Прагляд Поўнай Версіі : Файл На FIAT Qubo 1.3 <marelli MJ8F
прывітанне супольнасць,
мне патрэбны файл для Fiat Qubo 95 Л. с. з ЭБУ Marelli:
HW: MJ8DFHW00P
SW: 9744F592
VIN:
Ver.SW: 0092
Запасныя: 51908949
дзякуй
Вось, дай мне ведаць, калі ок..
Дзякуй, не думаю, што гэта менавіта КРЫЧЫ, так як Тытан не загружае ДРАЙВЕР, але мне трэба, каб высветліць, калі яны былі змененыя карты ўпырску, так як вельмі чорны дым. Параўнання зрабіў мне ўбачыць ch расходу дызельнага паліва і іншых рэчаў, якія маглі б паўплываць не былі змененыя... па крайняй меры, мне здаецца. таксама, верагодна, ваш мае некалькі налад для EGR або падобныя, ва ўсякім выпадку мне дапамагло...так што Дзякуй.
Апошняя рэч, не зручны форум, але мне цікава : калі я хачу, каб працягнуць руку, каб хто-небудзь што-небудзь спытае, як мне гэта зрабіць? я павінен чытаць усе раздзелы і паглядзець запыты, ці ёсць сістэма апавяшчэнняў, запытаў абанентаў?
У двух словах, як вы бачыце маю просьбу?
вы можаце націснуць на кнопку Што Новага, што прымушае ўбачыць апошнія паведамленні з вашага апошняга ўваходу ў сістэму і паглядзець, калі каму-то спатрэбіцца які-то рада, ці колаў, на форуме, у прачытаць паведамленні.
Вядома, я ведаю, перасоўвацца паміж форуме, выкарыстоўваючы кнопку "Што там новага" - гэта проста ўбачыць ўсе апошнія паведамленні :P
ок, дзякуй за інфо, а я бачу, калі я магу быць карысным у мой маленькі