КПК

Перегляд Повної Версії : Alfa 156 1.9 105, проблеми після заміни двигуна.

амінь
Всім доброго ранку, у мого брата є Альфа 156 1.9 105л. з 99-го. У минулому році у нього були проблеми з двигуном, і згоден з механіком вирішили змонтувати двигун 156 але 115л. с. З цього моменту машина завжди відроджується, єдине, що якщо ви знайдете на обгін і йде педаль, щоб отримати максимальну продуктивність, машина вимикається, а картинка залишається включений, то включається без проблем, навіть на марші. А електроніка залишилася на 105л., я думав, що, може бути, ці вимкнути повинні були на щось, наприклад, тиску в рампі, або інше, що перевищує встановлений обмежувач на ecu, але це лише здогадки. Тому, перш ніж робити тести, змінивши файл і, піднявши обмежувачі, і побачив, що діагноз не помилка, у вас є якісь ідеї? Повний тільки що зробила, замінивши всі фільтри до зміни двигуна була досконалою, але виснажені, додаю файл, прочитав, дякую всім.

cinqueturbo
Лау вимикається і не помилка?
форсунки від 115л. з?
відповідач прокотитися з діагнозом і зробити журнал параметрів Масового витрати Повітря,Тиск палива & Turbo в той час як тому дефект..

амінь
Я поняття не маю, я повинен побачити діагноз, що-те, що я вказав, якщо вони на 115? у будь-якому випадку я намагаюся записувати в log і бачимо, як іде...

cinqueturbo
Код вище... зроби фото..

dj_piex
Але карта зроблена ебу? Ти намагався замінити оригінальні карти?

амінь
машина оригінальна, мені потрібно чекати вихідних, щоб ви могли зробити фотографії до форсунок, потім дивлюся, які дані в режимі реального часу

амінь
Ось і я з новинами, мій брат зробив це перевірити, форсунки його, і тепер на діагностиці p0191, і я думав на регулятор тиску, що скажете?

амінь
Ще одна деталь, датчик тиску в паливній рампі має цей код 0281002215, що стосується 105л. с.

mrpaccio
Привіт...насос і форсунки від 105 або 115? Код інжекторів 115л. з "0 445 110 119"
Co. хоча якщо форсунки йдуть закодовані, щоб не мати проблем з ебу...

амінь
підтверджую, все 115л. з, код-це те, що тепер в теплій машині я помітив мінімум нерівномірно, мені не вистачає, щоб зробити тест насоса низькою і я перевірю по поверненні інжекторів, може бути, один йде погано

mrpaccio
потім форсунки на 115..., якщо не були закодовані машина не в порядку...потрібно зробити, кодування форсунок з multiecuscan...для насоса, якщо це 115, а також регулятор, ви повинні спробувати поставити регулятор 105..., що я навіть не знаю, якщо чесно...

alex210392
швидше за все, якщо насос МАЄ, тому що у батька мого друга точно така ж проблема з таким же авто, і він вирішив викликати ж pompista
З повагою

амінь
Зроблю інші докази, але якщо б вони були від кодування, я б не помилка в ecu?

амінь
відсутня можливість зробити кодування форсунок, як з elm і з delphi.

alex210392
відсутня можливість зробити кодування форсунок, як з elm і з delphi.
не бачу, чому перекодувати форсунки, якщо блок управління і форсунки все ті ж, і це було змінено тільки двигун....

амінь
Двигун поміняв разом з форсунками 115л. з тих 105л. з я не більше, інакше їх би спробувати, тому що я думаю на форсунки, що ще, але мені не вистачає деяких перевірок, в насосі низького і відмова форсунок, для мене ідея.

Makx
я майже впевнений, що delphi не ті параметри, але побачити виправлень форсунок, було б корисно.

Але все більше як фільтр дизельного палива, контроль параметрів під час дефект буде корисно знати.
Delphi дозволяє також запис польоту... перевірити, що відбувається, коли вимикається, і, можливо, розмістити кілька фотографій або файлів.
порадьте кодування, але також до очищення з добавкою або бензин у карбюратор, щоб побачити, якщо щось зміниться

Makx
але тоді, вибачте, двигун, якщо я зрозумів це давно, який встановлений у той час як дефект відбувається зараз... якщо так повністю виключити проблему карти.. принаймні, як з-за існуючого дефекту

cinqueturbo
Maaammmaaa мій, скільки розмов, щоб старий JTD...
хлопці, що двигун і в поводженні з 1997 року.. 21 рік!!
і вони завжди мають ті ж недоліки, на ті ж компоненти..
ви хочете спілкуватися по справі або дійсно не пити, не в змозі вирішити відсічення палива на цій машині?

cinqueturbo
потім форсунки на 115..., якщо не були закодовані машина не в порядку...потрібно зробити, кодування форсунок з multiecuscan...для насоса, якщо це 115, а також регулятор, ви повинні спробувати поставити регулятор 105..., що я навіть не знаю, якщо чесно...

Насос ідентичним, регулятор і збігається, форсунки s'est закодованих не вимкніть двигун раптом ні ріже потужність на це, інжектори 115 мають більше кінчиках стоп відомі недоліки з цих форсунок надмірний дим вихлопних газів, і в разі common rail 3\4 блок двигуна для відмови палива..
всі інші елементи управління, ви бачите їх протягом 2 секунд з діагнозом,, низького, високого тиску, дизель, турбо etc. etc.

давай, давай я хочу побачити посаду більш цікаві :P

амінь
я весь зараз до цієї машині, і взагалі-мені здається дивним, що механічні, до яких звернувся мій брат, ми ще не виявили дефект. Ось що ви бачили до цих пір: дефект робить саме від того, коли був поставлений новий двигун, скоротити в кілька разів з фільтрами, нові, останній механік каже, що насос низького ок, але я чекаю манометр, щоб перевірити людини, в діагностиці я бачив те саме, що бачили інші, досі, maf ок, тиск палива вимірюється у відповідності з цією метою, під час випробування з графічні параметри значення йдуть відмінно до виключення автомобіля, єдиний параметр, який змінюється, це прискорювач, який іде на 100% за два секунд, перш ніж згаснути. якщо тримати педаль газу на 90% я можу сміливо йти на 160км/год протягом тривалого часу без будь-яких проблем. Зараз вона їздить з добавкою для очищення, побачити, якщо вона покращує. на діагностиці нічого не показує для інжекторів, не змушує мене побачити, memmeno виправити.

tranky
Помиляєшся повністю зробити діагностику з delphi.. будучи FIAT використовує діагностики FIAT, який дає ВСЕ, що необхідно, в той час як delphi є універсальним і не бачиш, твою мать.
Для проблемної акселератора, зробіть діагностику і подивіться % педалі, якщо узгоджується з ходу педалі, що це може бути потенціометр несправності або боді-несправний (має тіла, в цьому авто??)
Дефекти з коробкою-двигун там може стояти, але, будучи завжди 937, від 1000 до 2000, не змінюється нічого, що могло б дати тобі такі проблеми..

cinqueturbo
ви втратите менше часу, щоб демонтувати регулятор тиску палива з-за common rail побачити, якщо знайти метал і дати йому хороший чистий зібрати і випробувати машину, що робити, тисячі інших доказів, повір..

амінь
Я повинен зробити комплімент cinqueturbo, мені вдалося знайти регулятор тиску і в кредит, я намагаюся l авто і досі не повернувся, проблема, чекаю ще кілька днів, щоб претендувати на перемогу, але, можливо, ми.

alex210392
безумовно, це проблема, якщо двигун вимикається, це тому, що ебу він читав якийсь параметр не йде, типу надлишковий тиск або недостатній тиск в рампі і не форсунки, не кодується, тому я порадив перевірити насос, ще краще, якщо це регулятор тиску в рампі, як він припустив, cinqueturbo, уникаючи битися головою про речі, які не по центру

Makx
ви втратите менше часу, щоб демонтувати регулятор тиску палива з-за common rail побачити, якщо знайти метал і дати йому хороший чистий зібрати і випробувати машину, що робити, тисячі інших доказів, повір..

Я повинен зробити комплімент cinqueturbo, мені вдалося знайти регулятор тиску і в кредит, я намагаюся l авто і досі не повернувся, проблема, чекаю ще кілька днів, щоб претендувати на перемогу, але, можливо, ми.

Звичайно, вітаю cinqueturbo... багато менше, ніж у механічних, що вони в навантаження до авто..
p0191 було написано на початку посту близько десяти днів тому... а потім розговорилися з іншого і думала, що це вже було зроблено, перевірки або заміни, виключені помилки і несправність раніше присутня.
Вітаємо також з амінь, що він дав, щоб зробити, і я б сказав, що вона вирішена.