КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне ECU Opel Meriva EDC17C19

gimarras
Не магу па чытаць ECU Opel Meriva 1.3, 95 л. с. 2012 год. З афіцыйнага інструмента OBD не чытае, я думаю з-за абароны ЦЮНІНГ. Я спрабаваў у boot, але толькі пратаколы ставяцца да эбу падобнае, але з hw адрозніваецца і пункт boot не знаходжу. Рухавік мае код A13DTE і, нягледзячы на ў пратаколы вымяральнага абсталявання, як паведаміў той жа код, гледзячы на інфармацыя аб фармаце PDF, які паказвае спасылкі з працэсарам tricore TC1792, яны адрозніваюцца.
Я зачыніў ecu, і вярнуў машыну, і я не думаў, што фатаграфаваць ECU. Цікава, так што цалкам магчыма, што гэта апаратныя сродкі і працэсар розныя і не атрымоўваецца прачытаць?
хто-небудзь чытае?
дзякуй

cinqueturbo
Упэўнены, што гэта EDC17C19 і не EDC17CP19??
я разумею, што Opel горы CP18-CP19

gimarras
чорт... я ўсё сапсавала цалкам : На спісе K-tag і Датчык тэмпературы паказвае EDC17C59 але я не магу чытаць у любым выпадку.
Мае працэсар TC1617 і мне патрэбен інтэрфейс для чытання ў BOOT або tricore, што ў дадзены момант я не.
Дзякуй cinqueturbo сумневы, падняў.

cinqueturbo
TC1617 ніколі не чуў.. можа быць, у выглядзе TC1766??

gimarras
Цяпер іх гульня ў лато: не правільна нумар!! Вы , павінна быць TC1766 або TC1767. Я павінен выдаліць FAp і EGR як раз чытаю, я стараюся. Калі ў мяне праблемы з пошукам адрасы , таму што мне здаецца, ECU складана, я магу зрабіць свісток? Ты ніколі не працаваў? дзякуй