я не размясціў файл крычы тут, я думала, што прыкладаецца . У любым выпадку, гэта тое, што ў пост DPF alfa mito, які быў да гэтага.
Паспрабую тады напісаць певень v54. Нават калі ў бліжэйшы вазьму Я-тэрміналаў, па крайняй меры, у мяне не будзе праблем з marelli

ugoboss
памятай, што Я тэрмінал ня робіць cks на гэтыя, выправіць заўсёды з ols.

emilground
Абнаўлення аб статусе транспартнага сродку.
Учора выканана, запісы пасля таго, пераназначаны для таго, каб мець больш цягі і разлічваецца chk з winols і ўсё прайшло добра. kess, відавочна, памылка на ecu, а не вылічае нічога