КПК

Прагляд Поўнай Версіі : форум просіць больш намаганняў да грамадства'

msport (exil77grande)
27-10-2012, 17:57
хлопцы, я хацеў бы папрасіць усіх, не выключаючы нікога, каб дапамагчы форум павялічыць нашы кантэнт тыпу:

у нас есць раздзел файлаў иммо
у нас есць банк дадзеных файлаў врі
у нас есць банк дадзеных ўручную ў майстэрнях
і г.д. і да т.п.

для файлаў крычы я працаваў шмат у мінулым,і сення уключыўшы файлаў крычы, страчаныя па МАЕЙ віне
і я яшчэ шмат якія ўключаюцца файлаў у іншыя брэнды ужо сапраўднае, а для файлаў иммо я не вярнуўся"
таму я прашу ўсіх прыняць удзел і дапамагчы форум, але памятайце, што вы дапамагаеце сабе мець кропку адліку, калі вы шукаеце файл врі і г. д., і не ледзь толькі я ўставіў 85% files врі ў цяперашні час,таму, хлопцы, мы робім усе магчымае,немагчымае (ДЗЕ, прашу ВАШАЙ ДАПАМОГІ) і для цудаў мы рыхтавацца, hehehehe,дзякуй усім.

msport (exil77grande)
31-10-2012, 15:25
я не бачыў ніякага адказу, дзіўна..........

magi1984
31-10-2012, 15:42

dvdtuning
31-10-2012, 16:23
Нават я ў маей маленькай, нават малюсенькай, я імкнуся ўнесці свой уклад:)

admin
31-10-2012, 18:11
Сапраўды, як кажа msport усе матэрыялы, файлы і т. д..і г. д.. што вы паклалі sara' consiviso ад усіх нас, такім чынам, кропку, дзе знайсці тое, што вы шукаеце зараз.

msport (exil77grande)
31-10-2012, 19:29
на самай справе, хлопцы, я не маю на ўвазе, у прыватнасці, ніхто не зразумеў, што калі і можна гэта займае хвіліну, больш супрацоўніцтва.

admin
01-11-2012, 18:54
Хлопцы, няма неабходнасці апраўдваць сябе, размясціўшы свае ўласныя матывы, не папрок, калі сказаў msport але толькі запрашэнне да ўдзелу больш за ўсіх, і, перш за ўсе, я хацеў бы ўдакладніць для тых, хто з некалькіх паведамленняў не пісаць, толькі ў выпадку дасягненьня долі 50mess для, што я і іншы адмін давайце паглядзім, хто ўдзельнічае

L ADMIN

манро
01-11-2012, 23:11
калі я кажу, мой...шчыра час, f? postai да msport спасылку, якая credvo можа быць карысным на форуме, але, шчыра кажучы, я не меў ніякіх ўпартай з яго боку, можа быць, чаму ? вельмі заняты, то што тычыцца файла або кіраўніцтва, тыя, якія ў мяне есць у маім posseso ўжо яны ў вас есць, так што я думаю, яны бескарысныя...
я не хачу апраўдаць, але, у пэўным сэнсе, я адчуваў, выклікаў....
аднак, калі вас могуць зацікавіць ? іх не ў вас на форуме, у мяне есць некалькі дакументаў pdf fiat fornti ад аднаго, што ен меў aasistenza fiat..і курс на рухавікі fiat stilo з шмат карыснай інфармацыі ў іншы, і якія-небудзь ўказанні, у вас sgreti самыя схаваныя на ducato 3.0 mjet...
калі вы хочаце, я магу іх паставіць, мае ўсе...

msport (exil77grande)
02-11-2012, 09:24
вы манро на самай справе я па-ранейшаму pm захоўваецца, такім чынам, не менш яны забыліся толькі, што я не магла бачыць спасылкі,для адпачынку, калі вы жадаеце што-то размясціць, і вы, і хто хоча падзяліцца і ў той жа час, дай мне руку зрабіце наступнае:
zippa змесціва з дапамогай winrar і ўставіць пропуск па вашым жаданні,а калі маленькі, то прыкладзеце мне пас і напішыце звязацца з msport для pass, калі і на тое, " каржакаваты такой нагрузкі на sendspace уставіць спасылку і ўсе роўна мне пас,добрая праца для ўсіх.

манро
02-11-2012, 10:47
msport я не зразумеў, дзе сціснуць або прыкласці дакументы?у паштовай mp? ці ў адпаведным раздзеле?

msport (exil77grande)
02-11-2012, 13:14
msport я не зразумеў, дзе сціснуць або прыкласці дакументы?у паштовай mp? ці ў адпаведным раздзеле?

пошты, або спасылкі ўкладанні ў спецыяльным раздзеле з назвай адэкватнага і мне ў лічку пас.

манро
02-11-2012, 13:23
ок, атрымаў, дзякуй