КПК

Перегляд Повної Версії : scodifica старі iaw

tac89
привіт всім, я хотів би scodificare старий iaw 8 p10, що я перебуваю в будинку
тепер, знаючи, що, крім декодерів, які перебувають у продажу, можна зробити запис файлу, clock 27
і, вводячи потім у орі
мої питання ці процедури живлення блоку управління після файл clock може бути зроблено в школі??? знаючи pin-out?
файли clock, починаючи діяти на цп? ці файли clock, вони всі однакові ? як він буде генерувати?
заздалегідь спасибі

alex210392
привіт всім, я хотів би scodificare старий iaw 8 p10, що я перебуваю в будинку
тепер, знаючи, що, крім декодерів, які перебувають у продажу, можна зробити запис файлу, clock 27
і, вводячи потім у орі
мої питання ці процедури живлення блоку управління після файл clock може бути зроблено в школі??? знаючи pin-out?
файли clock, починаючи діяти на цп? ці файли clock, вони всі однакові ? як він буде генерувати?
заздалегідь спасибі

ce спеціальну програму з інтерфейсом rs232 (com, який ви можете scodificarle, я, я зробив близько десяти цей режим, якщо ви хочете, й не заборонено, місця утиліта

tac89
я думаю, що ви можете розмістити у мене є старий комп'ютер з com-порту я можу спробувати kn тому спасибі

alex210392
я думаю, що ви можете розмістити у мене є старий комп'ютер з com-порту я можу спробувати kn тому спасибі
ви можете сміливо використовувати цей адаптер usb ---> com, як це роблю я, а потім ви повинні побудувати інтерфейс, вбудований max232 (я змінив один з тих гарних і факти, які лежать на aliexpress)

tac89
Початок будівництва інтерфейсу і подивимося, але я думаю, що працювати на 8?

alex210392
Початок будівництва інтерфейсу і подивимося, але я думаю, що працювати на 8?
Якщо він один і той же процесор, і це в 35 пін повинен йти