Прагляд Поўнай Версіі : водгук карта ducato 2.8 jtd
Добры вечар усім, я адпраўлю файл ducato 2.8 jtd 127cv з edc 15c7 прашу меркаванняў на гэтую карту, і калі ў вас ёсць парады, каб павялічыць яшчэ прадукцыйнасць, і паменшыць выдатак паліва. я заяўляю, што з гэтай карты, сродкі так нашмат лепш , не паліць , спажыванне ўпалі трохі, ад 9.8 да 10.2 ,прымаю парады
ты прапусціў некалькі карт, каштоўных, як, напрыклад, педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, і на мой асабісты погляд, вы далі занадта шмат дызельнага паліва.
ты прапусціў некалькі карт, каштоўных, як, напрыклад, педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, і на мой асабісты погляд, вы далі занадта шмат дызельнага паліва.
Па-першае , дзякуй за ваш водгук, я прама спытаў, на планёр абнаўленне драйвераў, і абнавіць тыя, якія адносяцца пара ,але я год адказалі, што кіроўца ўжо ў курсе і, што edc 15c7 не кіруе пара,як вы разумееце, я ecm titanium першапачаткова, вам цікава, калі вы можаце паказаць тое, што ты называеш за драйвер, педаль, паскаральнік ты намерах карты курыш?? таму што я спрабаваў змяніць гэта , але з дрэннымі вынікамі, я быў бы ўдзячны, калі б мяне, напрыклад, на файл, які я выклаў, для таго, каб лепш зразумець тое, што ты кажаш мне,
дзякуй у любым выпадку тваё меркаванне..
не я файлы, таму што ў любым выпадку не можа спампаваць, я пастаўлю тут адрасы, якія мне з маёй праграмы,
07827A ЎЗБАГАЧЭННЕ ПРЫ ПАСКАРЭННІ
07942A ЎЗБАГАЧЭННЕ ПРЫ ПАСКАРЭННІ
0787B4 АБМЕЖАВАЛЬНІК КРУТОЎНАГА МОМАНТУ
078E44 ЦІСКАМ КАРЭКЦЫІ
078AA6 ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATO
077E6C ЦІСКУ ТУРБА (TEMP)
зірніце.
не я файлы, таму што ў любым выпадку не можа спампаваць, я пастаўлю тут адрасы, якія мне з маёй праграмы,
07827A ЎЗБАГАЧЭННЕ ПРЫ ПАСКАРЭННІ
07942A ЎЗБАГАЧЭННЕ ПРЫ ПАСКАРЭННІ
0787B4 АБМЕЖАВАЛЬНІК КРУТОЎНАГА МОМАНТУ
078E44 ЦІСКАМ КАРЭКЦЫІ
078AA6 ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATO
077E6C ЦІСКУ ТУРБА (TEMP)
зірніце.
Дзякуй вялікі, ваша дапамогу і ваш час , проста я хвіліна даю яму паглядзець.
я 0x0787b4 ў маім і г. д., я з абмежавальнікам колькасць паліва #2 я спрабаваў змяніць яго, але без вынікаў, таму што нават я, бачачы панеттоне я думаў, coppia0x077e6c адноснага ціску ад тэмпературы, ніколі не чапаю, усё тое, што тычыцца абмежавальнікі, каб тэмпература іх не чапае, каб не маячыць ў шкоду,
0x07827a мне падказвае, ін'екцыі базавая карта #1
0x07942a ін'екцыі базавая карта #2 мне трэба змяніць гэтыя два,? валаў, аб / мін / %acc
078E44 гэты абмежавальнік дымнасць #2 078AA6 абмежавальнік дымнасць #1, нават гэтых я спрабаваў змяніць яго, але з дрэннымі вынікамі, толькі расход больш
вядома, варта паспрабаваць, я іх заўсёды зменены, у прыватнасці, абмежавальнік і дзве карты педаль, затым кожны працуе так, як лічыць патрэбным.
Прывітанне ugoboss, у рэчаіснасці справы ідуць не паспрабаваць, каб зразумець, для гэтага я звярнуўся за радай, таму што кожны у свае ўласныя тэорыі,
у любым выпадку, паспрабуйце зноў, і ў выпадку, калі я дам ведаць, больш саветаў , тым больш вынікаў мы можам атрымаць,
зачыніць карта ўжо гатовая , я спрабаваў некалькі разоў, але з дрэннымі вынікамі, грошы на вецер, так што я аддаю перавагу паспрабаваць сам , бачыў, што да твару з кліентам я заўсёды стаўлю, па меншай меры, праца будзе ад мяне...
усе роўна дзякуй парады,
на edc 15 "карты педаль" і абмежавальнік крутоўнага моманту, вельмі важных, на мой погляд,паказваюць колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца,так што мой савет і паспрабаваць.
ты прапусціў egr,можа быць, наўмысна?