Прагляд Поўнай Версіі : Kess V2 ....версія ????
Мне патрэбна дапамога, каб зразумець, версія kess V2, ніколі не выкарыстаў, якога я не ведаю версію прашыўкі.
Я спрабаваў з sw 2.10, 2.22 і 2.23, але не працуе; не злучаецца з эбу і пасля выбару сям'і ecu расліна на паведамленне "пачакайце: гэта можа заняць некалькі хвілін".
Я забыўся ўдакладніць, што вонкава ён не адрозніваецца ад тых, якія прадаюць онлайн з прашыўкі 5.017.
Праверыў, як ты паказаў мне зрабіць з двума рознымі інтэрфейсамі і два розных праблем:
1) інтэрфейс клон версіі 4.036, (ciutilizzando Ksuite 2.22 НЕ падключаецца зусім..........што версія KSuite я павінен выкарыстоўваць?
2 інтэрфейс, які, я думаю, афіцыйная версія Master, версія 5.017, паскардзіцца на Ksuite 2.10, 2.22 і 2.23, пасля выбару сям'і ecu расліна на паведамленне "пачакайце: гэта можа заняць некалькі хвілін". ....што гэта можа быць?
Для таго, каб праблема 4.036 павінна нават з 2.22, але выпрабаванні на бяспеку 2.08 або 2.10 калі вы не падключыце трэба зрабіць аднаўленне, змяніўшы sd...
Для другога, што тыпу ecu ты спрабуеш чытаць?
Спрабаваў з абодвух інтэрфейсаў, з некалькімі ecu 5AMHW610 і 59MHW010 (ужо правераныя, з іншымі інтэрфейсамі).
Для таго, каб перанесці яго на sd-паняцця не маю, як гэта зрабіць. Я бачыў, што ёсць яшчэ дзве скрынкі, якія я думаю, трэба на гэтым.
Паспрабуйце змяніць sd новы і перарабіць усю ўстаноўку kess, як у першы раз 4036 вы павінны, па меншай меры, падключыць
Я не ясна, калі трэба адфарматаваць sd карту або змантаваць новую і, што магчымасць. Калі вы можаце растлумачыць, калі c 'і яшчэ зрабіць выгляд, што кесс не ведаю, у адрозненне ад іншых інструментаў.
Трэба паставіць новую без фарматавання ёмістасцю менш за 2 гб.
Думаю, прасцей выдаліць падзел на SD, што ўжо ёсць у Kess.
Існуе прычына, чаму, калі я рэкамендую ставіць новую.... калі kess, разбіўся, таму што ён быў падлучаны інтэрнэт (мне было зразумець, што ён задыхаецца, нават калі не быў падлучаны онлайн) не проста адфарматаваць sd карту і ўстаўце зноў, але яе неабходна замяніць.