Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Водгук Карце Grande Punto 1.3 90 л. з

val3r10
Добры дзень, як вынікае з назвы, я хацеў бы мець сваё меркаванне на гэтую карту зрабіў сам, чытаючы вакол на розныя пасады, я прыйшоў, каб змяніць гэты аўтамабіль, цяпер я хацеў бы ведаць, калі ёсць праблемы або кропкі, у якіх трэба змяніць або дадаць што-то.. дзякуй

cinqueturbo
Добры дзень, як вынікае з назвы, я хацеў бы мець сваё меркаванне на гэтую карту зрабіў сам, чытаючы вакол на розныя пасады, я прыйшоў, каб змяніць гэты аўтамабіль, цяпер я хацеў бы ведаць, калі ёсць праблемы або кропкі, у якіх трэба змяніць або дадаць што-то.. дзякуй

Калі вы хочаце атрымаць вопыт, паспрабаваць і ты адразу зразумееш, што не ідзе..

val3r10
Калі вы хочаце атрымаць вопыт, паспрабаваць і ты адразу зразумееш, што не ідзе..

я хацеў бы толькі адзін водгук ад аднаго чалавека больш вопыту... я б не рызыкнула блакаваць усе ці што-небудзь зламаць..

cinqueturbo
не ты шкоду, з тваім крокам, але вам адмова rail і турбонаддувом..
пагаворым аб гэтым у тыдзень..

val3r10
не ты шкоду, з тваім крокам, але вам адмова rail і турбонаддувом..
пагаворым аб гэтым у тыдзень..

добра.. як зменаў вельмі высокія?

gimarras
Я заяўляю, каб не быць эксперт і вы можаце мець інфармацыю, некалькі: ціск ў рампы вярнуць і калі хочаш зрабіць карту, цяга павялічваецца толькі апошнія 4-5 крывых макс 4%. Тое ж самае для яго абмежавальнік. Націсніце некаторы ціск турбо з 70-80 ачкоў (не працэнты) ты ўсё яшчэ аб бяспецы. Абмежавальнікі крутоўнага моманту будзе трымаць іх крыху больш нізкімі, на 20-25% тады глядзіце самі. Закрыцце EGR не ведаю значэнне змена гэтай ECU, так што, хоць я заўсёды правільна кажу, што я не ўпэўнены. Перарабіць карты ўпырску, пачынаючы ад значэнне самых высокіх абарачэннях (гэта бескарысна, больш паліва ўпырснуць у 800/1000 абаротаў у хвіліну). Паспрабуйце з розных працэнтных суадносінах на розных крывых АБАРОТАЎ/НАГРУЗКІ і ў залежнасці ад таго, як рэагуе рухавік, ты разумееш, што ты працуеш.

val3r10
Дзякуй усім за парады, у гэтыя дні я хацеў перарабіць з нуля карту, і практычна вывучыць файл я выпусціў гэты мод, аднак, праблема, і што паліць трохі і адчуваю сябе крыху жорсткая педаль счаплення, а то я не зразумеў, дзе змены ціску турба, таму што, так як гэта 90 л. с. турбіна з змянянай геаметрыяй
а пакуль прыкладаю файл мод так, калі хто-то можа мне дапамагчы...

gimarras
Не дзіўна, што ў твар дым, я думаю, што ёсць крывыя, у якіх ты зрабіў з крокам сытны. Я б дзейнічаў са значэннямі больш кантэнту. Некаторыя карты я думаю, што не, ці нават не чапаць, калі не для стажыроўкі прасунутых і менш вопытных руках. Для таго, каб ціск турбо , калі хочаш ўмяшацца, праверкі пачынаюцца з адрасу 0912FA. Паўтараю мой савет : пачніце з прырашчэннем зместу, толькі адрасоў, неабходных, добра паказаны, драйвераў і г. Д.. Я не ў стане пазначыць дакладныя значэння, так як я не гарбаты але наўрад ці знойдзеш тых, хто табе паказвае, крок за крокам, і зрабіць. Вам могуць быць дадзены парады для пачаткоўцаў і дакладныя адказы на запыты, калі вы робіце высветліць, каб ведаць, што ты робіш.Затым, калі я памыляюся, папраўце мяне, вас, што вы ведаеце больш за мяне, нашага сябра Валерыя.

cinqueturbo
Дадамо таксама, што аўтамабіль павінен быць на ўсе 100%, так што паветраводы ўсмоктвання ачышчаны ў першую чаргу, а ўсё астатняе ніжэй..

the shiston
выбачайце, але паспрабуйце, а потым ты разумееш ты, што ёсць, каб палепшыць