gabrielikkiu
Прывітанне ўсім у мяне пытанне да вас ёсць : у мяне ёсць карта, кэ, на мой погляд, ідзе досыць добра (спажывае трохі больш кроку 3, але і звязана з rail) толькі што мне сказалі, што гэта занадта шмат зарада як запыт дызельнага паліва поўнае, то я зрабіў яго выправіць (я яшчэ ў пачатку, і не быў бы ў стане зрабіць гэта ў адзіночку) і на самай справе я заўважыў, што гэта значна больш лінейным , не мае пустэч ,не вібруе нічога, да мінімуму, і не адчувае больш ніякага шуму ціканне фарсунак. Цяпер ужо ёсць балявая кропка: на мой погляд, паліць шмат больш , крутоўны момант раней гэта было ў 1700 цяпер, пасля 2000, а максімальная магутнасць дасягае да 300 абаротаў больш , чым раней, да таго ж з vag я вылучыў страта 4 л. з. хоць я ведаю, што я, можа быць, два . на жаль, з damos, што я не магу зразумець, кропак на карце кэ былі змененыя, будучы недасведчаныя ў гэтым пытанні, як я ўжо названы. таму ўсе, хто больш дасведчаны, падкажыце, якія лепш? Або, магчыма, калі апошняй вы павінны былі вярнуцца ў частку першую? Выбачайце, калі я доўгі але, па крайняй меры, я зрабіў кропку сітуацыі.
Па-мойму, апошні крок будзе ідэальна, калі мне ўдасца знізіць, як раней да 1700 абаротаў (у выніку аднаўлення патэнцыі max замест 4700 абаротаў у л я да 4500), і асабліва прамовы дым ... Дзякуй тым, хто адкажа