Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : help, праблемы, аднавіць файл

фабіа
прывітанне ўсім,
я павінен вярнуць на honda civic 2.2 майго сябра, якому ён адлюстроўваецца, а затым страцілі уласны файл крычы. Пасля таго, як купіў файл з такім жа нумарам SW супрацоўнікамі professionalchiptuning я параўнаў апошні з файл-ложак, выратаваў блокаў на карце, што мне трэба вярнуць, адкрыў файл з машыны і ўставіць блокі на іх месцы. Праблема ў тым, што калі я пішу ў файл з MPPS у канцы ліста мяне ад памылкі, і потым машына не заводзіцца. Што я памыляюся ?
я прыкладаю файл з аўтамабіля, файл, купіць файл, які я напісаў не працуе. Я спадзяюся, што хто-то можа дапамагчы
Дзякуй

alex210392
прывітанне ўсім,
я павінен вярнуць на honda civic 2.2 майго сябра, якому ён адлюстроўваецца, а затым страцілі уласны файл крычы. Пасля таго, як купіў файл з такім жа нумарам SW супрацоўнікамі professionalchiptuning я параўнаў апошні з файл-ложак, выратаваў блокаў на карце, што мне трэба вярнуць, адкрыў файл з машыны і ўставіць блокі на іх месцы. Праблема ў тым, што калі я пішу ў файл з MPPS у канцы ліста мяне ад памылкі, і потым машына не заводзіцца. Што я памыляюся ?
я прыкладаю файл з аўтамабіля, файл, купіць файл, які я напісаў не працуе. Я спадзяюся, што хто-то можа дапамагчы
Дзякуй

добры дзень, есць каштоўнасці, зменены нават у канцы карты, паспрабуйце паставіць у нават тыя, і паглядзець, калі вы вырашыце, вы выкарыстоўвалі якой-то ўтыліты?

alex210392
магчыма, паспрабуйце гэты файл

фабіа
добры дзень, есць каштоўнасці, зменены нават у канцы карты, паспрабуйце паставіць у нават тыя, і паглядзець, калі вы вырашыце, вы выкарыстоўвалі якой-то ўтыліты?

прывітанне, я цалкам недасведчаныя ў гэтым пытанні, але я лічу, што гэтыя каштоўнасці з'яўляюцца часткай кантрольных сум для таго, каб гэта змяніць

фабіа
магчыма, паспрабуйце гэты файл

дзякуй за дапамогу, я магу папрасіць гэты файл, як ты яго атрымаў ?

alex210392
дзякуй за дапамогу, я магу папрасіць гэты файл, як ты яго атрымаў ?
вы на самай справе, я бег cks, я яго атрымаў, перадаўшы файл з раз, спрабавалі, калі працуе?

фабіа
вы на самай справе, я бег cks, я яго атрымаў, перадаўшы файл з раз, спрабавалі, калі працуе?
не ўсё яшчэ, аўтамабіль-гэта мой сябар, я павінен прыйсці дадому, каб паспрабаваць.

іншая справа, што я не ў тым, што аўтамабіль павінен вярнуцца ў але я павінен трымаць fap і egr off
сказаў дзякуй за дапамогу, заўтра я бачу, калі я магу паспрабаваць файл

alex210392
не ўсё яшчэ, аўтамабіль-гэта мой сябар, я павінен прыйсці дадому, каб паспрабаваць.

іншая справа, што я не ў тым, што аўтамабіль павінен вярнуцца ў але я павінен трымаць fap і egr off
сказаў дзякуй за дапамогу, заўтра я бачу, калі я магу паспрабаваць файл

фабіа

шчыра кажучы, я не спрабаваў наўпрост загрузіць файл крычы, што я купіў, таму што мне здавалася немагчымым, што яны маглі б працаваць

alex210392
шчыра кажучы, я не спрабаваў наўпрост загрузіць файл крычы, што я купіў, таму што мне здавалася немагчымым, што яны маглі б працаваць

ідзі спакойна, я кажу табе гэта, вядома, выпрабаванне зроблена на ypsilon, я спрабаваў так, таму што спампаваць файл врі непасрэдна ад эбу мы хацелі біблейскія часы, так яго спампаваць з сеткі файл з такім жа hw і sw, і аўтамабіль заводзіўся, па меншай меры, калі ён не працуе з файламі, якія я прайшоў, я цябе не застаецца, як паспрабаваць гэта, каб пераканацца ў цэласнасці файла

ugoboss
напішыце гэта, і ваша толькі egroff і dpfoff.