КПК

Перегляд Повної Версії : Закриття EGR Golf 5 EDC16U. Відгук карті

gimarras
Хтось може дати мені поглянути на цю карту ГОЛЬФ 5 140CV Bosch ECD16 U. у Мене проблема в EGR надлишкового тиску turbo. Я виключив EGR збільшення значення уприскування палива/крутний момент, і автомобіль йде набагато краще, але завжди повертається помилка P0401 та recovery ТІЛЬКИ на 6-ій передачі. Вкладення В новий мод, тільки для закриття EGR. Ви скажіть мені, якщо DTC, а віддаляється? З попередньої версії мод я взяв з нуля 2 panettoni в ind. 0D6074 і те, що поруч. На це я опустив карти на 0D524E і 2 "роги" (термін, вишукано інженерне ноу). Якщо це не працює, так і той процес, за РАЗ, але мені скинути занадто багато DTC, якщо я можу знайти сонце і P0401sarebbe краще. Спасибі, у кого є трохи часу, щоб поговорити.

lsdlsd88
свій мод, здається, ок, я додав p0401, але я пропоную тобі заткнути його з листа

gimarras
Привіт лсд, на жаль, не можу завантажити файл, щоб кількість повідомлень не досягнуто (я думаю). Ви можете сказати мені, як ви зробили, щоб видалити DTC вручну? Я пробував карту і незабаром після цього горить індикатор з помилкою P0401, як я боявся, так що зміна НЕ є повним. Я повинен знизити скільки біт? Вкажіть мені адресу? Додам, що в доповнення до цієї помилку я навіть від надлишкового тиску turbo P0234 і я не хочу, що вони пов'язані.
Дякую

gimarras
В якості альтернативи , якщо не порушує правила форуму, я можу тобі відправити в ЛІЧКУ файл?

cinqueturbo
Для системи EGR, потрібно привести до 0
Від 0D524C ДО 0D5272
Від 0D5342 ДО 0D5368

DTC P0401 і ознакою EGR заклинило у відкритому або має Геометрію блоків або труб маршруту турбонагнітача..
в іншому випадку для DTC P0401, призводить до нуля 0DAAD5

DTC P0234 і ознакою геометрії заблокований трубопровід Перепускного клапана або Перепускний одному і тому ж маршруту..
в іншому випадку для DTC P0234 призводить до нуля 0DABC3
але я переконався, що працює правильно, в протилежному випадку гірше вже не турбо, на 100%

gimarras
Завдяки лсд, щоб адреси на карті. Я робила тести, але у мене не було, здогадався, криві. Ти підтвердив те, що я підозрюючи, насправді завтра поїду з перевіркою руху EGR ,муфти та приводи. Потім публіці результати, якщо це кому-небудь потрібно що-небудь мати подібних проблем.