Прагляд Поўнай Версіі : шукаю тэрмінова чытання bdm для opel zafira, які 1.9 120cv edc16c9
добрай раніцы, сябры, як назва шукаю тэрмінова файла ori-ложак у bdm для zafira, які 1.9 mjet 120cv ....
hw: 0281012549
sw 1037A50359
знайшоў у раздзеле bancadati... але не ведаю!!', калі файл ? ложак у bdm....
калі чытанне ? поўны было б лепш, так што controllose, калі яны ? туды нават e2p!!!
l' аўтамабіль ? спыняецца.... я павінен быў зрабіць яго defap.... азнаеміцца з mpps... і памылкова напісана з гала v2.... вынік.... ecu прыбітыя!!
дзякуй усім
magi1984
27-10-2012, 15:31
файл адправіў, ад мяне ? чытаў з kess v2, не s? калі kess на гэтай ecu робіць чытанне поўнага flash або частковай.
калі ? поўны вы можаце выкарыстоўваць тое,
проста адкрыць файл і кантролю, калі ў пачатку есць шмат FFFFFFFFFFFFFF азначае, што чытаць ? частковае, у адваротным выпадку ? поўнае
у пачатку, не ? ягор.... на вока ? поўнае.... але потым яшчэ сумневы мяне знаходзіцца.... у scodifica часткова??? вы ад flash на гэтых ecu?? як мне здаецца, гэта праўда???
глядзіце, калі вы пу? быць карысным.
дзякуй giarras.... але пытанне.... я кідаю яго ўнутр, так, кім? ці я павінен зрабіць частковае???
msport (exil77grande)
27-10-2012, 16:10
дзякуй giarras.... але пытанне.... я кідаю яго ўнутр, так, кім? ці я павінен зрабіць частковае???
калі файл поўны, я б сказаў, зрабіць чытанне ў bdm, а затым напісаць поўны файл размешчаны ў базе дадзеных разам з вашым eprom,акрамя таго, я пацвярджаю, што напісана magi1984 калі ў пачатку паглядзець параметраў, і не ўсе ffff павінен быць паўнавартасным.
msport (exil77grande)
27-10-2012, 16:12
глядзіце, калі вы пу? быць карысным.
giarras мне шкада, што менавіта ты робіш енто глупства, калі вы павінны быць першым, каб выконваць невялікія рэчы, якія робяць форум у чысціні і парадку,я памятаю, што, калі, як у гэтым выпадку карыстач шукае файл ori спачатку паглядзіце, калі маецца ў базе дадзеных і ў выпадку, месцаў, дзе спасылка можаце знайсці і спампаваць яго, або месца вашага файла ў базу дадзеных у парадку марка і мадэль, а затым, у месца спасылкі, вось і ўсе.
прабачце, данііл, калі мел' размясціў тут файл.... але я думаю, што ен зрабіў для мяне, калі ласка, са мной....
а дзякуй за файлы, размешчаныя giarras і файлы, размешчаныя вешчуноў ў базе дадзеных, мне ўдалося запусціць аўтамабіль....
яшчэ дзякуй усім вам!!!
magi1984
28-10-2012, 11:07
вельмі добра, важна ? яго ў рух
PS: калі вам трэба, я нават файл dpf off, чаму? я таксама быў defappata гэтай zaffira
на самай справе, я папрасіў прабачэння з нашым адміністратарам ? быў + моцны мне спакойна дапамагчы бліжняму ? мой дэвіз.
msport (exil77grande)
29-10-2012, 09:21
спакойна, хлопцы, галоўнае, што rego88 вырашана.
magi1984
02-11-2012, 12:15
але чаму? не чытайце абмеркаванне з пачатку?
праблема была ўжо? вырашана і файл ? gi? у форуме
хлопцы... я вырашыў, я вырашыў.... з гэтых аўто я ўжо defappate 3 да гэтага + 2 saab 9.3 што яны практычна ідэнтычныя.... усе з mpps.... я быў co**ена.... l' я чытаў, з mpps і я пайшоў, каб перапісаць яго з певень v2.... калі я пайшоў, каб прачытаць яе ў bdm.... я знайшоў файл у 2 мб ўсе 255......