Вхід

Перегляд Повної Версії : порожні на високих обертах 1.6 105 л. с. vw

gabrielikkiu
Привіт всім я хотів би знати , так як у мене провали над 3750 обертів, якщо це проблема в карті зроблена погано, або він-то дивні питання . Тому я хотів би знати, можливо, якщо є якісь стандартні параметри, щоб відстежувати vag, щоб побачити, від чого може залежати (і, звичайно, від того, які канали збігаються)

sportknight
чому б не спробувати поставити оригінал, щоб побачити, як вона йде? може бути, що, може бути, ви не можете дати дизельного палива на високих, а потім змушує пробіли

gabrielikkiu
В оригіналі була лінійною, так що це проблема на карті

michell
тому що немає місця на карті, може бути, ми можемо зрозуміти, що то ще

gabrielikkiu
вибач, ти прав

cinqueturbo
тому що немає місця на карті, може бути, ми можемо зрозуміти, що то ще
Побажання...

В оригіналі була лінійною, так що це проблема на карті
ви добираєтеся, щоб зробити який-небудь тест?
питаю, тому що я зрозумів, що ти тільки кажеш тут і..
ти цей ECU не написати, бо теми, блокування, правильно?
тому я хотів би знати все ваші повідомлення і відповіді, які ви отримуєте, щоб дати вказівки на ваш тренер?
на скільки років ви хочете, йти вперед до намацати в темряві?
я я дав тобі порада, але, мабуть, золото вони туди потрапили до мене..
тепер я дам тобі ще один... змінюється тренер....

gabrielikkiu
ідея полягає в тому,; -)

gabrielikkiu
у зв'язку з цим в будь-якому випадку проба запису, я поклав його назад стару карту, так що все в порядку, писати пише , тепер мені треба лише видалити ці порожні

cinqueturbo
у зв'язку з цим в будь-якому випадку проба запису, я поклав його назад стару карту, так що все в порядку, писати пише , тепер мені треба лише видалити ці порожні

Тоді я не розумію.. я ж, я ж пройшов свій мод файл і ти пишеш мод тари?
1 м оригінальний автомобіль
2-й спробувати в будь-яких умовах і зробіть лог
3° збільшує поступово карти основні
4-й спробувати в будь-яких умовах і зробіть лог

gabrielikkiu
Блін не зрозумів, що це мій власний, я думав, ти послала мені damos х частина моєї (скажімо, ті, що відомі), але так як у моїй були порушені інші параметри, про які я нічого не знаю, я не зважився зробити зміни (наприклад, у мене видалений fap і egr, а потім в читанні не повинен повернути, як у джерелі) зроблю, однак, інших доказів, як ти запропонував, дякую ще раз

cinqueturbo
Блін не зрозумів, що це мій власний, я думав, ти послала мені damos х частина моєї (скажімо, ті, що відомі), але так як у моїй були порушені інші параметри, про які я нічого не знаю, я не зважився зробити зміни (наприклад, у мене видалений fap і egr, а потім в читанні не повинен повернути, як у джерелі) зроблю, однак, інших доказів, як ти запропонував, дякую ще раз

Ще вибачте, але я питаю знову, але якщо деякі речі не зрозумів
наприклад, свій мод, який я створив з витратами часу та сірої речовини, щоб ваш файл
що ти візмеш на себе зробити?
покладених на кого знань немає?

gabrielikkiu
я знаю, cinqueturbo, ви праві, але у мене є величезне бажання навчитися і я намагаюся, щоб то , сподіваюся, я не змусив витрачати занадто багато часу спробувати свої сили в цій справі для новачка (що мало розумію і нічого) як і я

gabrielikkiu

привіт cinqueturbo я зробив деякі оновлення ( з допомогою півня ) і всі ці кроки були обмежувачі крутного моменту, що тут йшли добре ... тепер тягне до 4100, потім різке падіння, яке відновлюється після 4300 обертів, я намагаюся зрозуміти, від чого може бути викликана (я знаю, що я впертий ) ти знаєш, для випадку карти, які йдуть від 1d3138 в 1d331e і ті, які йдуть від 1d3928 в 1d3932 на що вказують?
додаю також останній графік зробив після виправлення

gabrielikkiu
ах, останнє оновлення , так як час вприскування, були занадто довгими, я їх трохи вкоротити, так як, швидше за все, зламати якийсь інжектор ;-) дріжджах, так ?

alex210392
ах, останнє оновлення , так як час вприскування, були занадто довгими, я їх трохи вкоротити, так як, швидше за все, зламати якийсь інжектор ;-) дріжджах, так ?

я скоротив, бо ти їх розтягнув, або тому, що ти збільшив тиск в рампі?

gabrielikkiu
тому що стара карта була, скажімо, зроблено погано (запитайте у більш досвідчених, звичайно, що вони дали мені прямі ), утримуючи цей час ризикував, коли інжектор , тепер, виправляючи різні карти педаль і обмежувачі крутного моменту, aris на даний момент я все ще був порожній ке ламає prex turbo в 1,5 rail не торкнувся
на діаграмі вище, мапу що у мене зараз там , нагорі, внизу, як це було раніше, щоб скоротити час , було трохи більш енергійну, але я волію бути в безпеці ( поки що видалити всі ці пусті від 3750 до 4100 і обмежувач швидкості це вже досягнення ... подивимося, чи зможу я усунути навіть я порожній

alex210392
тому що стара карта була, скажімо, зроблено погано (запитайте у більш досвідчених, звичайно, що вони дали мені прямі ), утримуючи цей час ризикував, коли інжектор , тепер, виправляючи різні карти педаль і обмежувачі крутного моменту, aris на даний момент я все ще був порожній ке ламає prex turbo в 1,5 rail не торкнувся
на діаграмі вище, мапу що у мене зараз там , нагорі, внизу, як це було раніше, щоб скоротити час , було трохи більш енергійну, але я волію бути в безпеці ( поки що видалити всі ці пусті від 3750 до 4100 і обмежувач швидкості це вже досягнення ... подивимося, чи зможу я усунути навіть я порожній

ви повинні зрозуміти, чому саме на 4000 оборотів, у тебе порожній, карта залізничних орі?

gabrielikkiu
ви рейку не чіпали

gabrielikkiu
як випливає з назви, зареєстрований він намагався переробити карту з **** бо каже, що це неможливо, що є, якщо це порожніми , насправді вакуум, він переміщається вгору (4400 оборотів по-третє, я не пробував на інших передачах) тепер хоче покататися з діагнозом, щоб побачити, якщо є механічні проблеми не повинні на карту, проте мені цікаво, якщо я це механічна проблема, не буде те ж число оборотів, в чому проблема? якщо переміщенні розташування та розподілу вакууму не проблема в карті? звичайно, я кажу, неосвічені і питаю більш досвідчених

alex210392
як випливає з назви, зареєстрований він намагався переробити карту з **** бо каже, що це неможливо, що є, якщо це порожніми , насправді вакуум, він переміщається вгору (4400 оборотів по-третє, я не пробував на інших передачах) тепер хоче покататися з діагнозом, щоб побачити, якщо є механічні проблеми не повинні на карту, проте мені цікаво, якщо я це механічна проблема, не буде те ж число оборотів, в чому проблема? якщо переміщенні розташування та розподілу вакууму не проблема в карті? звичайно, я кажу, неосвічені і питаю більш досвідчених
Якщо ваш зареєстрований вдається перемістити порожнечу в душі знає, що це таке, у мене теж були порожні через зниження тиску, і я вирішив, чистив бак від осаду присутня всередині xhe було не багато, але занадто багато, щоб сповільнити потік дизельного палива, на високих оборотах, що, якщо це механічна проблема, треба знайти щось в діагнозі, як я

gabrielikkiu
Якщо ваш зареєстрований вдається перемістити порожнечу в душі знає, що це таке, у мене теж були порожні через зниження тиску, і я вирішив, чистив бак від осаду присутня всередині xhe було не багато, але занадто багато, щоб сповільнити потік дизельного палива, на високих оборотах, що, якщо це механічна проблема, треба знайти щось в діагнозі, як я

ну за смаком я б не сказав ( видно, що ще не пояснює, чому в ці порожні ) у будь-якому випадку подивимося, у мене був грип, і я не зміг піти і напасти на діагностику і перевірити на шосе, я введу тебе в курс ...

gabrielikkiu

привіт всім ...а поки хочу сказати спасибі cinqueturbo за терпіння, яке мав і поради, які ви мені дали .
зрештою, проблема вакууму була просто температура вихлопних газів, що, коли він приходить до певної градації різали дизельного палива, щоб потім відновити, коли ви "охолодження" тепер машина, я б сказав, що добре (в той же час я збільшив трохи навіть prex rail ... насправді, споживає багато, але поштовх, я б сказав, що це більше, ніж добре )

rafsporting
доброго ранку Gabrielikkiu але, врешті-решт, як ви вирішили цю проблему?ви замінили щось або ви змінили якесь значення в карті?

gabrielikkiu
доброго ранку Gabrielikkiu але, врешті-решт, як ви вирішили цю проблему?ви замінили щось або ви змінили якесь значення в карті?

Проблема була температура вихлопних газів, яка, ймовірно, була залишена оригінальною, тому ебу думає, що все ще фап при досягненні заданої температури різання дизельного палива х захисту турбіни , було достатньо, щоб підняти деякі обмеження