Прагляд Поўнай Версіі : Defap Lancia Y 75cv
Усім прывітанне, хлопцы, я спрабую defappare гэтага ў майго сябра аўтамабілізацыі 1.3 mjt 75 л. с. ecu marelli 6F3 HW03T 3454Y570, я ўжо выключыў клапан EGR і жыллё некаторыя элементы кіравання DPF ce хто-то даць мне руку, каб знайсці біты для таго, каб выключыць індыкатар dpf? з дапамогай damos мне ўдалося знайсці зону, але на гэты файл адрозніваецца, і я не хацеў бы тычыцца рэчаў, якія не маюць да гэтага ніякага дачынення.
загадзя дзякую і, асабліва, калі я не мае рацыю, то папраўце, гэта мой першы defap
p.s. я не спяшаюся, таму што dpf, яшчэ на, прыкладаю на врі і mod
Паспрабуйце гэта..
Вы ведаеце, што калі і ок..
Паспрабуйце гэта..
Вы ведаеце, што калі і ок..
Дзякуй, паважаны, як заўсёды, заўтра мой сябар павінен defappare і нагрузка на карту, датчыкі павінны заставацца на сувязі ці я магу іх таксама адключыць? Вакол чытала, што трэба адлучыць
Я выключаны, толькі лямпачка ў key on і змянілася камплектацыя..
з чаго вы зрабілі раз?
Я выключаны, толькі лямпачка ў key on і змянілася камплектацыя..
з чаго вы зрабілі раз?
Няма з раз, я спрабаваў, але ці мяняць рэчы ў выпадку, я знайшоў у сеткі файл defappato 500 1.3 і я па параўнанні з damos, каб убачыць, што сапраўды змяняе, і я скапіяваў біт зменены на файл ypsilon толькі, што для шпіёна не знайсці правільны біт, таму што вобласць была падобная, але не роўная г. зн. не было цесна, для астатніх-усё ў парадку, праўда?
Дзякуй яшчэ пяць x даступнасці
хлопцы, я магу спытаць, першы і u l апошні біт зменены cinqueturbo, да чаго адносяцца???
damos, што ў мяне не паказвае......
першы павінен быць у камплектацыі, мне здаецца.....
дзякуй.....
хлопцы, я магу спытаць, першы і u l апошні біт зменены cinqueturbo, да чаго адносяцца???
damos, што ў мяне не паказвае......
першы павінен быць у камплектацыі, мне здаецца.....
дзякуй.....
Так, першы кузаў, і апошні біт шпіён
Дзякуй....
Вы загрузілі файл??
Дзякуй....
Вы загрузілі файл??
Яшчэ не толькі мой сябар defappata і мной дзверы, я нагрузкі, і я дам вам ведаць, я думаю, заўтра вы ўсе
Рэкамендую абнуліць усе параметры аб FAP.. нават дэградацыі алею, а затым запісаць у файл..
Рэкамендую абнуліць усе параметры аб FAP.. нават дэградацыі алею, а затым запісаць у файл..
Вы на самай справе ў адваротным выпадку ў вас будуць праблемы ў будучыні, асабліва перапынак, каб напісаць і перапісаць файл, які займае 45 мін, калі не памыляюся
Я спадзяюся, што для цябе, што ты няправільна памятаеш..
і для таго, каб чытаць, калі выкарыстоўвае свой інструмент 24?
Я спадзяюся, што для цябе, што ты няправільна памятаеш..
і для таго, каб чытаць, калі выкарыстоўвае свой інструмент 24?
цяпер у багацці.... і я чытаў, у BDM і адразу ж табурэткі, а для таго, каб прачытаць мой opel corsa і іншае lancia y абодва 70 л. с., вагалася ад 30 да 35 хвілін на чытанне і 5 хвілін, каб напісаць, у той час як на peugeot 307 1.4 hdi (bosch) менш за 2 мін, каб прачытаць
Вось і я, загружаная карта, у key on індыкатар таму, толькі міргае, а не гарыць на працягу 2 секунд, як і раней, але як раз ўстаноўка на матацыкл гарыць і з'яўляецца на дысплеі камбінацыі прыбораў памылка засмечвання сажевый
Так што??
ты зрабіў прыстасаванні і нарыхтоўкі, перш чым пісаць файл?
Цяпер што ты збіраешся рабіць?
Так што??
ты зрабіў прыстасаванні і нарыхтоўкі, перш чым пісаць файл?
Цяпер што ты збіраешся рабіць?
я думаю, трэба паўтарыць усю працэдуру, зноў, зноў абнулення, запісы файлаў dpf off, у сеціве я чытаў, што некаторыя 500, пасля 1000 км наперадзе і згаданая вышэй памылка тут, а не імгненна, у любым выпадку аўтамабіль працуе добра, нават з гарыць
Дарагі мой, але я файл defap, што ты зрабіў... цяпер што я бачу і нармальна, што цябе ад непрыемнасцяў...
але калі вам патрэбен гатовы файл, проста змяніць падыход і загаловак паста...
Help DPF OFF + Індыкатар Ўключэння ў key on...
толькі сумненні мяне да 8AB2E панэлі індыкатар.. з-за праграмнага забеспячэння ў сабе гэтага Y..
Таму я падрыхтаваў табе два файла..
1, як я разумею, вы загружаеце файл, Ori, затокі, Вароты, розныя паломкі і г. д.
2 Выкрасліце ўсе параметры.. але ўсё.. таму таксама замена Фільтра DPF, Дэградацыі алею і г. д..
3 Загрузіць файл стандартны... калі ўсе ок... і вы хочаце паспрабаваць напісаць іншы...
На наступным вы ўбачыце, што не трэба праграмаваць ECU 5 раз..
Я забыўся, калі робіш скід адбываецца, што вы павінны быць захаваны....
Я забыўся, калі робіш скід адбываецца, што вы павінны быць захаваны....
яшчэ раз дзякуй за падтрымку пяць, цяпер мой сябар, ён паехаў на працу, калі вяртаецца, і ёсць вольны дзень, перарабіў усё як апісана табой і паспрабую яшчэ раз.
Яшчэ раз дзякуй, паважаны
гэта ты спакойна з dpf remover дэма,я не раблю нават docutec прыстасаванні,стрэл файл у і далей
гэта ты спакойна з dpf remover дэма,я не раблю нават docutec прыстасаванні,стрэл файл у і далей
Я думаю, што нават dpf remover Рэкамендуецца зрабіць вышэйзгаданыя Прыстасаванні...
я ведаю,я ведаю...але я ніколі не зрабіў іх, і ў мяне ніколі не было гэтых праблем
АБНАЎЛЕНЬНЕ: праблема вырашана, увёўшы стандартныя файлы (version 2), пабудаваны cinqueturbo, што ніколі не будзе дастаткова, дзякуй, у key on будзе індыкатар гарыць, але не мае значэння, у дыягностыцы, дадзеныя аб dpf будзе нулявым і адсутнасць dtc прысутнічае, нагадваю, што трэба ў першую чаргу ачысціць усе, перш чым пісаць файл mod.
Я не спрабаваў файл version 3, таму што ад таго, як гаварылася некалькі пастоў таму, каб напісаць мой інструмент займае 45 мін прыкладна.
Магчыма, у каго-тое, што паспрабуйце файл version 3 можа размясціць уласны вопыт