Прагляд Поўнай Версіі : Закрыцце EGR Golf 5 EDC16U. Водгук карце
Хто-то можа даць мне зірнуць на гэтую карту ГОЛЬФ 5 140CV Bosch ECD16 U. у Мяне праблема ў EGR залішняга ціску turbo. Я выключыў EGR і павелічэнне значэння ўпырску паліва/крутоўны момант, і аўтамабіль ідзе значна лепш, але заўсёды вяртаецца памылка P0401 і recovery ТОЛЬКІ на 6-й перадачы. Ўкладанні Ў новы мод, толькі для закрыцця EGR. Вы скажыце мне, калі DTC, а выдаляецца? З папярэдняй версіі мод я ўзяў з нуля 2 panettoni ў ind. 0D6074 і тое, што побач. На гэта я апусціў карты на 0D524E і 2 "рогі" (тэрмін, вытанчана інжынернае ноў). Калі гэта не працуе, так і той працэс, з РАЗ, але мне скінуць занадта шмат DTC, калі я магу знайсці сонца і P0401sarebbe лепш. Дзякуй, у каго ёсць трохі часу, каб пагаварыць.
свой мод, здаецца, ок, я дадаў p0401, але я прапаную табе заткнуць яго з ліста
Прывітанне лсд, на жаль, не магу спампаваць файл, каб колькасць паведамленняў не дасягнута (я думаю). Вы можаце сказаць мне, як вы зрабілі, каб выдаліць DTC ўручную? Я спрабаваў карту, і неўзабаве пасля гэтага гарыць індыкатар з памылкай P0401, як я баяўся, так што змяненне НЕ з'яўляецца поўным. Я павінен панізіць колькі біт? Пакажыце мне адрас? Дадам, што ў дадатак да гэтай памылцы я нават ад залішняга ціску turbo P0234 і я не хачу, што яны звязаныя.
Дзякуй
У якасці альтэрнатывы , калі не парушае правілы форуму, я магу табе даслаць у ЛІЧКУ файл?
Для сістэмы EGR, трэба прывесці да 0
Ад 0D524C ДА 0D5272
Ад 0D5342 ДА 0D5368
DTC P0401 і прыкметай сістэмы рэцыркуляцыі ОГ заклініла у адкрытым або мае Геаметрыю блокаў або труб маршруце турбонагнетателя..
у адваротным выпадку для DTC P0401, прыводзіць да нуля 0DAAD5
DTC P0234 і прыкметай геаметрыі заблакаваны трубаправод Перепускного клапана або Перепускной адным і тым жа маршруце..
у адваротным выпадку для DTC P0234 прыводзіць да нуля 0DABC3
але я б пераканаўся, што працуе правільна, у адваротным выпадку горш ужо не турбо, на 100%
Дзякуючы лсд, каб адрасы на карце. Я рабіла тэсты, але ў мяне не было, здагадаўся, крывыя. Ты пацвердзіў тое, што я падазраючы, на самай справе заўтра паеду з праверкай руху EGR ,муфты і прывады. Затым публіцы вынікі, калі гэта каму-небудзь трэба што-небудзь мець падобных праблем.