КПК

Прагляд Поўнай Версіі : памылка кантрольнай сумы, siemens, renault twingo sirius32N

Makx
Прывітанне ўсім,
цікава, калі хто мае pasien шпіёнаў і таму, што пасля змены файл з ўкладання ecm_titanium інтуітыўна зразумелы мець правільную кантрольную суму, а пры спробе загрузіць файл у экю, з ktag будзе заблякаваны, як толькі я адкрываў файл для загрузкі і дае памылку кантрольнай сумы.

у дадатку ў і два .мод з спробай immo off.
і .мод, дзе, вынікаючы інструкцыі, знойдзеныя тут, і ў сетцы я даў значэнне FF ад 4000 да 8000 мне ўдалося запісаць у эбу без праблем, у той час як тое, што для мой капрыз і спроба я прынёс у значэнне FF задоўга да 3xxx да 8000 пры спробе запісу блакуюцца кв для памылка кантрольнай сумы.

правяраем з і г. д. я казаў для абодвух cecksum правільна выбраць renault siemens 29F200.

я спрабую даведацца, і калі хто-то можа даць які-то рада, ён робіць мне вялікае ласку
дзякуй

cinqueturbo
Я не магу атрымаць файлы з архіва..

Makx
я ўзнавіў архіў .zip і перазагружаецца...

дзякуй cinqueturbo

Makx
я паспрабаваў спампаваць, а так жа, у мяне не адкрываецца, ні другі, які я загрузіў.
можа быць, гэта праблема загрузкі з дапамогай браўзэра chromium, якая між іншым мне паведамляе гэты партал, як сайт небяспечна.

цяпер я збіраюся паўтарыць гэта загрузіць з android... спадзяюся

cinqueturbo
Не ведаю, дзе ты чытаў, каб прынесці паловай файл з FF иммо, але я б сказаў, што нармальны & да шчасця, не напісана, ад Kess.. калі быў які-небудзь іншы інструмент, я страляў у і да Бога...

У дадатак, як вы хочаце выправіць cecksum калі ты ўсе асноўныя звесткі і неабходныя ў гэтай галіне файла, які вы прывялі да FF ?

калі вам патрабуецца нерухомасці, Поўнай або частковай, ёсць праграмы, якія гэта робяць цудоўна..

Аб партале небяспечна Адміністратары працуюць над вырашыць канчаткова..

Makx
Перш за ўсё, дзякуй за прамыя cinqueturbo, я зразумеў, што важна, і важна, што я проста не ведаў, а я быў перакананы ў адваротным

я ведаў, што кантрольная сума з'яўляецца вынікам вылічэнні (алгарытм) залежыць ад значэння асобных бітаў файла, але я не думала, што існуе зона ўнутры flash, дзе адбываюцца важныя дадзеныя для таго, каб гэты вынік.

я думаў, на самай справе, што карэкцыя кантрольнай сумы адбываецца змена біта ў нейкай мёртвай зоне любога файла, г. зн. зон непатрэбных з пункту гледжання правільнай працы эбу, але я не думала, што гэта зона толькі для гэтага.

я чытаў нейкі кароста ў дасягненні частковай або поўнай на гэтай ecu, варта анамаліі на працу прыбораў або пераменнага току або ад правільнай працы самога рухавіка.
як толькі раствор злёгку змантаваць эмулятар або, толькі ў выпадку язды без лініі can, прынесці ад 4000 да 8000 значэнне ў FF і скараціць pin 58.

прывесці значэнне FF у ўвесь гэты раён больш шырокі гэта была мая дакучлівая думка, я нават не магу вам растлумачыць, дзе я нарадзілася.

на самай справе я не выкарыстаў Kess, але Ktag.

фактычна гэта экю, я засталася ад аўто знеслі і выкарыстання ў якасці марской свінкі; упэўнены, што блок будзе ў любым выпадку грэх.

сёння я scodifica часткова з дапамогай спецыяльнага праграмнага забеспячэння, і я атрымаў дакладна такі ж вынік у файл, які ўжо загружаны ў ecu змяненняў з winols і прывёўшы значэнне ff ад 4000 да 79ff (чытаць да 8000 на тое абмеркаванне, але, гледзячы на 2 файла я прыйшоў з інтуіцыяй спыніць адрас раней).

Яшчэ раз дзякуй за карысныя тлумачэнні

Прывітанне

jah83
Hi, if you wanna make a off on sirius32 няма can just take flash and use Раз immo off solution. Good Work and don't need to change cks прычыны, it s out of CkS зоны