Прагляд Поўнай Версіі : DPF Alfa Mito 95cv 8f3
Прывітанне ўсім, мне трэба напісаць файл без DPF на міф 1.3 еўра-5, 2014 год з ECU 8F3. Чытанне я выканана з KESS праз паслядоўны порт ў лініі CAN. Не маючы яшчэ ніколі не рабіў 8F3, я хацеў бы ведаць, калі запіс можа быць зроблена ў цішыні і, калі, у выпадку блакавання, ці магу я выкарыстаць той жа чытанне зроблена ў паслядоўны, у JTAG. На 8 проста павялічыць памер у тыя некалькі біт у канцы файла, каб вы змаглі напісаць, але для тых, 8F3, не ведаю.
Прыкладаю зыходны файл, і гэтыя змены без фільтра спадзеючыся, што хто-то можа сказаць мне, калі гэта правільна ці, магчыма, як гэта выправіць
Забыўся, kess, з якім я чытаў гэта 5.017 SW 2.23
K-tag, з якой напісана гэта 6.070 SW 2.13, што ён, у пратакол, MJ8DF
Забыўся, kess, з якім я чытаў гэта 5.017 SW 2.23
K-tag, з якой напісана гэта 6.070 SW 2.13, што ён, у пратакол, MJ8DF
Вы можаце чытаць і пісаць спакойна ад разеткі з kess, проста выконвайце інструкцыі ў відэа. Калі кажа вам, каб выключыць запальванне, а ты ўжо трымаеш выключаны, проста даць проста так, ён будзе паўтараць гэта некалькі разоў, а потым будзе добра. У мяне зроблена некалькі, без якіх-небудзь праблем, проста не звяртайце ўвагу на акумулятар.
Вы можаце чытаць і пісаць спакойна ад разеткі з kess, проста выконвайце інструкцыі ў відэа. Калі кажа вам, каб выключыць запальванне, а ты ўжо трымаеш выключаны, проста даць проста так, ён будзе паўтараць гэта некалькі разоў, а потым будзе добра. У мяне зроблена некалькі, без якіх-небудзь праблем, проста не звяртайце ўвагу на акумулятар.
Ок. Практычна, як 8F2.
Што тычыцца файла, без DPF можа быць добра ?