Прагляд Поўнай Версіі : Launch control edc16c39
Прывітанне, хлопцы,у мяне bravo 1.6 mtj 105 л. с. на якім я спрабую актываваць launch control,я зрабіў некалькі тэстаў, але не змог,маё намер не трымаць яго доўга на аўтамабіль, але так як я тып, які не здаецца лёгка я змагу і за тое,вы ідзяце, каб даць мне руку?загадзя дзякуй.
Прывітанне, хлопцы,у мяне bravo 1.6 mtj 105 л. с. на якім я спрабую актываваць launch control,я зрабіў некалькі тэстаў, але не змог,маё намер не трымаць яго доўга на аўтамабіль, але так як я тып, які не здаецца лёгка я змагу і за тое,вы ідзяце, каб даць мне руку?загадзя дзякуй.
з вачэй тут..
Дзякуй cinqueturbo гляджу адразу
А я чытаў абмеркаванне, але ў рэшце рэшт мы больш не гаворым пра launch,а потым не магу загрузіць карты з сайта для параўнання з маёй
У любым выпадку я паспрабаваў гэты мод, які не працуе,прыкладаю файл врі і mod, калі хто-небудзь хоча праверыць
Маці, што карта!!!! і нам хадзіць кожны дзень??
Ён ёсць шлях,на самай справе, калі вы можаце дапамагчы нам палепшыць, то я буду ўдзячны.Наконт памылкі, якія я зрабіў, каб даведацца?
А аўтамабіль мае турбіну і інтэркулер, плюс,прамой разрад і спартыўны фільтр
Ты часопіс лёс з МНС?
RPM,Ціск,mgi, etc. і г.д.
Да жаль, у мяне няма часопіса
вы можаце атрымаць? абсталяванне ў цябе ёсць?
лол, што карта.
ён выратаваў на кутні, які не кранула час, у адваротным выпадку вы ведаеце, што прыгажосць з afr 10 ахах
лол, што карта.
ён выратаваў на кутні, які не кранула час, у адваротным выпадку вы ведаеце, што прыгажосць з afr 10 ахах
Так, я магу зрабіць я, mes,час я паклаў іх я ў,што такое драйвер wish?
У адзін з вашых у мяне лямбда і датчык выдатку паветра, адарваліся,хлопцы, але tnj зроблены добра ці дрэнна?
Ах і турбіна кіруецца ціскам,прабачце, але мне на розум прыходзіць толькі адна рэч за адзін раз
Я хацеў сказаць, авансавыя плацяжы вырабляюцца ў парадку?
Без часопіса добра зрабіў, ты ніколі не зможаш зразумець, калі карта зробленая добра на механічныя змены, якія вы
Ок, тады я раблю часопіс і яго месца