Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Выключэнне DTC EGR Marelli 1.3 MJT 70Cv

alex210392
прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, як адключыць dtc тычыцца egr, так што я фізічна выдаленыя або, па меншай меры, як ён вылічае адрас ўзяць 0, загадзя дзякуй
p.s. аўтамабіль opel corsa C 1.3 CDTI файл на гэта адказваў ўжо ў базе дадзеных, і ніжэй прыводжу спасылкі

Errecinque
Код памылкі ў дыягназе?

alex210392
Код памылкі ў дыягназе?

код P0403

Errecinque
код P0403

як правіла, працуе так

alex210392
як правіла, працуе так

прывітанне Errecinque вялікі дзякуй за падтрымку, я спрабаваў, на дыягностыку больш не з'яўляецца памылка, але застаецца MIL гарыць, без мяне няма памылкі ў дыягназе

Errecinque
прывітанне Errecinque вялікі дзякуй за падтрымку, я спрабаваў, на дыягностыку больш не з'яўляецца памылка, але застаецца MIL гарыць, без мяне няма памылкі ў дыягназе

Тады з winols ў рэжыме 16 біт hex знайдзіце значэнне 0403. Вы ўбачыце, што незадоўга да першы Біт на дрэве ад мяне ёсць яшчэ адзін, які адносіцца да кантрольная лямпа. Цяпер, на жаль, я не пк, доказ, мы ўсё яшчэ можам

alex210392
Тады з winols ў рэжыме 16 біт hex знайдзіце значэнне 0403. Вы ўбачыце, што незадоўга да першы Біт на дрэве ад мяне ёсць яшчэ адзін, які адносіцца да кантрольная лямпа. Цяпер, на жаль, я не пк, доказ, мы ўсё яшчэ можам
прывітанне R5, на жаль, я рушыў услед твайму радзе, і я скіну ўсё 0403 шаснаццатковых, але нічога не рабіць, яшчэ раз дзякуй за падтрымку і віншаванні з калядамі

Errecinque
прывітанне R5, на жаль, я рушыў услед твайму радзе, і я скіну ўсё 0403 шаснаццатковых, але нічога не рабіць, яшчэ раз дзякуй за падтрымку і віншаванні з калядамі
Дзіўна...вы можаце размясціць свой рэдагаваць???

alex210392
вядома, тут p.s. я скапіяваў вашыя парады на файл, які я ў экю цяпер

Errecinque
вядома, тут p.s. я скапіяваў вашыя парады на файл, які я ў экю цяпер

Трэба паспрабаваць файл-крычы, толькі з бітамі 0403 обнуляются (апошняе ў прынцыпе вярнуць не звязана з зонай dtc), таму што, па мне, лямпачка вам загараецца па іншых прычынах, уласцівыя мод, вы закранулі дзіўныя рэчы

alex210392
Трэба паспрабаваць файл-крычы, толькі з бітамі 0403 обнуляются (апошняе ў прынцыпе вярнуць не звязана з зонай dtc), таму што, па мне, лямпачка вам загараецца па іншых прычынах, уласцівыя мод, вы закранулі дзіўныя рэчы

ок, сення ўвечары пры вяртанні з працы паспрабаваць, таму што калі я спрабую падключыць толькі адзін прывад egr я кантрольная лямпа згасае, таму я думаю, што гэта ўласціва ў такой жа клапан, магчыма паставіць рэзістар з тым жа значэннем амічных так і павінна вырашыць
p.s. якія дзіўныя рэчы? такім чынам, што такім чынам вырашыць раз і назаўжды

alex210392

Прывітанне Errecinque я зрабіла тэст, і вынік не змяніўся, гарыць і на дыягностыцы няма dtc

lui93

lui93

alex210392

lui93

alex210392

Дзякуй вялікі, вельмі lui93

alex210392
Вырашыць, увёўшы дадатковую трываласць, якія размешчаны ў лямпы для canbus на раз'ем сістэмы рэцыркуляцыі ог
дзякуй усім за падтрымку

Errecinque
Вырашыць, увёўшы дадатковую трываласць, якія размешчаны ў лямпы для canbus на раз'ем сістэмы рэцыркуляцыі ог
дзякуй усім за падтрымку

Добрае і простае рашэнне, брава, значэнне супраціву?

alex210392
Добрае і простае рашэнне, брава, значэнне супраціву?
Ад лічбавай тэстар мне каля 60 ом