Прагляд Поўнай Версіі : Alfa 147 jtd 115л. з turbo 140cv
Добры вечар, у мяне 147 115cv з усталяваў turbo 140 л. с......перад устаноўкай турбо ужо ёсць карта з тут машыну або discretatamente добра, але як толькі я ўсталяваў турба і ў нас паўстала праблема з адной і той жа карце, што ў мяне з турба, арыгінал, пасля 3000 абаротаў у хвіліну, патрабаванае ціск мае тэндэнцыю да росту, нават калі карта патрабуе 1.250 бар і чацвёртага і пятага да 4500 абаротаў, я лаўлю сябе на 1.6 бар, то спрацоўвае сігнал няспраўнасці....я хацеў бы зрабіць, працы на 1.5 бар фіксаваныя, але я разумею, таму, што ўжо з карты, мала цягі ў мяне праблемы....хто-небудзь з вас і ніколі не здарылася??
Я б сказаў, што вы павінны працаваць з VGT..
пост якой-то файл, каб сачыць за ўсім, і гаворкі..
Вось файл...карта і наўмысна зрабіў палову інфармацыі і трохі падмануў
Я не магу падняцца з ціскам і, такім чынам, становіцца бескарыснай каробкай перадач turbo, якая вытрымае выдатна ціск 1.5 1.6
не магу адкрыць файл,не маглі б вы пакласці яго назад?
тады я не разумею вашай праблемы.......
у мяне ціск 1.6 і ўвайсці ў recovery? вы можаце спакойна рэдагаваць абмежавальнікі!што тычыцца турба, што ў вас усталяваны,на роўнасць ціску з арыгіналам у цябе расход больш!так што..............
Вось загрузіў новы...праблема, і што тут варта ціск, каб, як я ўсталёўваю, і што пасля 3000 абаротаў паднімаецца да даць адмову... потым пасля 1.5 бар мой датчык map не чытае больш, таму што ён ідзе па-за маштабу...
Прывітанне mjet10...Для таго, каб вырашыць гэтую праблему, трэба мяняць датчык ціску (map) з адным з па меншай меры 3 бар абсалютных і лінейны на карце!
Ды я думаў пра гэта, але не разумею, чаму нават калі я ўсталёўваю ціск у 1.3 пасля 3000 абаротаў, соль ж гэтага і праблема...
Ды я думаў пра гэта, але не разумею, чаму нават калі я ўсталёўваю ціск у 1.3 пасля 3000 абаротаў, соль ж гэтага і праблема...
Я на 147 120cv з ed16c39 я ўсталяваў турбіна 150 , ціск турбо наступных мер без праблем l аб'ектыўная . Упэўнены, што вгт добра працуе ?
Так, я праверыў усё яшчэ раз...толькі сумняваюся, што мне будзе, калі ў нейкай малой страты ціску, і для таго, каб кампенсаваць падымаецца ціск...можа быць?
Няма, шчыра кажучы, не думаю , я бачу гэта больш як пытанне вгт або рэгуляванне рг . Калі ёсць страты, вядома, ты менш ціску .
Можа быць нават, як ты кажаш, што гэта дрэнна рэгулюецца vgt....калі б гэта было так, на карце вы можаце вырашыць?
Па-мойму, вы , змяняючы карты ў доўг vgt , з'яўляюцца тыя, што ecm называецца час overboost зробленыя ў зуб пілы . Ты будзеш рабіць якія-небудзь доказы.
Хто-небудзь ведае, апісанне восяў з велічынямі канверсіі?
Пакінь у спакоі карты вгт...не тычацца тых,...у мяне была такая ж праблема з маёй...такімі ж рухавікамі,...я выйшаў з розуму...
Для пачатку, паспрабуйце замяніць электрамагнітны клапан, які кіруе геаметрыяй!
Мне было добра толькі з арыгінальнай карце,...думаеце, што толькі разблакаваць абмежавальнік крутоўнага моманту, а астатнія карты ўсё ў, ціск сліны ж вышэй 3000 аб / мін...
Змяняецца датчык і лінейны на карце мне ўдалося вырашыць праблемы...
Датчык 140 л. с. добра? Я змагу mpntarlo нават калі 4-кантактны, а не 3, каб, што pin-код, і тэмпература калектара, такім чынам, павінен зразумець, якія станоўчыя і адмоўныя ціску і лёгка ўсталёўваецца....для лінейных і складана??
Не ведаю, як закон гэты датчык...трэба зрабіць пошук з спецыфікацыі ў адпаведнасці з кодэксам...табе трэба ведаць напружанне, min\max min ціск\max чытання, потым трэба знайсці біты для линеаризации і паставіць новыя значэння...і, нарэшце, зрабіць часопіс з манометрам ў руках і параўнаць ціск манометр з аўтарызаванага...
Закон макс 3 бар, што, зняўшы гэтую атмасферу з'яўляюцца 2 бар, працоўнае напружанне і роўная 115 л. з....так што ўсё ў парадку
Тады вы прымацаваныя, проста...проста знайсці біты для линеаризации і паставіць новыя значэння...
Ce есць кіраўніцтва, каб зрабіць.усе
Кіраўніцтва аб тым, як зрабіць змены ў эбу не знойдзеш ніколі...Будзе скончана праца, хто апрацоўвае эбу...Хоць, калі добра пашукаць, то некалькі карысная інфармацыя пра...каб зразумець што-то больш, хоча, каб мы damos з winols для edc15c7, столькі часу і столькі выпрабаванняў...
Я і дэйман гэта не спецыяльна для мяне, але добра ж....а я стараюся, дзякуй
Асвяжыць абмеркаванне, пасля некалькіх тэстаў я змог зразумець, у чым была праблема... праблема была loscrico, што я зрабіла цалкам ****** і, што ведаю, па якой прычыне ў верхняй лёгка падняцца ціск турбо... З спартыўны выхлап, я вырашыў, і машына таксама мае большы крутоўны момант.... Нарэшце я вырашыў, што так я магу прысвяціць сябе адлюстраванне... як Раз раблю карту месца...
Асвяжыць абмеркаванне, пасля некалькіх тэстаў я змог зразумець, у чым была праблема... праблема была loscrico, што я зрабіла цалкам ****** і, што ведаю, па якой прычыне ў верхняй лёгка падняцца ціск турбо... З спартыўны выхлап, я вырашыў, і машына таксама мае большы крутоўны момант.... Нарэшце я вырашыў, што так я магу прысвяціць сябе адлюстраванне... як Раз раблю карту месца...
Зліўны шланг прамой, я няправільна напісаў
Калі карту, хто-то мне руку?