Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : scodifica старыя iaw

tac89
прывітанне ўсім, я хацеў бы scodificare стары iaw 8 p10, што я знаходжуся ў доме
цяпер, ведаючы, што, каб зрабіць, акрамя дэкодараў, якія знаходзяцца ў продажы, можна вырабіць запіс файла, clock ў 27
і, уводзячы затым у крычы
мае пытанні гэтыя працэдуры харчавання блока кіравання пасля файл clock можа быць зроблена ў школе??? ведаючы pin-out?
файлы clock, як пачынаючы дзейнічаць на цп? гэтыя файлы clock, яны ўсе аднолькавыя ? як ён будзе генераваць?
загадзя дзякуй

alex210392
прывітанне ўсім, я хацеў бы scodificare стары iaw 8 p10, што я знаходжуся ў доме
цяпер, ведаючы, што, каб зрабіць, акрамя дэкодараў, якія знаходзяцца ў продажы, можна вырабіць запіс файла, clock ў 27
і, уводзячы затым у крычы
мае пытанні гэтыя працэдуры харчавання блока кіравання пасля файл clock можа быць зроблена ў школе??? ведаючы pin-out?
файлы clock, як пачынаючы дзейнічаць на цп? гэтыя файлы clock, яны ўсе аднолькавыя ? як ён будзе генераваць?
загадзя дзякуй

ce спецыяльную праграму з інтэрфейсам rs232 com, які вы можаце scodificarle, я, я зрабіў каля дзесяці з гэты рэжым, калі вы хочаце, і не забаронена, месца ўтыліта

tac89
я думаю, што вы можаце размясціць у мяне ёсць стары кампутар з com-порта я магу паспрабаваць kn тым дзякуй

alex210392
я думаю, што вы можаце размясціць у мяне ёсць стары кампутар з com-порта я магу паспрабаваць kn тым дзякуй
вы можаце смела выкарыстоўваць гэты адаптар usb ---> com, як гэта раблю я, а затым вы павінны пабудаваць інтэрфейс з убудаваны max232 (я змяніў адзін з тых прыгожых і факты, якія ляжаць на aliexpress)

tac89
Пачатак будаўніцтва інтэрфейсу і паглядзім, але я думаю, што працаваць на 8?

alex210392
Пачатак будаўніцтва інтэрфейсу і паглядзім, але я думаю, што працаваць на 8?
Калі ён адзін і той жа працэсар, і гэта ў 35 пін павінен ісці