Прагляд Поўнай Версіі : як павялічыць або паменшыць n абаротаў на пік крутоўнага моманту
Прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі на карце існуе адзін момант, каб мець максімальны крутоўны момант, напрыклад, на 1500 абаротаў, а не 2500 ці трэба змяніць некалькі пунктаў
Вядома, існуе..
калі вы хочаце рэальную дапамогу, вы павінны размясціць файл врі
або, па меншай меры, даць максімум інфармацыі аб аўтамабілі,тып рухавіка,тып ЭБУ, і г. д...
Вядома, існуе..
калі вы хочаце рэальную дапамогу, вы павінны размясціць файл врі
або, па меншай меры, даць максімум інфармацыі аб аўтамабілі,тып рухавіка,тып ЭБУ, і г. д...
вы маеце рацыю, прабачце, прыкладаю абодва файла-ложак з пеўня, што граф зрабіў з vag (не ведаю, наколькі можна давяраць), так як вынікі 149 л. с. (як правіла, ад абнаўлення і многае іншае, можа быць 127-132) і максімальны крутоўны момант заўсёды 306 нм, але ў дадзеным выпадку з'яўляецца больш высокай у той час як раней ён быў самым нізкім, як n абаротаў (у цяперашні час гэта самы прагрэсіўны і лінейны , у той час як раней я нападаў на сядзенне)
мая праблема ў тым, то раптоўнае падзенне магутнасці, якія вы не можаце вырашыць пасля 3790 абаротаў (што-то я думаю, гэта таксама прычына, па якой я не магу зрабіць больш 190 км/ч, нягледзячы на тое, павінна быць, быў выдалены абмежавальнік хуткасці
seat altea 1.6 105 л. с. pcr2.1 пасля абнаўлення dieselgate ( я забылася напісаць у адказ на твой пытанне)
Ааааа але ты заўсёды!!! тое Dieselgate!!!
Але ты хочаш пераканаць, што ваш ECU адносна новая і не ўсё жуюць добра Сімэнсу?Па крайняй меры, я..
я сказала табе, каб звярнуцца як да хлопчыкаў Professional па зразумелых прычынах..
хто ведае, гэтыя ECU, калі адкрыты чэрап, каб даведаліся, і наўрад ці ты ўбачыш раскрываць навіны аб
ці купілі месца, і ў любым выпадку, і наўрад ці ты ўбачыш раскрываць навіны аб
спадзяюся, што я памыляюся, і мы ўбачым, калі хто-то пярэчыць..
Я ведаю, на самай справе я ўжо прасіла, але так як мой страх (маючы певень клон, і не маючы калі-небудзь напісаў бу ) з'яўляецца блок-блок кіравання x ў тым, я зрабіў адзін тэст з таго, што я выдаліў fap, але, як ты бачыў, ёсць менавіта рэзкае зніжэнне, што не магу зразумець, чаму ... х, што я раблю, рабіць розныя спробы ( потым праблема яшчэ і ў тым, што файл крычы, што я гэта чытаў з newgenius і на маёй ложка з пеўня сэрвіс онлайн файл хацеў бы пазбегнуць, каб пакласці рукі гульня занадта няўдалай
На маёй карце я ведаю, што сказаць prex turbo, колькі ўстаноўлена?
Я ведаю, на самай справе я ўжо прасіла, але так як мой страх (маючы певень клон, і не маючы калі-небудзь напісаў бу ) з'яўляецца блок-блок кіравання x ў тым, я зрабіў адзін тэст з таго, што я выдаліў fap, але, як ты бачыў, ёсць менавіта рэзкае зніжэнне, што не магу зразумець, чаму ... х, што я раблю, рабіць розныя спробы ( потым праблема яшчэ і ў тым, што файл крычы, што я гэта чытаў з newgenius і на маёй ложка з пеўня сэрвіс онлайн файл хацеў бы пазбегнуць, каб пакласці рукі гульня занадта няўдалай
Я не зразумеў, гаворка, файл-крычы..
1 Трэба зрабіць разблакіроўку ў банк для напісання "калі гэта не было зроблена яшчэ пасля абнаўлення VAG"
2 вы чытанне з інструментам і адправіць файл
і што не сыходзіцца на файл?
у любым выпадку, я прыкладаю два файла, каб трымаць вас займаецца і наколькі хопіць, каб не пісаць зноў Dieselgate...
P. s. вазьмі гэтыя інфармацыя з абцугамі..
калі хто-небудзь хоча дапамагчы мы тут...
1 Трэба зрабіць разблакіроўку ў банк для напісання "калі гэта не было зроблена яшчэ пасля абнаўлення VAG"
у любым выпадку, я прыкладаю два файла, каб трымаць вас займаецца і наколькі хопіць, каб не пісаць зноў Dieselgate...
Я на заказ не раблю казіно
Тады x запісаць файл трэнер з newgenius піша праз раз'ем obd, так што я б сказаў ке адмыкнутая
X што тычыцца чытання, я зрабіў, але было ўжо кранутых яшчэ ў многіх месцах дані сказаў, што хацеў бы працаваць на файл крычы, а не на мод , а затым з winols я паклаў файл newgenius на тое, што ложак з пеўня 2 мега з надзеяй, што гэта правільна
Так што заўтра адкрываю ваш файл і паглядзець, калі гэта роўна таму, апрацаваны ад мяне і прышлю
змушае мяне настойваць на прамыванне мозгу!!!!!
вы паказалі машыну пасля абнаўлення ў аўтасалон?
было супастаўлена, і ты пайшоў у дылерскі цэнтр для абнаўлення?
Што так..або па цэнтру ў усе вашыя пасты Dieselgate??????
таму, што калі ты працягнеш пісаць лухту, я пастаўлю цябе ў чорны спіс і з ac..ці, што я адказваю больш...
Акрамя таго, што файлы з табой названых паслаў мяне ў поўнай разгубленасці
не бачу прычын, па якіх ты павінен паставіць мяне ў чорны спіс, я проста прашу інфармацыю на пытанне, які я знайшоў , сапраўды, дзякуй табе за цярпенне, што вы паказалі да гэтага часу носіць мае пытанні (ад недасведчаныя ў гэтым пытанні) , усё роўна адказваю на вашыя пытанні
машына была супастаўленая , то пасля таго, як ён мне вярнуў на карту і зняць fap, але я выявіў, што на 3800 абарачэннях завісае і не больш за 190 затым я зрабіў некалькі абнаўленняў карты, з надзеяй абыйсці праблему, але як відаць з графікаў, якія я зрабіў з vag ( хоць мала праўдзівай можа быць ) вы звярніце ўвагу, гэта зніжэнне патэнцыі даволі рэзкім, каб потым пайсці і аднавіць магутнасць і страціць зноў .
цяпер усе гэтыя пытанні былі для таго, каб убачыць, калі я мог зразумець, у чым можа быць прычына (і не ў тым, каб раззлаваць каго-то ) на самай справе, як я ўжо сказаў раней, я ўжо звязаўся з professional , мой страх толькі ў тым, каб заблакаваць эбу ў запісу, каб тое, што я рабіў некалькі спробаў з майго відэарэгістратара (без выніку ), таму прашу прабачэння, калі мае пытанні, я зрабіў цябе змяняць не было, вядома, маё намер
тым не менш, не магу спампаваць мне пішуць, што файл пашкоджаны або пашкоджаны
тым не менш, не магу спампаваць мне пішуць, што файл пашкоджаны або пашкоджаны
Не зменены або шнырять вакол я паклаў толькі доказы, што ты збочыла з сцежкі і файлаў выступу, якія не маюць дачынення тып Dieselgate..
у любым выпадку цяпер ужо ясна, што..
магчыма, вам ужо апісаў сітуацыю ў іншых пасадах, але я схапіў сітуацыю..
пра архіў і сціснуты з дапамогай winrar 5.50 я не ведаю, таму што ён стварае гэты канфлікт з папярэднімі версіямі,
абнавіць ты таксама, і вы прымацаваныя...
у архіве вы знойдзеце свой мод не поўны і не дакладны на 100% і без канверсіі ў мяне не было часу, каб ўставіць, або мне не хапае
з часу і цярпення, я паспрабую, каб цягнуць ўніз, што-то..
дзякуй, вы заўсёды добрыя і карысныя ( за тое прабач, што паслаў цябе ў зман )
181E94
1B2B02 1B2D04
1B728C 1B73B6
1EBDD6. 1EBE1A
1EBE56. 1EBE98
я, вы ведаеце, сказаць, што гэтыя карты да чаго адносяцца? існуе свой мод, што інтэрпрэтаваць?
:-( для таго, каб прынесці максімальны крутоўны момант ад 2000 да 1700 абаротаў хто-небудзь ведае, як гэта зрабіць?
:-( для таго, каб прынесці максімальны крутоўны момант ад 2000 да 1700 абаротаў хто-небудзь ведае, як гэта зрабіць?
Улічваючы, што я навічок, але ў логіку, сказаць, што я павінен, пачынаючы з карты, абмежавальнік крутоўнага моманту, і выкажам здагадку, што цяпер (значэнне вынайдзены выпадкова) у цябе на 2000 абаротаў, значэнне 3700 і ў 1750 кошт 3500, трэба ўзяць апошняе значэнне ад 3500 да 3900 ці, аднак, мае значэнне вышэй, чым у 3700, што гэта тое, што вы цяпер да 2000 абаротаў у хвіліну. Тады, вядома, усё не так банальна, у тым сэнсе, што вы павінны ўбачыць, калі калі то пераўтварыць значэнне крутоўнага моманту на колькасць дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць, вы нават досыць паветра, каб гарэць належным чынам, у адваротным выпадку трэба павялічыць ціск у турбо, у гэты рэжым абаротаў, але затым, відавочна, каб убачыць, калі турбіна можа вытрымаць той ціск, якое патрабуе, увогуле шмат крокаў, каскад, змяняючы ўсё тое, што звязана з гэтым змяненнем.
Улічваючы, што я навічок, але ў логіку, сказаць, што я павінен, пачынаючы з карты, абмежавальнік крутоўнага моманту, і выкажам здагадку, што цяпер (значэнне вынайдзены выпадкова) у цябе на 2000 абаротаў, значэнне 3700 і ў 1750 кошт 3500, трэба ўзяць апошняе значэнне ад 3500 да 3900 ці, аднак, мае значэнне вышэй, чым у 3700, што гэта тое, што вы цяпер да 2000 абаротаў у хвіліну. Тады, вядома, усё не так банальна, у тым сэнсе, што вы павінны ўбачыць, калі калі то пераўтварыць значэнне крутоўнага моманту на колькасць дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць, вы нават досыць паветра, каб гарэць належным чынам, у адваротным выпадку трэба павялічыць ціск у турбо, у гэты рэжым абаротаў, але затым, відавочна, каб убачыць, калі турбіна можа вытрымаць той ціск, якое патрабуе, увогуле шмат крокаў, каскад, змяняючы ўсё тое, што звязана з гэтым змяненнем.
дзякуй за адказ , шчыра кажучы, не ведаю, які ціск можа вытрымаць арыгінальная турбіна на 1.6