КПК

Перегляд Повної Версії : Записи з tool-іншому

flamingsn3Ak3r
Привіт, хлопці,
хоча я вже зробив кілька екю, це перший раз, коли я стикаюся в сумніви
хочу прочитати моя punto evo 1.3 mjt 95 к. с. 2011 року, але, як я вже читав, не було можливості з kess v2.
враховуючи, що у мене не було бажання відкрити, якщо не знайти відповідь, я шукаю файл в мережі.
я знайшов, але приходять з іншого інструменту або півник, моє питання полягає в наступному, якщо файл має як HW SW
рівні, але читав один інструмент відрізняється від того, що або писати, в даному випадку kess v2, що це орі або відредаговані
мені проблеми?

для того, щоб правильно, ось КОД:
HW: MJ8DFHW00P
SW: 9743G201
VIN:
Ver.SW: 0001
Запасні: 51892328
Двигун:
Ver.HW: 00
SW доб.:
Завод:

дякую, з повагою.

gimarras
Як я розумію, проблем бути не повинно. Коли ви завантажуєте файл , ori, як правило , не позначається, що це була ліжко, і з тим, що його можна переписати, так що я вважаю, що, якщо файл не пошкоджений, він може спокійно писати з будь-яким master tool. Інакше, якщо завантажити файл-ліжко в BDM, увагу писати через OBD. Принаймні досвід, який я мав.

flamingsn3Ak3r
добре було тільки те, що я не був ніколи знайдений того, щоб написати файл, завантажений з іншого інструменту відрізняється від мого, спасибі.

ugoboss
правилом є те, що говориться і пишеться завжди з тим же tool, проблема виникає, коли інструмент не читає файл цілком, але тільки в районі картки, може статися, що не всі кошти читають в тому ж районі, іноді відрізняються навіть на один біт, що може, щоб привести блок ecu, тому я завжди раджу читати і писати один і той же інструмент.

flamingsn3Ak3r
У конкретному випадку не може зробити читання з бд, але тільки в школі, і у вас є для файли сумісність що ви думаєте, що зміниться? Я відкрив файл з winols, ecm, і дати мені зворотний сумісність і файл завжди повний. Файл, який я доклав-це те, що знаходиться в банку даних, зокрема, ліжко з півник у virtual read.

ugoboss
я лише сказав, як я рухаюся я, читаю і пишу, а потім, хто сказав, що ти не можеш зробити послідовного читання з кесс? я ось читаю все в послідовний, ставить нас близько 5-6 хвилин.

flamingsn3Ak3r
Дякую за відповідь, значить я в лінії can написи читати. Kline від помилки "дзвінок-будильник". Єдині варіанти, доступні в c id, записи, recovery tool (для читання і кодування інжекторів) тебе що протокол ви використовуєте?

flamingsn3Ak3r

Тут є інший користувач, який не зміг прочитати

blackwolf76
я от читаю і пишу без проблем з кесс...

але, що версія в тебе??

А півень робить це у віртуальній, а потім пише.

Використання як kess, що півень і можу запевнити, що багато автомобілі роблять читання по-іншому... ви завжди повинні перевірити з 2d-редактор, що ви читаєте і що ви пишете, якщо не діти одного і того ж програміста.

Деякі автомобілі роблять свідчення абсолютно різні, тип bosch tjet fiat і mini edc16c35...

у mj8 замість цього вони використовують одні і ті ж файли., ви можете їх заміни.

flamingsn3Ak3r
Версії 4.036 з ksuite 2.15 так що якщо я пишу в файл, який я скачав з бази даних, я можу відчувати себе комфортно з кесс?

blackwolf76
Ця версія kess повинен прочитати файл, не віртуальний. Питання зі знижкою:
Ви вибрали Punto Evo?? Це не те, що ти з допомогою протоколу Grande Punto??

ugoboss
я пішов, щоб витягнути старий 4.036 з 2.10 і спокійно читає, так що якщо у вас є 2.15 і не робить-це проблеми з sw.

flamingsn3Ak3r
Як протокол використання punto evo в будь-якому випадку перевірю, якщо спробую іншу версію ksuite

flamingsn3Ak3r
Привіт, я перевірив з різних версій і MJD8, не мною закон у послідовний,
я пробував також з іншими протоколами і, при необхідності, з іншими авто з таким же ЕБУ
але галочку на РД немає, і коли відкриваю в лінії can напис читанні не був присутній.

ugoboss
дуже ймовірно, що свій 4.036 не заповніть, вам не вистачає сімей, прошивання, вибач, не можу допомогти, написала щось, але, як ти знаєш, заборонено розміщувати матеріал..
шкода, тому що, читаючи його, ти впевнений, операції.

ugoboss
Привіт, я перевірив з різних версій і MJD8, не мною закон у послідовний,
я пробував також з іншими протоколами і, при необхідності, з іншими авто з таким же ЕБУ
але галочку на РД немає, і коли відкриваю в лінії can напис читанні не був присутній.

протокол "punto evo" добре, як це нормально, що в тебе немає галочки на RD але коли ти йдеш вперед, ти читання в CAN, що в лінії K.

sportknight
вам не вистачає віртуальних файлів на карту пам'яті sd kess

ugoboss
не роби читання, віртуальна, закон фактично ecu, і тоді віртуальні файли не в sd, але в sw на пк.