Перегляд Повної Версії : Defap Lancia Y 75cv
Всім привіт, хлопці, я намагаюся defappare цього у мого друга автомобілізації 1.3 mjt 75 л. с. ecu marelli 6F3 HW03T 3454Y570, я вже виключив клапан EGR житло деякі елементи управління DPF ce хтось дати мені руку, щоб знайти біти для того, щоб вимкнути індикатор dpf? з допомогою damos мені вдалося знайти зону, але на цей файл відрізняється, і я не хотів би торкатися речей, які не мають до цього ніякого відношення.
заздалегідь дякую і, особливо, якщо я не правий, то поправте, це мій перший defap
p.s. я не поспішаю, тому що dpf, ще, додаю орі і mod
Спробуйте це..
Ви знаєте, що якщо і ок..
Спробуйте це..
Ви знаєте, що якщо і ок..
Спасибі, шановний, як завжди, завтра мій друг повинен defappare і навантаження на карту, датчики повинні залишатися на зв'язку або я можу їх теж відключити? Навколо читала, що потрібно від'єднати
Я вимкнений, тільки лампочка в key on і змінилася комплектація..
з чого ви зробили?
Я вимкнений, тільки лампочка в key on і змінилася комплектація..
з чого ви зробили?
Немає разів, я намагався, але чи міняти речі у разі, я знайшов у мережі файл defappato 500 1.3 і я в порівнянні з damos, щоб побачити, що дійсно змінює, і я скопіював біт змінені на файл ypsilon тільки, що для шпигуна не знайти правильний біт, тому що область була подібна, але не дорівнює т. е. не було тісно, для решти-все в порядку, вірно?
Спасибі ще п'ять x доступності
хлопці, я можу запитати, перший і u l останній біт змінені cinqueturbo, до чого відносяться???
damos, що у мене не вказує......
перший повинен бути в комплектації, мені здається.....
спасибі.....
хлопці, я можу запитати, перший і u l останній біт змінені cinqueturbo, до чого відносяться???
damos, що у мене не вказує......
перший повинен бути в комплектації, мені здається.....
спасибі.....
Так, перший кузов, і останній біт шпигун
Дякую....
Ви завантажили файл??
Дякую....
Ви завантажили файл??
Ще не тільки мій друг defappata і мною двері, я навантаження, і я дам вам знати, я думаю, завтра ви всі
Рекомендую обнулити всі параметри про FAP.. навіть деградації масла, а потім записати у файл..
Рекомендую обнулити всі параметри про FAP.. навіть деградації масла, а потім записати у файл..
Ви насправді в іншому випадку у вас будуть проблеми в майбутньому, особливо перерву, щоб написати і переписати файл, який займає 45 хв, якщо не помиляюся
Я сподіваюся для тебе, що ти неправильно пам'ятаєш..
і для того, щоб читати, коли використовує свій інструмент 24?
Я сподіваюся для тебе, що ти неправильно пам'ятаєш..
і для того, щоб читати, коли використовує свій інструмент 24?
зараз в достатку.... і я читав в BDM і відразу ж табуретки, а для того, щоб прочитати мій opel corsa та інше lancia y обидва 70 л. с., коливалася від 30 до 35 хвилин на читання і 5 хвилин, щоб написати, в той час як на peugeot 307 1.4 hdi (bosch) менш 2 хв, щоб прочитати
Ось і я, завантажена карта, key on індикатор тому, тільки блимає, а не горить протягом 2 секунд, як і раніше, але як раз установка на мотоцикл горить і з'являється на дисплеї комбінації приладів помилка засмічення сажового
Так що??
ти зробив пристосування і заготовки, перш ніж писати файл?
Тепер що ти збираєшся робити?
Так що??
ти зробив пристосування і заготовки, перш ніж писати файл?
Тепер що ти збираєшся робити?
я думаю, потрібно повторити всю процедуру, знову, знову обнулення, запису файлів dpf off, в мережі я читав, що деякі 500, після 1000 км попереду і згадана вище помилка тут, а не миттєво, в будь-якому випадку автомобіль працює добре, навіть з горить
Дорогий мій, але я файл defap, що ти зробив... тепер я бачу і нормально, що тебе від неприємностей...
але якщо вам потрібний готовий файл, просто змінити заголовок поста...
Help DPF OFF + Індикатор Включення в key on...
тільки сумніви мене до 8AB2E панелі індикатор.. програмне забезпечення в собі цього Y..
Тому я приготував тобі два файлу..
1, як я розумію, ви завантажуєте файл, Ori, заплави, Ворота, різні поломки і т. д.
2 Викресліть всі параметри.. але все.. тому також заміна Фільтра DPF, Деградації масла і т. д..
3 Завантажити файл стандартний... якщо все ок... і ви хочете спробувати написати інший...
На наступній ви побачите, що не потрібно програмувати ECU 5 разів..
Я забув, коли робиш скидання відбувається, що ви повинні бути збережені....
Я забув, коли робиш скидання відбувається, що ви повинні бути збережені....
ще раз дякуємо за підтримку п'ять, тепер мій друг, він поїхав на роботу, коли повертається, і є вільний день, переробив все як описано тобою і спробую ще раз.
Ще раз спасибі шановний
це ти спокійно з dpf remover демо,я не роблю навіть docutec пристосування,постріл файл і далі
це ти спокійно з dpf remover демо,я не роблю навіть docutec пристосування,постріл файл і далі
Я думаю, що навіть dpf remover Рекомендується зробити вищезазначені Пристосування...
я знаю,я знаю...але я ніколи не зробив їх, і у мене ніколи не було цих проблем
ОНОВЛЕННЯ: проблема вирішена, ввівши стандартні файли (version 2), побудований cinqueturbo, що ніколи не буде достатньо, спасибі, key on буде індикатор горить, але не має значення, в діагностиці, дані про dpf буде нульовим і відсутність dtc присутній, нагадую, що треба в першу чергу очистити все, перш ніж писати файл mod.
Я не пробував файл version 3, тому що від того, як говорилося кілька постів тому, щоб написати мій інструмент займає приблизно 45 хв.
Можливо, у когось, спробуйте файл version 3 може розмістити власний досвід