КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы на citroen c3 1.6 hdi 110cv

alxcrs
Добрай раніцы ўсім... кожны зараз і потым я вярнуся!!!!

У мяне ў руках C3 Picasso 1.6 hdi edc16, да якой я павінен адключыць egr.
Было прачытана без праблем з kessv2, але мае сумневы адносна некаторых пунктаў на citroen як папярэджанне таго ж кесс.

Гэта праўда, што ў гэтых машынах лёгка страціць кадаваньне фарсунак?

Гэта першы citroen, што я раблю, але не першы 1.6 hdi.
Некаторы час таму я меў магчымасць вывучыць 1.6 hdi міні заўсёды з edc16c34 і ў мяне не было ніякіх праблем...

Што вы можаце сказаць па гэтай нагоды?

Гэта праблема, якая тычыцца толькі тых, што збіраюць ecu sid, ці праблема з эбу bosch?

Загадзя дзякуй...

alxcrs
Дарэчы, мне здаецца, што крычы, не ў базе дадзеных, толькі можна я дадам, так што хто хоча, можа паглядзець!!!

cinqueturbo
Не ведаю, kess v2, але і іншыя інструменты маюць чытанне кодаў фарсунак, так на выпадак.
Я шмат працаваў з PSA, але адзін раз у мяне ўзнікла праблема на С4 Bosch, "у 7-е запіс"
дарэчы ў гэтым выпадку я нават не чытанне, фарсункі,
з дыягназам я іх перакадаваць вырашана..
сістэмы, а роўна як для Siemens, Bosch і сапраўдная дылема, а што прымушае вас губляць кадавання..
калі ў вас абсталяванне, падыходнае для таго, каб выправіць, вы на кані

alxcrs
Kess, не робіць поўную рэзервовую копію, для гэтага спатрэбіцца ktag, што, на жаль, не я...

Кіраўніцтва кажа мне, каб быць асцярожным, пасля напісання, каб цалкам адключыць карцінку, перш чым выняць ключ, або прывесці ў рух, каб пазбегнуць scodifica.

Трэба паспрабаваць, калі мой дыягназ delphi дазваляе мне чытаць ваш код, перш чым спрабаваць пісаць!!

cinqueturbo
Чытанне кодаў фарсунак, я з obd2 не трэба адкрыць ecu

вы пасля праграмавання трэба зрабіць, гэта
3 хвілін панэль не гарыць
3 хвілін у межах вкл.
10 панэль не гарыць
вы можаце прывесці ў рух

дыягназ павінен дазволіць пісаць коды.. чытаць і выкарыстоўваць толькі частка...

alxcrs
Але калі я не чытаю ўсе коды, перш чым пісаць, як рэдагаваць, у выпадку калі што-то пойдзе не так?

cinqueturbo
іх законы ад фарсунак няма??

alxcrs
Вы маеце рацыю...

Errecinque
У любым выпадку чытаць з дыягназам, перш чым пісаць, гэта зойме хвіліну.....без якіх-небудзь пайсці пачытаць на инжекторах