Перегляд Повної Версії : Виняток DTC EGR Marelli 1.3 MJT 70Cv
привіт, хлопці, я хотів би знати, як відключити dtc стосується egr, так що я фізично видалені або, принаймні, як він обчислює адресу взяти 0, заздалегідь спасибі
p.s. автомобіль opel corsa C 1.3 CDTI файл на це відповідав вже в базі даних, і нижче наводжу посилання
Код помилки в діагнозі?
код P0403
код P0403
як правило, працює так
як правило, працює так
привіт Errecinque велике спасибі за підтримку, я пробував, на діагностику більше не з'являється помилка, але залишається MIL горить, без мене немає помилки в діагнозі
привіт Errecinque велике спасибі за підтримку, я пробував, на діагностику більше не з'являється помилка, але залишається MIL горить, без мене немає помилки в діагнозі
Тоді з winols в режимі 16 біт hex знайдіть значення 0403. Ви побачите, що незадовго до перший Біт на дереві від мене є ще один, який відноситься до контрольна лампа. Зараз, на жаль, я не пк, доказ, ми все ще можемо
Тоді з winols в режимі 16 біт hex знайдіть значення 0403. Ви побачите, що незадовго до перший Біт на дереві від мене є ще один, який відноситься до контрольна лампа. Зараз, на жаль, я не пк, доказ, ми все ще можемо
привіт R5, на жаль, я пішов твоїй пораді, і я скину все 0403 шістнадцяткових, але нічого не робити, ще раз дякую за підтримку і привітання з різдвом
привіт R5, на жаль, я пішов твоїй пораді, і я скину все 0403 шістнадцяткових, але нічого не робити, ще раз дякую за підтримку і привітання з різдвом
Дивно...ви можете розмістити свій редагувати???
звичайно, тут p.s. я скопіював ваші поради на файл, який я в екю тепер
звичайно, тут p.s. я скопіював ваші поради на файл, який я в екю тепер
Треба спробувати файл-орі, тільки з бітами 0403 обнуляються (останнє в принципі повернути не пов'язане із зоною dtc), тому що, по мені, лампочка вам спалахує з інших причин, властиві мод, ви торкнулися дивні речі
Треба спробувати файл-орі, тільки з бітами 0403 обнуляються (останнє в принципі повернути не пов'язане із зоною dtc), тому що, по мені, лампочка вам спалахує з інших причин, властиві мод, ви торкнулися дивні речі
ок, сьогодні ввечері при поверненні з роботи спробувати, тому що якщо я намагаюся підключити тільки один привід egr я контрольна лампа гасне, тому я думаю, що це властиво в такий же клапан, можливо поставити резистор з тим же значенням омічного так і повинно вирішити
p.s. які дивні речі? таким чином, що таким чином вирішити раз і назавжди
Привіт Errecinque я зробила тест, і результат не змінився, горить і на діагностиці немає dtc
Спасибі велике, дуже lui93
Вирішити, ввівши додаткову міцність, які розташовані в лампи для canbus на роз'єм egr
спасибі всім за підтримку
Вирішити, ввівши додаткову міцність, які розташовані в лампи для canbus на роз'єм egr
спасибі всім за підтримку
Хороше і просте рішення, браво, значення опору?
Хороше і просте рішення, браво, значення опору?
Від цифровий тестер мені близько 60 ом