Перегляд Повної Версії : шукаю файл ori альфа 164 TS '93
привіт всім,
шукаю файл ori Альфа 164 TS 93-го, тому що мій TL866 не вдається прочитати eprom 27c512, у мене є ультрафіолетова лампа для того, щоб стерти пам'ять, однак, мені потрібен на якому працював.
також є Galetto V54, ви, випадково, знаєте, метод працює блок управління на як підключити півник, щоб отримати файл орі?
Потрібно, принаймні, Код HW & SW, не думаю, що існує тільки один тип..
27c512 прийняти нового, які не завжди йди до кінця стирання та програмування..
дати ще один погляд, якщо існує альтернативний сумісний самий новий тип 28F512 29F512 W27C512
з Півня ти нічого не можеш зробити на цій ecu..
HW 0261203847
SW 00464663990
Ебу-це ті, які не мають spinterogini, але котушки в блок з модулем запалювання і лямбда-зонд, проводка, встановлений на другому Alfa 155 8V і на перших Alfa 145/146 просто щоб зрозуміти, який тип обладнання ми говоримо.
На eprom я взяв насправді 3 eeprom W27C512.
Мені потрібно в орі, на якій працював, так що я картка більше підходить для середини
свій ecu повинен бути bosch M1.7, але якщо ваш програміст не може прочитати, ти переконаний, що можеш писати?, у будь-якому випадку, навіть з sw або на велосипеді в будь-якому випадку.
Подивіться Ugoboss, на жаль, зі мною сталося те ж, що і з 8-роз'єм від шкідника, що коли-отпаять 27c512 я не зміг прочитати і 27c512 з них я читала, принаймні, десяток з моїм програмістом.. Напевно, я погарячкувала і дуже виросли.. Так що цілком може досягти успіху писати і читати інших.