Прагляд Поўнай Версіі : паслядоўнага чытання бд з таксама блок кіравання ўстаноўлена гбо
усім прывітанне.
я хацеў бы паспрабаваць чытанне з паслядоўнага порта з кесс на astra H 1.6 85 квт, што для мантажу ўстаноўкі звадкаванага газу.
не бачыў, але я мяркую, горы simens simtec 75
у маёй амаль поўнай неспрактыкаванасці я мяркую, трэба выключыць, блок кіравання газ, і, ведаючы, што шмат сродкаў для таго, каб трымаць выключыце mil цягнуць кабель з pin obd (звычайна 7), я думаю, калі адрэзаць таксама.
зняць раздым з ecu lpg, думаю, што мне трэба (але калі вы скажаце мне, наадварот пакідаю) провад у obd, калі б ён быў тут, я мяркую, што я мог бы таксама пакінуць яго, так як быў бы парушаны ўжо, зняўшы раз'ем.
што мне рекомендуете?
мне трэба, каб гэта чытанне, таму што аўтамабіль ідзе занадта добра... але ў мяне dtc грм і шківы вариаторов, вы бачыце, што яны былі перамешчаныя ад размяшчэння завода на конус. у дадатак сёння дыягназ, я не бачыў працы змены. я мяркую, такім чынам, перапрызначэньне, і хацеў бы праверыць.
аўтамабіль ідзе вельмі добра, адзіны дыскамфорт-гэта індыкатар mil, які асвятляе дае менавіта этапе памылка
Opel Astra H, калі і, як ты кажаш, што усталёўваецца ў Siemens Simtec 75 мае 115л. з ёсць Flash 29F400 вы можаце прачытаць, як Прынята, калі ў Boot Mode..
Не бачу прычын адлучыце ECU LPG або кабель на OBD, як правіла, перашкаджае, калі ты нават не дыягназ..
але тады чаму б не паспрабаваць пачытаць??
як кажа cinqueturbo, паспрабуйце прачытаць, без цябе занадта шмат фільмаў, каб, як ты павінен зрабіць, па максімуме не атрымаецца, у любым выпадку, перш чым перапрызначыць павінны пераканацца, што ўсё працуе добра, у кіравання, змены ў першую чаргу, у адваротным выпадку сарваць і ўсё.
Перш за ўсё, дзякуй Cinqueturbo і Ugoboss за парады.
Шчыра кажучы, я не спрабаваў чытаць толькі пытанне часу. аўтамабіль я не ад мяне, а ўчора я быў проста гадзіну, які мы выкарыстоўвалі для дыягностыкі і выпрабаванні на дарозе з чытання/запісу параметраў.
Машына, паўтараю, ідзе вельмі добра (хоць мне здаецца гэта ўсё не вельмі эластычная, пара), так што мяне не цікавіць перапрызначыць (можа быць, пабачым, будзе спосаб, каб выдаліць гэтыя надакучлівыя mil), але толькі зразумець, калі ўжо ёсць карта зменены, што выключае функцыю змены загадзя і дазваляе зрабіць 210 Км/ч (паведамленыя з уладальнікам ).
Калі не сёння ў канцы дня, у бліжэйшы час зраблю гэта чытанне і, вядома, загрузіць на гэтай старонцы.
я б праверыў, зноў фаз Газаразмеркавання..
і калі ласка, праверце, калі ўчастак быў у парадку рэалізацыі змены фаз газаразмеркавання.. "наяўнасць ножкі"
дзякуй за pasien але, на жаль, гэты тып цягне на доўгія... пасля некалькіх спасылкамі учора мне кажа, што будзе праз дзесяць дзён.
я б праверыў, зноў фаз Газаразмеркавання..
і калі ласка, праверце, калі ўчастак быў у парадку рэалізацыі змены фаз газаразмеркавання.. "наяўнасць ножкі"
а пакуль я даю вам дадатковы агляд сітуацыі
Выключаю з фазы нават аднаго зуба на адной або на іншы банк.
Па разборцы, паставіў у вмт, спасылкі распредвалы былі з-за зуба і ліхтарык, якія мацуюць шківы былі разбураныя.
Безумоўна, былі скінутыя ў зыходнае становішча. стары рэмень, 160000 Км і 11 гадоў жыцця ён быў вельмі расцягнутым. першую спробу я зрабіў у выніку чаго ў фазе арыгінальныя спасылкі (якія, аднак, ніколі не супадае да дасканаласці, у адсутнасць зуба) і аўтаматычнае ўключэнне стомленасці з ўсе іншыя сімптомы fuorifase.
перарабіў працу, паставіўшы на спасылкі, што я і зрабіў (як і ад фаз газаразмеркавання папярэдняй разборкі) аўтамабіль гульня працуе вельмі добра.
заўтра ўладальнік тэлефануе мне паведамілі, індыкатар service гарыць (не мілы), і на самай справе знаходжу памылкі, якія тычацца фаз газаразмеркавання на абодвух шэрагаў цыліндраў, з перапынкамі, але якія не былі адмененыя нават для харчавання.
Мы пайшлі, каб паспрабаваць яго з delphi звязаць для прагляду параметры (выканана таксама запісы палёту) і ніколі рух фаз газаразмеркавання.
не ўдалося induviduare, або, што больш верагодна, са сваім інструментам, я не параметр запыту, рэалізацыі змены.
я амаль упэўнены, dtc прысутнічае яшчэ раней, і цяпер з поясам гэта tot карацей, прадбачыць тое крыху далей, каб уключыць індыкатар service.
Безумоўна, ёсць і невялікае па фазе, але, можа быць, хацеў. Усё, што не горы adiruttra дрэвы злёгку профилированы.
Для гэтага мы абавязаны мець, чытанне карты, вы можаце зрабіць параўнанне з врі.
я прыкладаю скрыншот з рэгістрацыі на рэйс некаторыя параметры. і трымаць вас у курсе не толькі навін
Добры ўік-энд
мне шкада, але я павінен перайсці з адной толькі навіны, што пасля сваркі здарылася з "сябра" гаспадар аўтамабіля выключана, што я буду чытаць на гэтым ecu... мне шкада, таму што цікаўнасць, для мяне гэта было моцнае і я б з задавальненнем выклаў файл, бачыў, як было добра ў машыне.
дзякуй у любым выпадку увагі