КПК

Перегляд Повної Версії : Alfa 147 jtd 115л. з turbo 140cv

mjet10
Добрий вечір, у мене 147 115cv з встановив turbo 140 л. с. .....перед установкою турбо вже є карта з тут машину або discretatamente добре, але як тільки я встановив турбо і у нас виникла проблема з однієї і тієї ж картки, що у мене з турбо, оригінал, після 3000 оборотів в хвилину, необхідний тиск має тенденцію до зростання, навіть якщо карта вимагає 1.250 бар і четвертого і п'ятого до 4500 оборотів, я ловлю себе на 1.6 бар, то спрацьовує сигнал несправності....я хотів би зробити, роботи на 1.5 бар фіксовані, але я розумію, тому, що вже з карти, мало тяги у мене проблеми....хтось із вас і ніколи не сталося??

cinqueturbo
Я б сказав, що ви повинні працювати з VGT..
пост якийсь файл, щоб стежити за всім, і мови..

mjet10
Ось файл карта і навмисно зробив половину інформації і трохи обдурив

mjet10
Я не можу піднятися з тиском і, отже, стає даремною коробкою передач turbo, яка витримає відмінно тиск 1.5 1.6

frenk85
не можу відкрити файл,не могли б ви покласти його назад?
тоді я не розумію вашої проблеми.......
у мене тиск 1.6 і увійти в recovery? ви можете спокійно редагувати обмежувачі!що стосується турбо, що у вас встановлено,на рівність тиску з оригіналом у тебе витрата більше!так що..............

mjet10
Ось завантажив новий...проблема, що тут слід тиск, щоб, як роблю я, і що після 3000 оборотів піднімається до дати відмова... потім після 1.5 бар мій датчик map не читає більше, тому що він йде поза масштабу...

mrpaccio
Привіт mjet10...Для того, щоб вирішити цю проблему, потрібно міняти датчик тиску (map) з одним із щонайменше 3 бар абсолютних і лінійний на карті!

mjet10
Та я думав про це, але не розумію, чому навіть якщо я встановлюю тиск 1.3 після 3000 оборотів, сіль ж цього і проблема...

alfaservice
Та я думав про це, але не розумію, чому навіть якщо я встановлюю тиск 1.3 після 3000 оборотів, сіль ж цього і проблема...

Я на 147 120cv з ed16c39 я встановив турбіна 150 , тиск турбо наступних заходів без проблем l об'єктивна . Впевнений, що вдт добре працює ?

mjet10
Так, я перевірив все ще раз...тільки сумніваюся, що мені буде якщо у якоїсь малої втрати тиску, і для того, щоб компенсувати піднімається тиск...може бути?

alfaservice
Ні, чесно кажучи, не думаю , я бачу це більше як питання вдт або регулювання рг . Якщо є втрати, звичайно, ти менше тиску .

mjet10
Може бути навіть, як ти кажеш, що це регулюється погано vgt....якщо б це було так, на карті ви можете вирішити?

alfaservice
По-моєму, ви , змінюючи карти в борг vgt , є ті, що ecm називається час overboost зроблені в зуб пилки . Ти будеш робити якісь докази.

mjet10
Хто-небудь знає, опис осей з величинами конверсії?

mrpaccio
Залиш у спокої карти вдт...не стосуються тих,...у мене була така ж проблема з моєю...такими ж двигунами,...я вийшов з розуму...
Для початку, спробуйте замінити електромагнітний клапан, який управляє геометрією!
Мені було добре тільки з оригінальною карті,...думаєте, що тільки розблокувати обмежувач крутного моменту, а всі інші карти, тиск слини ж вище 3000 об / хв...
Змінюється і лінійний датчик на карті мені вдалося вирішити проблеми...

mjet10
Датчик 140 л. с. добре? Я зможу mpntarlo навіть якщо 4-контактний, а не 3, що pin-код, і температура колектора, отже, повинен зрозуміти, які позитивні і негативні тиску і легко встановлюється....для лінійних і складно??

mrpaccio
Не знаю, як закон цей датчик...потрібно зробити пошук специфікації згідно з кодексом...тобі потрібно знати напруга, min\max тиск min\max читання, потім треба знайти біти для лінеаризації і поставити нові значення...і, нарешті, зробити журнал з манометром у руках і порівняти тиск манометр з авторизованого...

mjet10
Закон макс 3 бар, що, знявши цю атмосферу є 2 бар, робоча напруга і дорівнює 115 л. с....так що все в порядку

mrpaccio
Тоді ви прикріплені, просто...просто знайти біти для лінеаризації і поставити нові значення...

mjet10
Ce є керівництво, щоб зробити.всі

mrpaccio
Guide про те, як зробити зміни в ебу не знайдеш ніколи...Буде закінчена робота, хто обробляє ебу...Хоча якщо добре пошукати, то кілька корисна інформація про...щоб зрозуміти щось більше, хоче, щоб ми з winols damos для edc15c7, стільки часу і стільки випробувань...

mjet10
Я і деймон це не спеціально для мене, але добре ж....а я намагаюся, спасибі

mjet10
Освіжити обговорення, після кількох тестів я зміг зрозуміти, в чому була проблема... проблема була loscrico, що я зробила повністю ****** і, що знаю, з якої причини у верхній легко піднятися тиск турбо... спортивний вихлоп, я вирішив, і машина також має більший крутний момент.... Нарешті я вирішив, що так я можу присвятити себе відображення... Якраз роблю карту місце...

mjet10
Освіжити обговорення, після кількох тестів я зміг зрозуміти, в чому була проблема... проблема була loscrico, що я зробила повністю ****** і, що знаю, з якої причини у верхній легко піднятися тиск турбо... спортивний вихлоп, я вирішив, і машина також має більший крутний момент.... Нарешті я вирішив, що так я можу присвятити себе відображення... Якраз роблю карту місце...

Зливний шланг прямий, я неправильно написав

mjet10
Якщо мапу хтось мені руку?