Прагляд Поўнай Версіі : Punto EVO блакуецца пры выкананні паслядоўнага чытання з kess
Добрай раніцы ўсім, пытающся для падтрымання паслядоўнага чытання, з kess для punto evo 85cv еўра-5 з пуск і стоп, здарылася, з'явіўся значок замка і аўтамабіль, ён не захоча больш ведаць, пачынаючы... помпу ў баку не ўключаецца і стартар нават, як быццам, актыўны иммобилайзер. дыягностыка рухавіка не магу ўвайсці, у той час як у іншых сістэмах (акрамя падушак бяспекі). у боды-кампутары, лічу, памылка U0426 што вы ясна але неўзабаве паўтараецца. Самае жудаснае, што я толькі што зрабіў КОД, з kess, і блок кіравання быў прызнаны.. потым спрабаваў чытаць, нічога, усё ішло ў блок. Не ў першы момант еўра evo, што чытаю і пішу, калі праз obd, што ў jtag.
Пасля шматлікіх выпрабаванняў, таксама разблакоўкі ecu з kess, вырашылі адкрыць і прачытаць, у школе. вядома, што гэта быў ужо адкрыты хто-то, можа быць, для таго, каб падняцца на км.. смол чытання не былі закрануты, можа быць, яны павінен быць у e2p ніжэй. Чытанне, як ні дзіўна, патрабуецца шмат спробаў.. але ў рэшце рэшт мне ўдалося з пеўнік 53, нават не k-tag гэта ўдалося. файлы чытаюцца, мне здаецца, правільныя. калі хто-то мог бы зірнуць..
прыкладаю файлы ложкамі ў jtag ад транспартнага сродку (Мікра-і e2p) і Мікра знайсці ў інтэрнэце. Файл ori-ложак ад карабля і знайшоў у інтэрнэце, ёсць невялікія адрозненні. я спрабаваў загрузіць тое знайшоў, але нічога, не. я зрабіў прынесці 2 ключа і ўсё роўна не заводзіцца. у боды кампутар, ключы распазнаюцца
Дадзеныя нумарнога знака блока кіравання, з'яўляюцца:
MJD 8f2.G4 BC.0103668.B
51896809
MJD.8F2.G4/HW00P/9744-G486
9-DM93L
Дзякуй за ўвагу !
Добрай раніцы ўсім, пытающся для падтрымання паслядоўнага чытання, з kess для punto evo 85cv еўра-5 з пуск і стоп, здарылася, з'явіўся значок замка і аўтамабіль, ён не захоча больш ведаць, пачынаючы... помпу ў баку не ўключаецца і стартар нават, як быццам, актыўны иммобилайзер. дыягностыка рухавіка не магу ўвайсці, у той час як у іншых сістэмах (акрамя падушак бяспекі). у боды-кампутары, лічу, памылка U0426 што вы ясна але неўзабаве паўтараецца. Самае жудаснае, што я толькі што зрабіў КОД, з kess, і блок кіравання быў прызнаны.. потым спрабаваў чытаць, нічога, усё ішло ў блок. Не ў першы момант еўра evo, што чытаю і пішу, калі праз obd, што ў jtag.
Пасля шматлікіх выпрабаванняў, таксама разблакоўкі ecu з kess, вырашылі адкрыць і прачытаць, у школе. вядома, што гэта быў ужо адкрыты хто-то, можа быць, для таго, каб падняцца на км.. смол чытання не былі закрануты, можа быць, яны павінен быць у e2p ніжэй. Чытанне, як ні дзіўна, патрабуецца шмат спробаў.. але ў рэшце рэшт мне ўдалося з пеўнік 53, нават не k-tag гэта ўдалося. файлы чытаюцца, мне здаецца, правільныя. калі хто-то мог бы зірнуць..
прыкладаю файлы ложкамі ў jtag ад транспартнага сродку (Мікра-і e2p) і Мікра знайсці ў інтэрнэце. Файл ori-ложак ад карабля і знайшоў у інтэрнэце, ёсць невялікія адрозненні. я спрабаваў загрузіць тое знайшоў, але нічога, не. я зрабіў прынесці 2 ключа і ўсё роўна не заводзіцца. у боды кампутар, ключы распазнаюцца
Дадзеныя нумарнога знака блока кіравання, з'яўляюцца:
MJD 8f2.G4 BC.0103668.B
51896809
MJD.8F2.G4/HW00P/9744-G486
9-DM93L
Дзякуй за ўвагу !
Вы можаце паспрабаваць з Пеўня..
стрэлы ўнутры файл, які вяртае віртуальны..
можа быць, заключае працэдуры ці дрэнна ад Kess..
пасля абеду даю вачэй на файлы, але хай гэта выпрабаванне з Гала праз OBD..
ты ведаеш, што can не k-line??
прывітанне, я спрабаваў з пеўня, але няма ў базе дадзеных гэтага файла. у c, я зрабіў некалькі. праблема ў тым, што праз паслядоўны порт, нават не ў дыягназе магу ўвайсці.. каб я змог чытаць і пісаць па-jtag з v53. праз obd певень мяне толькі ІДЭЯ, што нават kess, можа больш зрабіць.
файлы ложкамі ў jtag, здаецца, добрыя
Здаецца, добра..
тады я бачыў, што ты прачытаў ECU ў jtag, вазьмі пеўня і сілы пісаць у файл праз obd..
у адваротным выпадку вам прыйдзецца паспрабаваць напісаць гэты файл E2Prom ў jtag, але я перакананы, што kess ен паклаў ECU ў рэжым чытання/запісы, і не скончыў працэдуру.. так што проста зрабіць закрыццё..
сам напісаць e2prom, вам трэба націснуць счапленне для навучання тып кп & кадзіраваць інжэктары..
я шмат разоў спрабаваў прымусіць пісаць праз obd з пеўня, але нічога, гэта толькі робіць код. толькі ў jtag я змог напісаць, так і мікра, што e2p. у любым выпадку, як можна хутчэй зрабіць тэст, я думаю, не раней суботы, таму што я з рэгіёну
Калі вы Я-Тэрміналаў сістэм, ці вы можаце паспрабаваць з Mpp-s 18, ён, верагодна, змяніць біт Загружаецца ў e2p, проста аднавіць тое, каб прывесці ў рух ecu..
p.s. На 8 славяцца зламаць адкрыць для чытання ў школе, я спадзяюся, што ты не зрабіў больш шкоды, чым тое, што ён'!!
kess мае функцыю разблакоўкі эбу ў выпадку, калі вы затрымаліся на чытанне, перш чым адкрыць або рабіць іншыя рэчы, вы павінны паспрабаваць гэты інструмент, да мяжы, даруй ecu, як ён павесіў ўсё, і тэст з kess, каб разблакаваць.
Калі ўзламаць не рабі больш так далёка...
Шукаць у узломам, або на ebay або на цяпер****, поўна...
не зламалася адкрыць, пасля адкрыцця таму дакладна такая ж праблема. я напісаў і прачытаў цалкам у школе. павінна быць, гэта супадзенне, таму што машына больш не гульня, у той момант, калі ён збіраўся зрабіць чытанне. адразу пасля ID, праз паслядоўны порт
Я прыкладаю два файла.. ты іх напісаў??
вы спрабавалі scodificarla?