КПК

Прагляд Поўнай Версіі : раззлуе 1.3mtj70cv

michell
добры вечар адкрываю гэтую тэму, каб праблема для мяне новая і бягучая, што многія хлопцы імкнуцца ў гэты перыяд
я прывёў пункт 1.3 mtj 70cv з міжкультурнай плюс і турбіны, якія ўзнікаюць giulietta 2.0 170л. з ..
розныя тэсты зробленыя, машыну і функцыянальны, але на мой погляд няма, як і павінна быць халаднавата, каб гэты тып апрацоўкі
я хацеў бы зразумець больш ...
машына цягне каля 2бар ціску turbo і затым застаецца ў канстанцы 1.5/6 частка, я вярнуся да 1.8 /2.0 абаротаў, каб тое, што вядома, не мае піка

cinqueturbo
Пачнем з таго і попыт..

- Мікеле, ты шукаў мяне для таго, каб гэты аўтамабіль у іншае месца, Immo Off?

Нават калі я зрабіў ўяўленне аб сітуацыі
У вас Часопісы вы можаце загрузіць яго, каб зразумець яшчэ лепш?
Колькі л. с. ты хочаш атрымаць?

michell
гэта цябе я шукаў для гэтага ,у маім маленькім высокія " і " сёння мне ўдалося зрабіць гэта сам ,але зараз з усе гэтыя новыя змены, якія яны вынаходзяць і трохі
а так... я прасіў msport тое даніілу паставіць сябе ў кантакт з табой, але я сказаў, што не можа за таго, што яны робяць работы на форуме...
а я забыўся, што ён ужо фарсункі зробленыя ў 50%, плюс, калі мы робім я вяртаюся да 150cv даруй, з часопіса, які з прычыны????

cinqueturbo
Annam добра....

Log= набыццё параметры тып Ціску Турба,Масавага расходу Паветра,Ціску, R,і г. д. etc., як правіла, па Групе Fiat і вельмі практычны і функцыянальны Multiecus...

Тады для гэтых л. с. не патрэбныя гэтыя турбіны і зразумела, інжэктары...

Я бачу, што абмежаванні на 4800rpm.. чаму?
гэта турба звычайна я раблю працы +- 3 - 3,2 бар

ты зрабіў выбар, трохі дзіўныя...

michell
тады абмежавальнік для папкорна , але але я ведаю, што ён павінен падняць да 6000 ,то што тычыцца фарсунак, магчымасць на лета, астатнія адзін шанец..
а ён, дзіўны выбар, таму што я бачыў з 170/190cv так што я хацела як калі падысці ...
а fiat сталевы алхімік чаму то для часопіса, можа, заўтра ў другой палове дня...

michell

cinqueturbo
тады абмежавальнік для папкорна , але але я ведаю, што ён павінен падняць да 6000 ,то што тычыцца фарсунак, магчымасць на лета, астатнія адзін шанец..
а ён, дзіўны выбар, таму што я бачыў з 170/190cv так што я хацела як калі падысці ...
а fiat сталевы алхімік чаму то для часопіса, можа, заўтра ў другой палове дня...

Тое, што рухавік Акцыі вытрымлівае 6500 абарачэннях у хвіліну, то з якой-то руцінай, нават больш чым 7000..
з гэтай турбіны і выхлап 60мм і фарсунак ад 18-20 і Чыгуначных, што езджу я таму на 250cv з зачыненымі вачыма...
180cv іх назад, нават з turbo + невялікі і менш абаротаў у хвіліну..
часопіс і яго, хоць і заўсёды карысна..

не, я не ухмыляюсь, я ўсе гэтыя біты зусім не ведаю, ха-ха :P

Тут патрабуецца максімальная 247NM, калі на абмежавальнікі патрабуе 300.. так што цябе абмяжоўвае дызельнага паліва..
064B54
064C84

Тут вы абмежаваныя ў любым выпадку
065894

тут вы абмежаваныя дызельнага паліва ад 4500rpm у той
065934

michell
апошні ад цябе, прывёў, не разумею ??
дзе 4.500

michell
дзе 4.500

cinqueturbo
Не ведаю, што ты зрабіў але адно і SW: 1065P351 і яшчэ SW: 1056P641..

адна рэч, я хацеў бы зрабіць гэта ясна ўжо цяпер..
я не думаю, што ўсе працы, калі толькі ў эбу.. табе ясна, так?

michell
што значыць, але для гутаркі па тэлефоне ў дзень заўтра, і можна ??
Не ведаю, што ты зрабіў але адно і SW: 1065P351 і яшчэ SW: 1056P641..

адна рэч, я хацеў бы зрабіць гэта ясна ўжо цяпер..
я не думаю, што ўсе працы, калі толькі ў эбу.. табе ясна, так?

cinqueturbo
дзе 4.500

Вы маеце рацыю, я казаў у адрас 06557C

cinqueturbo
што значыць, але для гутаркі па тэлефоне ў дзень заўтра, і можна ??

З правіламі не дазволена абменьвацца кантактамі..
з якой часткі Салерно вы?

michell
Вы маеце рацыю, я казаў у адрас 06557C

гэта ў тым, што карты будуць і г. д. я і так не ведаю???

michell
З правіламі не дазволена абменьвацца кантактамі..
з якой часткі Салерно вы?
баттипалья

cinqueturbo
гэта ў тым, што карты будуць і г. д. я і так не ведаю???

баттипалья
Выдатны будзе конкурс у наступным месяцы на аўтадром і я буду там для тэсту..

michell
што гонка ???
прабач тады, як я змяніў я ці добра???
замест іншы адрас, які вы далі мне, што вы маеце, што есць 2 карты аднолькавыя???

Выдатны будзе конкурс у наступным месяцы на аўтадром і я буду там для тэсту..

cinqueturbo
што гонка ???
прабач тады, як я змяніў я ці добра???
замест іншы адрас, які вы далі мне, што вы маеце, што есць 2 карты аднолькавыя???

Прабач і ў гэтым месяцы 25&26 трафей нацыянальнай арганізаванай стайні везувія

Так, але калі вы хочаце, каб даць дызельнага паліва больш чым 4500 як трэба зрабіць, калі карта і намечана на 4000?

калі вы маеце на карты педаль, што т сказаў?
"Тут патрабуецца максімальная 247NM, калі на абмежавальнікі патрабуе 300.. так што цябе абмяжоўвае дызельнага паліва"..
064B54
064C84

і, не падарунак.. ты патрабаваць 304NM на амаль усе абмежавальнікі, у той час як ад педалі, толькі 247NM

michell
неахвотна няма, я на працы, я губляю вялікая падзея і таму, што мы прынясем таксама прыгожая 106 e1 зроблены вельмі добра,,,

я паслаў табе файл бачыў...???
і тады ты прымушаеш мяне зразумець, што значыць памяняў sw ???
ты даеш мне адрас p351, таму што, калі мой файл і p641___

а nunzioprevite*************

cinqueturbo
неахвотна няма, я на працы, я губляю вялікая падзея і таму, што мы прынясем таксама прыгожая 106 e1 зроблены вельмі добра,,,

я паслаў табе файл бачыў...???
і тады ты прымушаеш мяне зразумець, што значыць памяняў sw ???
ты даеш мне адрас p351, таму што, калі мой файл і p641___

а nunzioprevite*************

Так што вы знаходзіцеся ў іншым месцы для іншай расы? Слалам? Ўздым?

Па віне Часу, я пераблытала файлы і тэчкі..
калі хочаце, што ў вас ужо ёсць файл пункту 70cv, і я сапсаваў тое, і так жа свой..
хопіць на сёння, ідзі..

michell
ну добра...
не, я не ёсць мой з'яўляецца з 106 калі не ўпэўнены, можа быць, нават іншы сябар, з bmw m3 ад ўздым ---...
дзякуй, зараз мы пагаворым заўтра...
а калі табе што-то трэба, каб калі спускаешся 3311952923 ты адзін suis і не праблема....

michell
спакойнай ночы
і дзякуй

cinqueturbo
спакойнай ночы
і дзякуй
Спакойнай ночы і цябе...
прабачце за пытанне, але чым ты займаешся?

Ведаеце, Памерці ў прамысловай зоне?

Тады выправіць
0657CE
065844

ок 065894 але вы павінны праверыць тэмпературу, потым кантроль..

065928 няма ... як і папярэдні крок, але ты выкарыстоўваеш і г. Д.? потым сустрэнемся

cinqueturbo
Рэчы ад розуму, а цяпер бачу, што і разлічваецца для 5300rpm!!! мне трэба адключыць!!!

Errecinque
7000 абаротаў у хвіліну 1.3 mjet, 250cv , Прабачце мяне, вы робіце ўбачыць у адкаце, нават калі не бачу, не веру. Вам удалося гэта зрабіць віншуем

cinqueturbo
7000 абаротаў у хвіліну 1.3 mjet, 250cv , Прабачце мяне, вы робіце ўбачыць у адкаце, нават калі не бачу, не веру. Вам удалося гэта зрабіць віншуем

Цяжка табе аб гэтым казаць Errecinque у мяне ёсць канкурэнт у маім горадзе, што цягне 290cv
вы знойдзеце яго, нават на FB дэ-Маёрка гонкі або на што-то падобнае..

Цяпер, калі я загружаю ў адкаце вы кажаце мне, што гэта не рэальны.. калі я кажу з зачыненымі вачыма 250cv вы кажаце мне, што пляжныя ручнікі мары..etc. і г.д.
я думаю, што калі вы зможаце зрабіць і зразумець, я вярнуся на ўвазе..

тады не ведаю, калі вы хочаце, каб выцягнуць л. с. толькі з Карты, як многія лічаць?..

Калі ласка, не думаю, што больш.. таму зразумеў, што я не існую... ўнясі ў спіс людзі не ацанілі або, як вы лічыце...

ты ў маёй ужо ёсць ты, і я думаю, што я больш не адказаў, з тых часоў і ні хрэна не зраблю.. дзякуй і добрага працягу..

Прыкладаю таксама свой спіс так, каб даць ідэю..

michell
дарагі errecinque існуюць, і як яны існуюць , тое, што ён пералічыў cinqueturbo ў цяперашні час і больш моцны матор і, магчыма, 320cv....
тыя stokc, як voip званкі, калі ідзе дрэнна круцяцца вакол 150/200cv....
але фактаў няма, лухта.....
3 тыдні таму на трасе Баттипалья мы зрабілі гонку на разгон ад 0/200 м lancia y супраць porsche 420cv ў першыя 150 метраў, калі зжэрці..... porsche на апошніх 50 метрах і выйшаў .... не балбатня...

michell
Спакойнай ночы і цябе...
прабачце за пытанне, але чым ты займаешся?

Ведаеце, Памерці ў прамысловай зоне?

Тады выправіць
0657CE
065844

ок 065894 але вы павінны праверыць тэмпературу, потым кантроль..

065928 няма ... як і папярэдні крок, але ты выкарыстоўваеш і г. Д.? потым сустрэнемся
добры дзень мы вяртаемся да саміх!!!!

michell
вы выкарыстанне і г. д.

michell

вось выпраўлення, дай мне ведаць, калі і справядліва...

Errecinque
Прабачце, я не хацеў быць крытыка ў спешцы я прапусціў нейкую артыкул тыпу "калі ", але тут няма кнопкі рэдагавання. Я не сказаў, што гэта не так, але мне здаецца, перабольшаныя мець базу для пачатку 70cv і дабрацца да 250. Не падобна, каб у вас ніколі не было праблем з табой *cinqueturbo, я не разумею, аб чым ты кажаш. Калі вы кажаце, што існуюць, тым лепш-гэта значыць, што Фіят робіць добрыя маторы аснове. Цікава, аднак, што можа прыбыць 1.9 mjet, захоўваючы адзін і той жа блок рухавіка з змены, падобныя на тыя, якія вы пералічваеце (я не цікаўлюся, гонкі, цюнінг)

michell
Прабачце, я не хацеў быць крытыка ў спешцы я прапусціў нейкую артыкул тыпу "калі ", але тут няма кнопкі рэдагавання. Я не сказаў, што гэта не так, але мне здаецца, перабольшаныя мець базу для пачатку 70cv і дабрацца да 250. Не падобна, каб у вас ніколі не было праблем з табой *cinqueturbo, я не разумею, аб чым ты кажаш. Калі вы кажаце, што існуюць, тым лепш-гэта значыць, што Фіят робіць добрыя маторы аснове. Цікава, аднак, што можа прыбыць 1.9 mjet, захоўваючы адзін і той жа блок рухавіка з змены, падобныя на тыя, якія вы пералічваеце (я не цікаўлюся, гонкі, цюнінг)
скажам, step добрыя, тыпу, 147 блукае ў я вяртаюся да 330cv каля......у наяўнасці рухавік

michell
cinqueturbo ты кінуў мяне????? ад людзей, казаць, казаць, не думаць.....

cinqueturbo
cinqueturbo ты кінуў мяне????? ад людзей, казаць, казаць, не думаць.....

Няма, няма, я не пакінуў нікога.. цяжкая Тыдзень.. працягнем у выходныя спакойна..

lui93
таму што ёсць ancje я.... mha

cinqueturbo
таму што ёсць ancje я.... mha

Не хвалюйся, і спіс пастаянна абнаўляецца.. у тых, хто ўваходзіць і хто выходзіць..

giuseppe89
Cinqueturbo магу я спытаць, чаму я ў спісе людзей не лічаць? Я не думаю, што зрабіў табе нічога дрэннага ў вас не паважаюць...мне шкада, што прачытаў маё імя лі, улічваючы, што заўсёды прытрымліваюся за сваімі інтарэсамі з "захапленнем" і ўвагу...спадзяюся на ваша тлумачэнне

lui93

cinqueturbo
Cinqueturbo магу я спытаць, чаму я ў спісе людзей не лічаць? Я не думаю, што зрабіў табе нічога дрэннага ў вас не паважаюць...мне шкада, што прачытаў маё імя лі, улічваючы, што заўсёды прытрымліваюся за сваімі інтарэсамі з "захапленнем" і ўвагу...спадзяюся на ваша тлумачэнне

Іосіф быў дададзены ў спіс нядаўна
я правёў файл "clear" а ты не ў курсе на яго зыход..

giuseppe89

michell

тыпу, калі ты ведаеш, куды ён час ўпырску і як вы або лепш, як вы глядзіце ????----

cinqueturbo
Я для пачатку пакінуў усе гэтыя выкрутасы біт, якія былі раскіданыя тут і... асабліва, калі не ведаеце, што вы, націснуўшы..
1-й з часопісаў, здаецца, што ўсё больш набірае абароты, і менш масы паветра, закон ты адключыў? ты хочаш пакінуць яго адключыў?
2° максімальнае ціск 2600mbar так што, ты збіраешся трымаць у 1,6 ціск? ці мае намер павялічыць?
Я турбіну ў нагрузку да 1,5 1,6 рэч бок ўстаноўкі зрабіць гэты Гаррет? ты па меншай меры зрабіў усе трубы з дыяметрам падыходзіць ці вы пакінулі гэтыя трубы 40мм?
3° з часопіса я бачу, што памяншае дызельнага паліва разам з Maf і тут я павінен зразумець адказы на 1-й пытанне
4° такое, што не ведаеш? час ўпырску? мы крыху ззаду з урокаў?
068DDC, перш чым ісці ў ўмешвацца часу, я б сказаў, астатняе, па меншай меры, што аўтамабіль не страціў у вазе таксама...
5° з, што абаротаў прыбудзе? з часопіса я бачу, што ты выцягнуў толькі 2-3 разы па 5000, што вы, здаецца, адбываецца з гэтымі rpm?

michell
n°1 і dibimetro і стаката, такім чынам, масавага расходу паветра і засаўкі на гэта
n°2 на манометры вуліцы я ад 2,8 амаль у 3 бар ціск турбо, так што што-то не складваецца, не можаш сказаць, што цягне 1.6 ціску.....
n°3 на ўвазе фазы ўпырску
n°4 я паставіў абмежавальнік на 5500.... павінен цягнуць больш????

cinqueturbo
калі вы хочаце, каб трымаць яго адключылі трэба адключыць яго і працаваць толькі MAP і выдаленне DTC
Я не кажу, што помпа 1,6 і тое, што я бачу.. вы павінны ўсталяваць адзін датчык-4bar

і яшчэ адна рэч, каб вырашыць у вы знаходзіцеся на MAF & MAP
калі вы загрузілі ўсе гэтыя ціску, як ідуць справы ў дымнасць?
ты не адказаў на іншыя пытанні..
фазы ўпырску і 066B4A і калі чытаць наадварот..

cinqueturbo
я забыўся, што DTC вы ад дыягназу ў цяперашні час?

michell
я павінен паглядзець, добра, я яшчэ не бачыў dtc...
машына робіць трохі дыму ...
як мне адключыць dibimetro???

michell
коркі былі вялікія

alex210392
я памыляюся ці нават ціск ў рампы ад часопіса не перавышае 1430 бар, нягледзячы на мішэль ў модом біты, каб падняць яго, можа быць, яны забыліся каго-то? ці няма ніякіх умоў для таго, каб пераадолець такое ціск?

cinqueturbo
я павінен паглядзець, добра, я яшчэ не бачыў dtc...
машына робіць трохі дыму ...
як мне адключыць dibimetro???

Прабач, Ты рабіў гэты часопіс не бачыў DTC?
паліць на ўсім дыяпазоне АБАРОТАЎ? або ў верхняй трывае няўдачу?
Адключыць МАФ? я паняцця не маю, чаму я аддаю перавагу, каб прымусіць яго працаваць
у дадатак або адключыць шмат функцый, такіх як тэмпература навакольнага асяроддзя,шчыльнасць паветра і г. д.
але я магу даць вам ўказанні, і паспрабуйце..
ты і выкарыстоўвайце winols?

коркі былі вялікія
на ўсёй тэрыторыі, уключаючы фланец калектар з 3 загваздкамі?

я памыляюся ці нават ціск ў рампы ад часопіса не перавышае 1430 бар, нягледзячы на мішэль ў модом біты, каб падняць яго, можа быць, яны забыліся каго-то? ці няма ніякіх умоў для таго, каб пераадолець такое ціск?

на самай справе 1420 фіксуюцца ў карце наяўнасці, але я гэта адношу таксама да MAF, які і адключыў..
як бачыш, часопіс закона " наадварот" 4600rpm бачыць 673mg 1850rpm бачыць 1600??

alex210392
Прабач, Ты рабіў гэты часопіс не бачыў DTC?
паліць на ўсім дыяпазоне АБАРОТАЎ? або ў верхняй трывае няўдачу?
Адключыць МАФ? я паняцця не маю, чаму я аддаю перавагу, каб прымусіць яго працаваць
у дадатак або адключыць шмат функцый, такіх як тэмпература навакольнага асяроддзя,шчыльнасць паветра і г. д.
але я магу даць вам ўказанні, і паспрабуйце..
ты і выкарыстоўвайце winols?

на ўсёй тэрыторыі, уключаючы фланец калектар з 3 загваздкамі?

на самай справе 1420 фіксуюцца ў карце наяўнасці, але я гэта адношу таксама да MAF, які і адключыў..
як бачыш, часопіс закона " наадварот" 4600rpm бачыць 673mg 1850rpm бачыць 1600??

што я ведаю, маф адключыў не прыносіць карысць, але толькі дымнасць, папраў мяне, калі памыляюся, 5turbo

cinqueturbo
што я ведаю, маф адключыў не прыносіць карысць, але толькі дымнасць, папраў мяне, калі памыляюся, 5turbo

На мой погляд, не прыводзіць ні да чаго, таму што ecu устанаўлівае фіксаванае значэнне "аварыйны"..
а таксама іншыя карты, заснаваныя на значэнне папярэдне ўстаноўлена ўмова..
1 сумневы мяне знаходзіцца, бачачы свайго часопіса
і таму, што чытанне і зваротнага адліку? г. зн. 1600, якія сапраўды шмат, але іх у нізкіх абарачэннях
магчыма, таму, што і было павялічана паказанні MAF на файл на адрас 06AE1A?
трэба выдаліць усе гэтыя біты, якія былі раскіданыя тут і і праверыць..

alex210392
На мой погляд, не прыводзіць ні да чаго, таму што ecu устанаўлівае фіксаванае значэнне "аварыйны"..
а таксама іншыя карты, заснаваныя на значэнне папярэдне ўстаноўлена ўмова..
1 сумневы мяне знаходзіцца, бачачы свайго часопіса
і таму, што чытанне і зваротнага адліку? г. зн. 1600, якія сапраўды шмат, але іх у нізкіх абарачэннях
магчыма, таму, што і было павялічана паказанні MAF на файл на адрас 06AE1A?
трэба выдаліць усе гэтыя біты, якія былі раскіданыя тут і і праверыць..

ды пацвярджаю, будуць усё тыя біты, якія потым, на мой погляд, каб падняцца ціск ў рампы не трэба змяніць усе гэтыя біты, я ведаю па досведзе, таму што я выпрабаваў з маей opel corsa і, калі ты памятаеш, у файле excel, які размясціў гэтыя сумневы я "?" і на тых, ўпэўненыя "добра".
на самай справе на карце всасываемого паветра расходомер паветра дапрацаваў 2 вр прыцягнутыя, адпаведна, 1600 і 1800

cinqueturbo
ды пацвярджаю, будуць усё тыя біты, якія потым, на мой погляд, каб падняцца ціск ў рампы не трэба змяніць усе гэтыя біты, я ведаю па досведзе, таму што я выпрабаваў з маей opel corsa і, калі ты памятаеш, у файле excel, які размясціў гэтыя сумневы я "?" і на тых, ўпэўненыя "добра".
на самай справе на карце всасываемого паветра расходомер паветра дапрацаваў 2 вр прыцягнутыя, адпаведна, 1600 і 1800

для таго, каб зразумець што-то павінна ўвайсці ў правіла з MAF & MAP ад 4bar
гэты мод і сапраўдная, толькі калі ён МАФ падлучаны і мае класічны DTC overflowing maf прыйшлося ў масы, які зрушвае турба плюс..

alex210392
для таго, каб зразумець што-то павінна ўвайсці ў правіла з MAF & MAP ад 4bar
гэты мод і сапраўдная, толькі калі ён МАФ падлучаны і мае класічны DTC overflowing maf прыйшлося ў масы, які зрушвае турба плюс..

michell
прывітанне, хлопцы, выбачайце, але, на жаль, я быў заняты ... тое зборнік і быў фланцем або лепш прылітаваць адразу на то-дэ-1.3 ..
а ўчора ўвечары я паставіў датчык выдатку паветра, і пасля таго, як я выцягнуў у мяне больш няма dtc гарыць , да мантажу і датчык выдатку паветра, адзіная памылка была маса паветра стоп...
я прыкладаю часопісы чытаць учора ўвечары, што я магу сказаць, што ціску ў рампы не змяняецца .

alex210392
прывітанне, хлопцы, выбачайце, але, на жаль, я быў заняты ... тое зборнік і быў фланцем або лепш прылітаваць адразу на то-дэ-1.3 ..
а ўчора ўвечары я паставіў датчык выдатку паветра, і пасля таго, як я выцягнуў у мяне больш няма dtc гарыць , да мантажу і датчык выдатку паветра, адзіная памылка была маса паветра стоп...
я прыкладаю часопісы чытаць учора ўвечары, што я магу сказаць, што ціску ў рампы не змяняецца .

Задымленасць, аб чым ты кажаш, знікае, як толькі пераходзіць у рэжым турба, так?
у 170 спыняецца?

cinqueturbo
я не разумею, чаму маса паветра апусціцца падняцца абаротаў у хвіліну..

Дэні
Прабач, таму я лічу сябе таксама ў спісе? xD
А дарэчы кажучы, калі вы не зробіце дома закон фіксаванае значэнне ў kkg/h, але выкарыстоўвае, аднак, map і карту эфектыўнасці voluemtrica, шляхам інтэрпаляцыі з лямбда.

Дэні
Я ўсё вушы, дакладней вочы!
Я магу зразумець, чаму не слухаць?