КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Mercedes A-Class памылка P2084 пасля DPF-EGR off.

gimarras
Прывітанне,
пасля Defap і EGR off , аўтамабіль у загаловак (З BOSCH EDC16C32) тыповыя памылкі P2084 з recovery. Я паспрабаваў ачысціць DTC, але, перш чым перапісаць я хацеў меркаванне ад, што ведае больш за мяне. Я не ўпэўнены, што дастаткова, каб схаваць DTC ECU. Магчыма, што Defap не была выканана добра? Я выкарыстаў праграмнае забеспячэнне, а затым рэпетавалі "у руку" на аснове іншага файла адрэдагаваныя і правераны раней.
Прыкладаю на ВРІ і mod 1 з памылка і мод 2.

Загадзя дзякуй

ugoboss
памылка тычыцца датчыка тэмпературы, я не ведаю, калі, зняўшы dtc машына выходзіць з recovery, не думаю, не ведаю, што sw гэта было зроблена і файл, у некаторых можна адключыць усе датчыкі, а іншыя хочуць іх нападу, я на, каб не замяніць датчык тое адключаны і я паклаў добрае супраціў такім чынам, каб тэмпература апынецца вакол вас 70-80 градусаў, у любым выпадку вы можаце паспрабаваць зрабіць dtcoff або адарваць датчык.

alfaservice
На Mercedes, гэта здарылася і са мной . Сябар зрабіў мне файл з *******г і я вырашыў праблему .

gimarras
ОК Бос. А пакуль паспрабую адключыць датчык і паўтарыць файл.
Вядома, з добрым праграмным забеспячэннем вырашыць , але я хачу паспрабаваць без. з другой мод я бачу, што ёсць дзве кропкі зменены. Не, я ведаю, калі адзін DTC, і іншая switch-off.