КПК

Перегляд Повної Версії : Як я повинен зробити, щоб читати вкладення

блискавка
Добрий день, як об'єкт, цікаво, як я повинен зробити, щоб читати вкладення, що я не права , але це більше, ніж двісті в активі? Спасибі.

alex210392
привіт блискавка я думаю, що ти забанений, (нік синього кольору)

блискавка
Привіт, дякую, що відповіли,я побачив, що це Нік синій,я дивуюся, як я можу отримати шанс, щоб подивитися вкладення.або це клеймо на все життя?

alex210392
ти повинен зв'язатися з адміністратором і отримати інформацію про нього

блискавка
Доброго ранку х адмін, як я можу змінити статус, Нік з синього на помаранчевий, щоб отримати доступ до вкладення? Спасибі за доступність

блискавка
Добрий ранок, як я роблю для того, щоб зв'язатися з admob

cinqueturbo
Добрий ранок, як я роблю для того, щоб зв'язатися з admob

У правому нижньому кутку екрану знайдіть банер Червоного кольору..

блискавка
Привіт, я намагався зв'язатися з адміністратором, але я не отримав відповів.

блискавка
Привіт всім, у мене були й інші повідомлення, але до сьогоднішнього дня не було відповідей. Так ставитися до користувачів?

alex210392
Привіт всім, у мене були й інші повідомлення, але до сьогоднішнього дня не було відповідей. Так ставитися до користувачів?
мій інше питання, що ви зробили не так погано, щоб тебе забанити?

блискавка
Здрастуйте, ви говорили програми, для відкриття файлів mod і орг , і було цікаво, якщо там були в інтернеті, і з цього моменту мені рік заборонили , однак є повідомлення, повні питань та запитів цих програм .існує також обговорення. точка-це теж інший або зробити який-небудь запит в admistrator але не було відповіді.

блискавка
Обговорення як відкрити файли

блискавка
Поправка. Піст ,як відкрити вкладень.

ugoboss
і не був забанений, в такому разі не було б в змозі написати тут, на форумі, дуже ймовірно, був неактивним протягом певного періоду, і був, як кажуть, знижений, це те, що я думаю, це успіх.

блискавка
привіт, дякую, що відповіли,період простою був,все одно, скільки повідомлень потрібно мати в активі?і все, пов'язаний з тим, що не завжди є на форумі.

ugoboss
привіт, дякую, що відповіли,період простою був,все одно, скільки повідомлень потрібно мати в активі?і все, пов'язаний з тим, що не завжди є на форумі.

привіт блискавка, якщо відповідати на питання, звертаєтеся до мене, мені шкода, але я дійсно не знаю, я просто користувач, як ти, який намагається допомогти, sevirebbero з модераторів або ще краще адмін щоб міг відповісти з впевненістю.

блискавка
здрастуйте, у будь-якому випадку, я зробив кілька повідомлень, навіть на засланні, в правому нижньому куті, а також у форумі ,але там не було ні повідомлення у відповідь