Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Defap Fiat Sedici гарыць

gimarras
Я выдаліў FAP і EGR гэты Фіят cone EDC16 ECU, але праз некалькі КМ зноў гарыць. Я выкарыстаў EGR Праф і FAP прафесійна, але, мабыць, на гэта не вельмі добра працуе. Я не прашу гатовы файл, але толькі ўказанні аб тым, колькі вы маглі б магчыма зрабіць уручную, калі магчыма. Я спрабаваў РАЗ без загрузіць карту і бачу, што працуе па-рознаму. Можа быць рашэнне?(нават калі выдаліць некалькі DTC)

gimarras
Наколькі я разумею тых крывых, якія знаходзяцца па адрасах, у ніжняй частцы карты, недалёка ад 1FDFAC ідуць зменены ўручную, падымаючы ці апускаючы значэння розных БІТ. Хто-то можа мне даць пацверджання? Палітыкі?

gimarras
Хто мяне кантралюе, калі я зрабіў добра, камутатар і мод экіпіроўка для прадухілення рэгенерацыі? Загадзя дзякуй

blackwolf76
раз усё ў парадку, на што-то... калі egr, dpf. унікальны neo адкрывае табліцу памылак, што для таго, каб зрабіць працу на заказ або аднаўляецца.

gimarras
Дзякуй, я спрабую загрузіць яго і паглядзець.

Andrea1
Машына еўра 4 ці 5?

gimarras
Не памятаю, клас Еўра. Цяпер хлопец знаходзіцца ў адпачынку, чакаю вяртання, каб убачыць, калі індыкатар ў ПАРАДКУ, то, магчыма, я думаю, да DTC.
Дзякуй .....таксама ў Blackwolf.

sportknight
ідзі раз, ідзі лепш аб'явы пра тыя...

gimarras
ОК, я зрабіў раз.Цяпер чакаю м, потым паглядзім.
Між тым, дзякуючы

Errecinque
Але калі любая іншая анамалія не адлюстроўваецца ў дыягназе......габлюе занадта шмат dtc

gimarras
Праўда ERRECINQUE, і мека, і кліент ведаюць, калі будуць праблемы, перазагрузіць і робім дыягностыку. Потым, калі я магу я спрабую зрабіць DEFAP больш чыстым.