Прагляд Поўнай Версіі : Блок кіравання падушкамі бяспекі Fiat Bravo памылка U1726 памылка B102C
На FIAT Bravo 19 ГД у мяне лямпа Падушкі бяспекі гарыць. З дыягназам я ад памылак U1726, U1601 і B102C. Павінны быць звязаныя з тым, што эбу, Бодзі не знайсці блок кіравання Падушак бяспекі. Я праверыў злучэння, і, здаецца, на месцы, мне сумнеўна, што блок кіравання Падушкі бяспекі працуе правільна. Магчыма, што праблема на тым жа чыпе, што ад памылкі ў выпадку аварыі?
Калі разабраць і перапісаць файлы, што можна вырашыць?
Дзякуй усім, хто захоча даць таксама іншую інфармацыю.
На FIAT Bravo 19 ГД у мяне лямпа Падушкі бяспекі гарыць. З дыягназам я ад памылак U1726, U1601 і B102C. Павінны быць звязаныя з тым, што эбу, Бодзі не знайсці блок кіравання Падушак бяспекі. Я праверыў злучэння, і, здаецца, на месцы, мне сумнеўна, што блок кіравання Падушкі бяспекі працуе правільна. Магчыма, што праблема на тым жа чыпе, што ад памылкі ў выпадку аварыі?
Калі разабраць і перапісаць файлы, што можна вырашыць?
Дзякуй усім, хто захоча даць таксама іншую інфармацыю.
вы спрабавалі зрабіць выраўноўванне?
Спрабаваў, але не можа, так як не знаходзіць ЭБУ Падушкі бяспекі
Выпраўлена: быў блок кіравання ПАДУШАК бяспекі гарыць. Змянілі ECU выкарыстоўваецца ўсё ў парадку.