Прагляд Поўнай Версіі : winols копію, з крокам
хто-то можа даць мне руку, каб высветліць, калі вы можаце скапіяваць крокам дадзеныя на карту на карты для або а копію, з крокам, відавочна, без вокнаў бок аб бок
на кіраўніцтва я знайшоў толькі як скапіяваць карту або асобных значэнняў класічным капіяваць ўставіць або выразаць
загадзя дзякуй
І лягчэй зрабіць, чым сказаць..
ёсць відэа кіраўніцтва тут, на форуме, што табе дазваляюць ўсе сумневы
дзякуй за адказ, відэа я ўжо бачыў і добра зроблены, але не было і тое, што мне трэба
дзякуй за адказ, відэа я ўжо бачыў і добра зроблены, але не было і тое, што мне трэба
Ты, павінна быць, прапусціў...
загрузіце матэрыял x прыклад і спрабую прымусіць цябе зразумець, як зрабіць...
Сёння вечарам см я вяртаюся дадому месца ў горадзе, безумоўна, будзе па-дурному, але адзіны спосаб, які я знайшоў, і вельмі нязручна тое
Змяніць карту, каб потым адкрыць новую connect window, а затым transfer map на ўсе карты аднадумцаў, але праца падаўжае жыццё
я ўзяў на карту ў выпадку, і я даў больш за 20 % у выпадку, калі на карце з дапамогай 72834
Я не думаю, што схапіў свой сумневы...
Ты просіш скапіяваць крокам дадзеныя на карту на карты для або а копію, з крокам, відавочна, без вокнаў бок аб бок...
я ведаю 3 рашэння..
але яны настолькі элементарныя, што я сумнеўна на вашым загваздка..
дай мне зразумець, лепш ідзі
На самай справе і ёсць адна з тых рэчаў, асноўныя дурных сумневаў і тое, што тут любы трэк нават не на кіраўніцтва або кв. nn я лічу
Вазьмі карту з дапамогай павелічэння tot затым, каб не зрабіць тую ж працу ў іншых сумежных проста скапіяваць крокам на ecm і просты, але на winols не знаходжу я кнопку капіяваць на карты для, ні скапіяваць, уставіць крокам я магу толькі скапіяваць абсалютныя значэння( мне прыходзіць на розум зараз, паспрабуйце праглядзець значэння, напрыклад, у %, а затым скапіяваць)... Скажы мне свае рашэнні, калі яны могуць мне дапамагчы, дзякуй за цярпенне
Бууууу
у таблічнай выбраць і скапіяваць і ўставіць правай кнопкай мышы..
гэтак жа ў 2D
трэцяе рашэнне, калі ты не ў стане ў першыя 2 я не бачу, як растлумачыць...
што я магу сказаць..
вы павінны ўставіць у патрэбнае месца, пачала капіяваць у адваротным выпадку памяняеце працу...
абнаўленне..
Okok, але так лёгка скапіяваць і абсалютная значэнне першага, а не прырашчэнне, а тое, што мы вельмі блізкія
Okok, але так лёгка скапіяваць і абсалютная значэнне першага, а не прырашчэнне, а тое, што мы вельмі блізкія
Мяне таксама гэтае пытанне..
я зрабіў некалькі тэстаў, але, здаецца, скапіяваць крокам, што калі пункту або %...
так як не мне не цікава працаваць за % я не ўнікаў..
у okok я знайшоў проста выберыце адлюстраванне ў працэнтах або адрозненні і зрабіць капіяваць ўставіць для перадачы значэнняў
дзякуй cinqueturbo заўсёды ў наяўнасці
цяпер, калі ў вас ёсць хвілінка часу, я хацеў свой водгук на карта размешчана.
па адрасе 76b8c
вы, здаецца, абмежавальнік iq/t°?
Вы IQ/Тэмпературы, але для пачатку...