Перегляд Повної Версії : форум просить більше зусиль до суспільства'
msport (exil77grande)
27-10-2012, 17:57
хлопці, я хотів би попросити всіх, не виключаючи нікого, щоб допомогти форум збільшити наші контент типу:
у нас є розділ файлів іммо
у нас є банк даних файлів орі
у нас є банк даних вручну в майстернях
і т. д. і т. п.
для файлів орі я працював багато в минулому,і сьогодні включивши файлів орі, втрачені з МОЄЇ вини
і я ще багато що включаються файлів в інші бренди вже справжнє, а для файлів іммо я не повернувся"
тому я прошу всіх взяти участь і допомогти форум, але пам'ятайте, що ви допомагаєте собі мати точку відліку, коли ви шукаєте файл орі і т. д., і не тільки я вставив 85% files орі в даний час,тому, хлопці, ми робимо все можливе,неможливе (ДЕ, прошу ВАШОЇ ДОПОМОГИ) і для чудес ми готуватися, hehehehe,всім дякую.
msport (exil77grande)
31-10-2012, 15:25
я не бачив відповіді немає, дивно..........
magi1984
31-10-2012, 15:42
dvdtuning
31-10-2012, 16:23
Навіть я в моїй маленькій, навіть крихітної, я намагаюся внести свій внесок:)
Точно, як каже msport всі матеріали, файли і т. д..і т. д.. що ви поклали sara' consiviso від всіх нас, таким чином, крапку, де знайти те, що ви шукаєте зараз.
msport (exil77grande)
31-10-2012, 19:29
насправді, хлопці, я не маю на увазі, зокрема, ніхто не зрозумів, що якщо і можна це займає хвилину, більше співробітництва.
Хлопці, немає необхідності виправдовувати себе, розмістивши свої власні мотиви, не докір, коли сказав msport але лише запрошення до участі більше всіх, і, насамперед, я хотів би уточнити для тих, хто з декількох повідомлень не писати, лише у разі досягнення частки 50mess, що я-інший адмін давайте подивимося, хто бере участь
L ADMIN
якщо я кажу, мій...щиро час, f? postai до msport посилання, яка credvo може бути корисним на форумі, але чесно кажучи, я не мав ніяких наполегливої з його боку, може бути, чому ? дуже зайнятий, що стосується файлу або керівництва, ті, які у мене є в моєму posseso вже вони у вас є, так що я думаю, вони марні...
я не хочу виправдати, але, в деякому сенсі, я відчував, викликав....
однак, якщо вас можуть зацікавити ? їх не у вас на форумі, у мене є кілька pdf fiat fornti від одного, що він мав aasistenza fiat..і курс на двигуни fiat multijet з багато корисної інформації в інший, і якісь вказівки, у вас sgreti приховані на ducato 3.0 mjet...
якщо ви хочете, я можу їх поставити, має всі...
msport (exil77grande)
02-11-2012, 09:24
ви манро насправді я як і раніше pm зберігається, отже, не мене вони забули тільки, що я не могла бачити посилання для відпочинку, якщо ви хочете щось розмістити, і ви, і хто хоче поділитися і в той же час, дай мені руку зробіть наступне:
zippa вміст за допомогою winrar і вставити пропуск за вашим бажанням,а якщо маленький, то прикладіть мені пас і напишіть зв'язатися з msport для pass, якщо і " кремезний такий навантаження на sendspace вставити посилання і все одно мені пас,хороша робота для всіх.
msport я не зрозумів, де стиснути або прикласти документи?у поштовому mp? або у відповідному розділі?
msport (exil77grande)
02-11-2012, 13:14
msport я не зрозумів, де стиснути або прикласти документи?у поштовому mp? або у відповідному розділі?
пошти, посилання або вкладення в спеціальному розділі з назвою адекватного і мені в лічку пас.